kyriakh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 παλιά είχα βρει κάποιο, τωρα δε ξέρω που είναι... ειχε φιλοσοφία, κλασσικούς συγγραφείς , τέτοιο στιλ
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δεν διευκρινίζεις τι ακριβώς ψάχνεις (ελληνικά, ξενόγλωσσα) ή και τι είδους δουλειά να έχει γίνει (υπάρχουν από απλές αναγνώσεις του οποιουδήποτε μέχρι αποδόσεις από θεατρικούς ηθοποιούς). Πάντως ένα απλό googlάρισμα μου έβγαλε αμέσως αποτελέσματα πχ τυχαίο αποτέλεσμα Και κοίτα λίγο το θέμα του τίτλου αφού έτσι όπως το έβαλες παραπέμπει σε "Ηχητικά" ή "ακουστικά" βιβλία (audiobooks στα...ελληνικά) θα ακουγόταν καλύτερα
LongTom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 https://www.gutenberg.org/browse/categories/1 ^Κάτι τέτοιο ζητάς; Λέγονται audiobooks και τα βρίσκεις σε όλα τα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία.
unforgiven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν προορίζονται για άτομο με προβλήματα όρασης, έχει ο "Φάρος Τυφλών". Αλλά και στο net μπορείς να βρεις, πχ http://www.alfavita.gr/arthron/2055-ομιλούντα-βιβλία-στα-ελληνικά-και-τα-ξένα
kyriakh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν διευκρινίζεις τι ακριβώς ψάχνεις (ελληνικά, ξενόγλωσσα) ή και τι είδους δουλειά να έχει γίνει (υπάρχουν από απλές αναγνώσεις του οποιουδήποτε μέχρι αποδόσεις από θεατρικούς ηθοποιούς). Πάντως ένα απλό googlάρισμα μου έβγαλε αμέσως αποτελέσματα πχ τυχαίο αποτέλεσμα Και κοίτα λίγο το θέμα του τίτλου αφού έτσι όπως το έβαλες παραπέμπει σε "Ηχητικά" ή "ακουστικά" βιβλία (audiobooks στα...ελληνικά) θα ακουγόταν καλύτερα οκ ευχαριστω, αλλά δε μπορώ να αλλάξω πλέον τον τίτλο. τα λένε βέβαια και ομιλούντα, αλλά ίσος λιγότεροι δε ξέρω. .Ελληνικα θέλω Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από kyriakh
G.bar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω τι είδους βιβλια θες αλλα ξέρω σίγουρα οτι στη βιβλιοθήκη το Παντείου έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια που συνεχίζεται ακόμα, αν δεν κάνω λάθος, για την ψηφιοποίηση βιβλίων (audiobooks) στα Ελληνικα. Μπορείς να απευθυνθείς εκει για περισσότερα.
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ψάξε στο YouTube για ακουστικά βιβλία θα βρεις αρκετά αποτελέσματα.
sakura22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 isobitis.com Έχει χιλιάδες ομιλούντα βιβλία, σχεδόν όλα καλής ποιότητας (τα περισσότερα είναι από τον Φάρο τυφλών που αναφέρθηκε και παραπάνω). Έχει τόσο Έλληνες όσο και ξένους συγγραφείς καθώς και θεατρικά έργα, και συνεχώς προσθέτουν βιβλία.
kyriakh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 isobitis.com Έχει χιλιάδες ομιλούντα βιβλία, σχεδόν όλα καλής ποιότητας (τα περισσότερα είναι από τον Φάρο τυφλών που αναφέρθηκε και παραπάνω). Έχει τόσο Έλληνες όσο και ξένους συγγραφείς καθώς και θεατρικά έργα, και συνεχώς προσθέτουν βιβλία. στον ισοβίτη είχα κάνει αίτηση από την αρχή αλλά δεν με είχανε δεχτεί, είχαν αργήσει πάρα πολύ τελικά με δέχτηκαν Άρα πιστεύω όλα ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα