Kyriakos131211 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα . Με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας logo ; Πχ θέλω να τοποθετώ δικό μου λόγκο σε φωτογραφίες από το να γράφω το ονοματεπώνυμο μου . Ευχαριστώ .
lab_user Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Photoshop κατά βάση χρησιμοποιούμε για να φτιάχνουμε logo αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο απλά προγράμματα.
Kyriakos131211 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως ; Επίσης θέλω να μάθω και πώς φτιάχνουν elements που έχω δει σε διάφορα βίντεο !
lab_user Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως ; Επίσης θέλω να μάθω και πώς φτιάχνουν elements που έχω δει σε διάφορα βίντεο ! Corel Draw Painter ένα πρόγραμμα τύπου photoshop και paint.net ένα πολύ πιο απλό πρόγραμμα. Τώρα όσον αφορά τα elements δες εδώ.
unforgiven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τα elements που βλέπεις σε διάφορα videos φτιάχνονται κατά βάση σε κάποιο vector πρόγραμμα (Illustrator, Corel πιο σπάνια), στο Photoshop ή σε κάποιο 3D πρόγραμμα (Max, Cinema 4D, Blender κτλ). Για να γίνει ένθεση μέσα στο video χρησιμοποιείται το πρόγραμμα στο οποίο μοντάρεται (Premiere, Final Cut, Avid κτλ) για απλές περιπτώσεις και για πιο περίπλοκες, κάποιο πρόγραμμα compositing, πχ After Effects.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εναλλακτικά και για πιο απλά πράγματα: https://www.canva.com
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Photoshop κατά βάση χρησιμοποιούμε για να φτιάχνουμε logo αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο απλά προγράμματα. Το Photoshop σαφώς και δεν είναι το πρόγραμμα εκλογής σε logo που τα θες πάντα σε vector. Αν πάμε σε Adobe μεριά μιλάμε για Illustrator. Αν πάμε σε δωρεάν έχει διαφορά πχ inkscape 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα