hellojim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν έχεις, ή είχες, σημάδια ποτέ, έχει νόημα να κάνεις εξετάσεις, ή θα βγουν καθαρές; Για τους ανδρες δεν υπαρχει εξεταση. Στις γυναικες φαινεται στο τεστ παπ Εγω παντως που ειχα κολλησει,εκανα θεραπεια με την κοπελα μου. Παραλληλα πηγαμε σε γιατρο για καυτηριασμο,αλλα επειδη δεν εβγαινα στα λεφτα το καθυστερησα. Μετα απο ενα διαστημα που πηγα να ξυριστω,κοιταξα κατω και.. ειχαν εξαφανιστει μονα τους. Δεν τρολαρω. Ναι γινεται, οπως και στις μυρμηγκιες γινεται το ιδιο. Μετα απο καποιο καιρο, αν εχεις γερο ανοσοποιητικο, καταπολεμαει τον ιο απο μονο του. Ο ιος υπαρχει μεσα σου, απλα δεν εκδηλωνεις τα συμπτωματα.
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω με αυτες τις αρρωστιες δε καταλαβαινω τη προελευση. Οκ παει καποιος /α με πολλους... Ε και? Ποιος εκανε την αρχη και δημιουργηθηκαν πανω του τα πρωτα κονδυλώματα. Και επειτα τα κολλησε σε δυο τρεις και αυτοι με τη σειρα τους το ιδιο και το ιδιο και το ιδιο.. Απο τους άντρες ομοφυλόφιλους ξεκινήσανε τα περισσότερα τέτοια όταν βάζεις το όργανό σου με πόρους και πληγές σε σημείο με ακαθαρσίες και κολοβακτηρίδια κτλ κτλ και τα ανακατεύεις χρόνια ξεπηδάνε λογής λογής καινούργια πράματα και ισχυρότερα mutations παλιών (γιατι προσαρμόζονται οι διάφοροι υιοί και βακτηρίδια για να νικάνε το ανοσοποιητικό και για διάφορους άλλους λόγους) και το aids αυτοί το φέρανε απλά λένε ότι ξεκίνησε απο μια μαϊμού (δάγκωσε ντεμέκ η μαϊμού και πέρασε σε άνθρωπο κτλ κτλ αλλά 90% για να μην πω 99%τότε ομοφυλόφιλοι το είχαν μόνο και οι ετεροφυλόφιλοι απο κάναν bi το κόλλησαν οι περισσότεροι ... και σήμερα ακόμη η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ομοφυλόφιλοι ) εγώ πιστεύω λέγανε αυτή την ιστορία για να μην τους παίρνανε φαλάγγι εκείνες τις εποχές ο όχλος που ήδη τους καταπίεζε σε απάνθρωπο σημείο..τώρα ειναι εντάξει όμως κάνουν και παρελάσεις οπότε δεν πειράζει να λέμε τις αλήθειες (να δείς που τώρα θα καταπιέσουν εμένα όμως σαν τα ss μην πεις κάτι μη κολακευτικό για τον φούρερ αμέσως εκτέλεση ) 2
AtiX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τους άντρες ομοφυλόφιλους ξεκινήσανε τα περισσότερα τέτοια όταν βάζεις το όργανό σου με πόρους και πληγές σε σημείο με ακαθαρσίες και κολοβακτηρίδια κτλ κτλ και τα ανακατεύεις χρόνια ξεπηδάνε λογής λογής καινούργια πράματα και ισχυρότερα mutations παλιών (γιατι προσαρμόζονται οι διάφοροι υιοί και βακτηρίδια για να νικάνε το ανοσοποιητικό και για διάφορους άλλους λόγους) και το aids αυτοί το φέρανε απλά λένε ότι ξεκίνησε απο μια μαϊμού (δάγκωσε ντεμέκ η μαϊμού και πέρασε σε άνθρωπο κτλ κτλ αλλά 90% για να μην πω 99%τότε ομοφυλόφιλοι το είχαν μόνο και οι ετεροφυλόφιλοι απο κάναν bi το κόλλησαν οι περισσότεροι ... και σήμερα ακόμη η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ομοφυλόφιλοι ) εγώ πιστεύω λέγανε αυτή την ιστορία για να μην τους παίρνανε φαλάγγι εκείνες τις εποχές ο όχλος που ήδη τους καταπίεζε σε απάνθρωπο σημείο..τώρα ειναι εντάξει όμως κάνουν και παρελάσεις οπότε δεν πειράζει να λέμε τις αλήθειες (να δείς που τώρα θα καταπιέσουν εμένα όμως σαν τα ss μην πεις κάτι μη κολακευτικό για τον φούρερ αμέσως εκτέλεση ) 1
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τους άντρες ομοφυλόφιλους ξεκινήσανε τα περισσότερα τέτοια 1. Ρεσιταλ άγνοιας και βλακείας 2. Είχε κρατήσει πολύ το τοπικ ομολογώ
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 1. Ρεσιταλ άγνοιας και βλακείας 2. Είχε κρατήσει πολύ το τοπικ ομολογώ Ναι οκ μπορείς να μιλήσεις με επιχείρημα ; η απλά σαν παιδάκι θα πάρεις την θέση της δυνατής ομάδας και θα την πεις στην unpopular opinion για να σου πουν μπράβο; Δηλαδή ειναι απλά σύμπτωση πως ειδικά την εποχή που ξέσπασε το aids οι περισσότεροι που το είχανε ήταν ομοφυλόφιλοι με συντριπτική διαφορά; Αντε πες σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια για να μην έχουν γεννητούρια χρησιμοποιούν προφυλάξεις περισσότερο απο τους ομοφυλόφιλους... αλλά τότε δεν υπύρχαν προφυλάξεις μιλάμε για την εποχή των χίπις και του ελεύθερου έρωτα... 90% + των διαγνωσμένων με aids ήταν ομοφυλόφιλοι όμως.. .. αλλά αυτό για κάποιον υπερφυσικό λόγο και νόμο πρέπει να είναι λεπτομέρεια και πρέπει να την αγνοήσουμε ε; 1
AtiX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οκ μπορείς να μιλήσεις με επιχείρημα ; η απλά σαν παιδάκι θα πάρεις την θέση της δυνατής ομάδας και θα την πεις στην unpopular opinion για να σου πουν μπράβο; Δηλαδή ειναι απλά σύμπτωση πως ειδικά την εποχή που ξέσπασε το aids οι περισσότεροι που το είχανε ήταν ομοφυλόφιλοι με συντριπτική διαφορά; Αντε πες σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια για να μην έχουν γεννητούρια χρησιμοποιούν προφυλάξεις περισσότερο απο τους ομοφυλόφιλους... αλλά τότε δεν υπύρχαν προφυλάξεις μιλάμε για την εποχή των χίπις και του ελεύθερου έρωτα... 90% + των διαγνωσμένων με aids ήταν ομοφυλόφιλοι όμως.. .. αλλά αυτό για κάποιον υπερφυσικό λόγο και νόμο πρέπει να είναι λεπτομέρεια και πρέπει να την αγνοήσουμε ε;
mylo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γιαυτό πριν βάλετε δάχτυλο, γλώσσα, τσουτσουνι οπουδήποτε κάντε ένα ψαχτιρι για σπυριά. 1
LiquidTroll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οκ μπορείς να μιλήσεις με επιχείρημα ; η απλά σαν παιδάκι θα πάρεις την θέση της δυνατής ομάδας και θα την πεις στην unpopular opinion για να σου πουν μπράβο; Δηλαδή ειναι απλά σύμπτωση πως ειδικά την εποχή που ξέσπασε το aids οι περισσότεροι που το είχανε ήταν ομοφυλόφιλοι με συντριπτική διαφορά; Αντε πες σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια για να μην έχουν γεννητούρια χρησιμοποιούν προφυλάξεις περισσότερο απο τους ομοφυλόφιλους... αλλά τότε δεν υπύρχαν προφυλάξεις μιλάμε για την εποχή των χίπις και του ελεύθερου έρωτα... 90% + των διαγνωσμένων με aids ήταν ομοφυλόφιλοι όμως.. .. αλλά αυτό για κάποιον υπερφυσικό λόγο και νόμο πρέπει να είναι λεπτομέρεια και πρέπει να την αγνοήσουμε ε; Σε παρακαλώ μην τρολλάρεις , γιατι προσπαθουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο θεμα , για να ενημερώνοντε οι χρήστες του ινσομνια.
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οκ μπορείς να μιλήσεις με επιχείρημα ; η απλά σαν παιδάκι θα πάρεις την θέση της δυνατής ομάδας και θα την πεις στην unpopular opinion για να σου πουν μπράβο; Δηλαδή ειναι απλά σύμπτωση πως ειδικά την εποχή που ξέσπασε το aids οι περισσότεροι που το είχανε ήταν ομοφυλόφιλοι με συντριπτική διαφορά; Αντε πες σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια για να μην έχουν γεννητούρια χρησιμοποιούν προφυλάξεις περισσότερο απο τους ομοφυλόφιλους... αλλά τότε δεν υπύρχαν προφυλάξεις μιλάμε για την εποχή των χίπις και του ελεύθερου έρωτα... 90% + των διαγνωσμένων με aids ήταν ομοφυλόφιλοι όμως.. .. αλλά αυτό για κάποιον υπερφυσικό λόγο και νόμο πρέπει να είναι λεπτομέρεια και πρέπει να την αγνοήσουμε ε; Πολύ συνοπτικά γιατί δεν αξίζει 1. Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να λες ότι από κολοβακτηρίδια, που είναι βακτηρίδια, προκύπτει μέσω μετάλλαξης ιός. Ανάθεμα ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε βακτηρίδιο και ιό. Όταν λες τέτοιες βλακείες αυτομάτως χάνεις κάθε δικαίωμα να σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά. 2. Το πώς και γιατί με τους ομοφυλόφιλους εξηγείται πολύ απλά και έχει εξηγηθεί πολλάκις από μελέτες ανθρώπων που ξέρουν τι τους γίνεται. Τα συμπεράσματα των οποίων μελετών προφανώς δεν έχεις όχι διαβάσει αλλά ούτε ακούσει, μιας και δεν είναι απαραίτητο να μάθεις πράγματα (με κόπο) όταν μπορείς να πετάς βλακείες (χωρίς κόπο). 3. Το γεγονός ότι πιπιλας τις βλακώδεις καραμέλες για θέματα λογικής που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στο ιντερνετ και ταυτόχρονα δείχνεις απύθμενη άγνοια σίγουρα δε σε βοηθάει. 1
hellojim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα το "ξεκινησαν απο τους ομοφυλοφιλους " κτλ δεν νομιζω να εχει καμια βαση, καθως ΠΑΝΤΑ υπηρχαν ομοφυλοφιλοι, απλα τα τελευταια χρονια λογω πολιτισμου κτλ το δηλωνουν. Στην αρχαια Ελλαδα/ Ρωμη γινονταν τα χειροτερα οργια... αντρες, γυναικες,σκυλια, οτι θες... Οποτε μην πετατε κοτσανες ετσι Αλλος ειναι o λογος που δημιουργηθηκαν αυτα τα νοσηματα. Αλλοι για το AIDS το πανε ενα βημα παραπερα κ λενε οτι δημιουργηθηκε στο εργαστηριο ο ιος.. Σημασια δεν εχει πως δημιουργηθηκε, σημασια εχει αν γινεται να βρεθει ιαση, και τροποι προληψης.. Ολα τα αλλα ειναι απλα μπαρουφες..
bapel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή ειναι απλά σύμπτωση πως ειδικά την εποχή που ξέσπασε το aids οι περισσότεροι που το είχανε ήταν ομοφυλόφιλοι με συντριπτική διαφορά; χωρίς να έχω και τρομερές γνώσεις πάνω στο θέμα νομίζω ότι το ποσοστό των ομοφυλόφιλων αντρών με HIV είναι υψηλό επειδή ο ιός μεταφέρεται πιο εύκολα με το πρωκτικό σεξ. Υ.Γ. μη ξερνάς τόση χολή.Μπορεί να τύχαινε να ήσουν και εσύ ομοφυλόφιλος!
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ συνοπτικά γιατί δεν αξίζει 1. Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να λες ότι από κολοβακτηρίδια, που είναι βακτηρίδια, προκύπτει μέσω μετάλλαξης ιός. Ανάθεμα ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε βακτηρίδιο και ιό. Όταν λες τέτοιες βλακείες αυτομάτως χάνεις κάθε δικαίωμα να σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά. Δεν είπα κάτι τέτοιο αυτό κατάλαβε απλά το μυαλό σου που δεν μπορεί να ακολουθήσει και νομίζει πως εκει που τερματίζει το ίδιο είναι και το global limit. Επίσης η επίθεση στον αντίπαλο (ad hominem) δεν είναι λογικό επιχείρημα αλλά λαϊκισμός/πλάνη.. (ένα αυτοκολλητάκι για την προσπάθεια ) 2. Το πώς και γιατί με τους ομοφυλόφιλους εξηγείται πολύ απλά και έχει εξηγηθεί πολλάκις από μελέτες ανθρώπων που ξέρουν τι τους γίνεται. Τα συμπεράσματα των οποίων μελετών προφανώς δεν έχεις όχι διαβάσει αλλά ούτε ακούσει, μιας και δεν είναι απαραίτητο να μάθεις πράγματα (με κόπο) όταν μπορείς να πετάς βλακείες (χωρίς κόπο). Ο κόσμος το έχει τούμπανο δηλαδή... reference ; απλά αναφέρεις πως είναι γνωστό και πως το λένε ειδικοί... επίκληση στην αυθεντία... = λαϊκισμός (δεύτερο αυτοκολλητάκι για την προσπάθεια) 3. Το γεγονός ότι πιπιλας τις βλακώδεις καραμέλες για θέματα λογικής που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στο ιντερνετ και ταυτόχρονα δείχνεις απύθμενη άγνοια σίγουρα δε σε βοηθάει. Πιπιλάω δηλαδή; το έχω προαναφέρει το επιχείρημα για το ότι στατιστικά οι φορείς AIDS την εποχή που ξέσπασε το aids και που δεν χρησιμοποιούνταν προφυλάξεις κτλ ήταν συντριπτικά ομοφυλόφιλοι και δεν θυμάμαι; Επίσης τι θέματα λογικής που κυκλοφορούν στο Internet; Τέσπα πέρα ότι με προσβάλλεις με χαρακτηρισμούς και ειναι ενάντια στους κανόνες του forum αυτό (αλλά να υποθέσω ο mod θα νοιαστεί μόνο αν το κάνω εγώ αυτό) επίσης αυτό είναι επίθεση σε εμένα και δεν αποτελεί επιχείρημα (επίσης δεν βγάζει γενικά νόημα η πρόταση ούτε καν έγκυρη δεν είναι.. ) άρα πάλι λαϊκισμός... ήθελες και να μου απαντήσεις συνοπτικά τρομάρα σου και πήρες και ένα like απο τον φίλο της αγέλης σου που σίγουρα δεν τον νοιάζει που δεν χρησιμοποίησες κανένα επιχείρημα αλλά αντ αυτού 3 λαϊκισμούς.. αλλά στο έβαλε επειδή πήρες αντίθετη θέση απο εμένα έτσι να υποστηριζόμεθα... χωρίς να έχω και τρομερές γνώσεις πάνω στο θέμα νομίζω ότι το ποσοστό των ομοφυλόφιλων αντρών με HIV είναι υψηλό επειδή ο ιός μεταφέρεται πιο εύκολα με το πρωκτικό σεξ. Υ.Γ. μη ξερνάς τόση χολή.Μπορεί να τύχαινε να ήσουν και εσύ ομοφυλόφιλος! Αυτό που λες τώρα είναι σαν να λες εσύ το αυγό έκανε την κότα και εγώ η κότα το αυγό ακριβώς το ίδιο πράμα λέμε... όταν έγραψα πως η ομοφυλόφιλοι το φέρανε δεν εννοούσα πως το κουβαλήσανε απο κάπου για το κακό της ανθρωπότητας ούτε ότι ο σατανάς μέσα τους το γέννησε.. Αυτο που χρειάζεται ένας ιός για να μεταλλαχθεί/δυναμώσει είναι χωρίς να εξαϋλωθεί εντελώς όλος ο πληθυσμός του να δέχεται συχνά επιθέσεις και να ταξιδεύει συχνά σε κατάλληλα περιβάλλοντα (πχ από πρωκτό σε πρωκτό) γιαυτό και ας πούμε οι γιατροί στις μέρες μας προσπαθούν να μειώσουν τα αντιβιοτικά γιατι απο την πολύ χρήση οι υιοι που καταπολεμούν βρίσκουν τρόπο να αμύνονται και έτσι γίνονται πιο επικίνδυνοι. 1
Eurwpoulo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το χεσαμε και αυτο το θεμα κλασσικα.. 1
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ψιτ μεγάλε με το global limit, το ξέρω πως ακούγεται αλλιώς το σωστό σε κάποιον όπως εσύ που είναι άσχετος, αλλά τα αντιβιοτικά τα δίνουμε για βακτηριδιακές λοιμώξεις. Στους ιούς δεν κάνουν τίποτα. Αλλά φαντάζομαι κι αυτό εγώ το κατάλαβα λάθος, δεν είναι πως είπες μαλακία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις