kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 αν ειναι real to story ... Λογω ηλικιας ή προβληματων υγειας ή του σκηνικου γνωριμιας και γαμου πολλα αμφισβητουνται... Εχω την εντυπωση οτι ο γαμος δεν ειναι η λυση.ισως διαθηκη με συμβολαιογραφο και δημοσιοποιηση της σε ειρηνοδικιο.. Αν σε λιγοτερο απο 6 μηνες μετα τον θανατο ο μπαρμπας κανει ηδη ταξιδακια και σεξ το σκηνικο ειναι για οικογενειακες ιστοριες στον αλφα..
toyo73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Νομίζεις, τυφλωμένος απο το θρησκευτικό πρίσμα. Απο την αρχή έως τώρα ο γάμος στηρίχτηκε και στηρίζεται σε κάποια βασικά στοιχεία Απο τη πλευρά του άντρα: Ωραίο γκομενάκι Θέλω να κάνω σεξ Εχει προίκα-κοινωνική θέση Θελω απογόνους να με βοηθάνε Θελω κάποιον να με φροντίζει οταν με πιάνει τσιρλιπιπί Αναγκες συντροφικότητας Μη με λένε αδερφή Απο την πλευρά της γυναίκας Θέλω κάποιον να με προστατευει Θέλω να κάνω σεξ Εχει λεφτα-κοινωνική θέση Θελω κάποιον να με φροντίζει οταν με πιάνει τσιρλιπιπί Αναγκες συντροφικότητας Μη με λένε πουτάνα Τα μεταφυσικά, τα τελετουργικά, ιερετελετουργίες και λοιπές αρλούμπες είναι επικουρικά. Ο γάμος λοιπον με την έννοια της πιο στενής ένωσης ανθρώπων, ήταν, είναι και θα ειναι ενα καθαρά κοσμικό γεγονός, οποτε οτιδήποτε θρησκευτικό δρά, δρουσε και θα δρα παρασιτικά Αν αρνείσαι να το κατανοήσεις δικό σου προβλημα. Τωρα καταλαβα γιατι χωριζουν. Ολα αυτα που λες υπαρχουν και στην σχεση, δεν χρειαζεται να ελθεις εις γαμο κοινωνια.Ξεχασεις το σημαντικοτερο. ΤΟΝ ΖΥΓΟ.Ο γαμος ειναι ενας ζυγος μεχρι τελους ζωης, που πρεπει να σηκωνεται εξ΄ισου.Για αυτος ο αλλος λεγεται ΣΥΖΥΓΟΣ.Με την πρωτη ομως δυσκολια, πεταμε τον ζυγο και αντε γεια. 2
aristos12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 αν ειναι real to story ... Λογω ηλικιας ή προβληματων υγειας ή του σκηνικου γνωριμιας και γαμου πολλα αμφισβητουνται... Εχω την εντυπωση οτι ο γαμος δεν ειναι η λυση.ισως διαθηκη με συμβολαιογραφο και δημοσιοποιηση της σε ειρηνοδικιο.. Αν σε λιγοτερο απο 6 μηνες μετα τον θανατο ο μπαρμπας κανει ηδη ταξιδακια και σεξ το σκηνικο ειναι για οικογενειακες ιστοριες στον αλφα.. φίλε γιά φαντάσου νά εισαι 82-83 ετών νά εχεις αρκετά χρήματα αλλά νά εισαι τελείως μόνος στόν κόσμο ? νά εχεις μόνο κάτι μακρυνά ανήψια πού παρακαλάνε νά ψοφήσεις γιά νά σέ κληρονομήσουνε ? φίλε δέν παλεύεται η @ουτάνα η μοναξιά ... οσα λεφτά καί αν εχεις...
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τωρα καταλαβα γιατι χωριζουν. Ολα αυτα που λες υπαρχουν και στην σχεση, δεν χρειαζεται να ελθεις εις γαμο κοινωνια.Ξεχασεις το σημαντικοτερο. ΤΟΝ ΖΥΓΟ.Ο γαμος ειναι ενας ζυγος μεχρι τελους ζωης, που πρεπει να σηκωνεται εξ΄ισου.Για αυτος ο αλλος λεγεται ΣΥΖΥΓΟΣ.Με την πρωτη ομως δυσκολια, πεταμε τον ζυγο και αντε γεια. 3 πουλάκια κάθονται.. κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να παντρευτεί και αν το κάνει μπορεί να το κάνει μόνο με την πραγματικα δική του θέληση. Και είναι, η κίνηση αυτή, δική του επιλογή. Τώρα.. αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) έχεις τραυματικές προσωπικές εμπειρίες και "τώρα κατάλαβα γιατί χωρίζουν", τότε κάτι δεν έκανες σωστά. Μάντεψε τι.. Όσον αφορά επίσης την ετυμολογία, η αρχαιοελληνική λέξη (ο/η σύζυξ, -ος) ετυμολογείται από το ρήμα "συζεύγνυμι", που σημαίνει "είμαι συνδεμένος, συνενωμένος σε ζεύγος, συζευγμένος". Επομένως συν+ζεύγος. (καμία σχέση το συν+ζυγός) Καλή η wikipedia, αλλά ορισμένες φορές γράφει βλακείες και καλό είναι να ψαχνόμαστε και εμείς οι ίδιοι, πριν αρχίσουμε να παπαγαλίζουμε ότι βλακεία διαβάζουμε. 1
DhZou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 'Ηρθα απλά να πω ότι η λέξη "γιατρίνα" είναι αηδιαστική και παρακαλούνται όσοι την χρησιμοποιούν να σταματήσουν άμεσα. Το ίδιο ισχύει για το "δικαστίνα", "δικηγορίνα" και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα που σας κατεβάζει η κούτρα σας να το κάνετε με κατάληξη "-ινα". Το σωστό είναι γιατρέσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το σωστό είναι γιατρέσα. Κατα το μπουχεσα.
toyo73 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 3 πουλάκια κάθονται.. κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να παντρευτεί και αν το κάνει μπορεί να το κάνει μόνο με την πραγματικα δική του θέληση. Και είναι, η κίνηση αυτή, δική του επιλογή. Τώρα.. αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) έχεις τραυματικές προσωπικές εμπειρίες και "τώρα κατάλαβα γιατί χωρίζουν", τότε κάτι δεν έκανες σωστά. Μάντεψε τι.. Όσον αφορά επίσης την ετυμολογία, η αρχαιοελληνική λέξη (ο/η σύζυξ, -ος) ετυμολογείται από το ρήμα "συζεύγνυμι", που σημαίνει "είμαι συνδεμένος, συνενωμένος σε ζεύγος, συζευγμένος". Επομένως συν+ζεύγος. (καμία σχέση το συν+ζυγός) Καλή η wikipedia, αλλά ορισμένες φορές γράφει βλακείες και καλό είναι να ψαχνόμαστε και εμείς οι ίδιοι, πριν αρχίσουμε να παπαγαλίζουμε ότι βλακεία διαβάζουμε. Καλα τραγουδα εσυ.Στο τελος οταν δωσουν τα βραβεια, μπορει να παρεις ενα. Μια χαρα 16 χρονια παντρεμενος ειμαι και 5 χρονια πριν το γαμο σχεση.Εγω δεν εχω καμια τραυματικη εμπειρεια, αλλα συγγενικου περιβαλοντος.Για εσενα,η οποιον αλλο παντρευεται με υπογραφη στο δημαρχειο, η για λογους που ανεφερε ο φιλος παραπανω, μπορει να εχει αλλη σημασια η λεξη συζυγος.Για εμενα εχει αυτη που ανεφερα.Η οποια μαλιστα ειναι μια και μοναδικη για ολη την ζωη και οχι τρεις που κατ' οικονομια βαζει η εκκλησια.Δεν υπαρχουν τρεις γαμοι, αλλα ενας. Γιαυτο, κατα τον Χριστο γαμος ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα.Ειναι αποφαση ζωης, για το υπολοιπο τις ζωης.
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Bρε παιδιά, τι θρησκευτικά και πολιτικά λέτε τωρα? Διαβατήρια τελετή ειναι ο γάμος. Ναι υπάρχουν θρησκευτικές προεκτάσεις (τα περισσότερα ήθη και έθιμα που έχουμε έχουν θρησκευτικές προεκτάσεις) αλλά ουσιαστικά η τελετή έχει να κάνει με την μετάβασή ενός ανθρώπου σε μία καινούργια φάση ζωής. Τώρα, είτε πολιτικό γάμο κάνεις, είτε θρησκευτικό, τα ιδια δικαιώματα έχεις σε νομικό επίπεδο. Ότι αισθάνεται ο καθένας κάνει (ή οτι αισθάνεται ο μπαμπάς του και η μαμά του που έχουν τα φράγκα )
l337 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα 16 χρονια παντρεμενος ειμαι και 5 χρονια πριν το γαμο σχεση.Εγω δεν εχω καμια τραυματικη εμπειρεια, αλλα συγγενικου περιβαλοντος. Πρόβλημα του/ης βέβαια, γιατί και εκείνη/ος που επέλεξε ήταν και επιλογή του/ης. Αυτό έγραψα και παραπάνω. Για εσενα,η οποιον αλλο παντρευεται με υπογραφη στο δημαρχειο, η για λογους που ανεφερε ο φιλος παραπανω, μπορει να εχει αλλη σημασια η λεξη συζυγος.Για εμενα εχει αυτη που ανεφερα. Για τον καθένα η λέξη μπορεί να σημαίνει ότι ο καθένας επιθυμεί. Το πως θα "βαφτίσει" τον γάμο είναι δικό του θέμα αλλά και τελείως άσχετο με την όλη συζήτηση Η ετυμολογία όμως είναι η παραπάνω, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. Το πως θα το ονομάζεις εσύ και τι σημαίνει για σένα (και για τον καθένα, όπως και για εμένα πχ.) είναι αδιάφορο για τους υπόλοιπους. Για εσενα,η οποιον αλλο παντρευεται με υπογραφη στο δημαρχειο, η για λογους που ανεφερε ο φιλος παραπανω, μπορει να εχει αλλη σημασια η λεξη συζυγος.Για εμενα εχει αυτη που ανεφερα.Η οποια μαλιστα ειναι μια και μοναδικη για ολη την ζωη και οχι τρεις που κατ' οικονομια βαζει η εκκλησια.Δεν υπαρχουν τρεις γαμοι, αλλα ενας. Εντελώς άσχετα πράγματα με την συζήτηση. Γιαυτο, κατα τον Χριστο γαμος ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα.Ειναι αποφαση ζωης, για το υπολοιπο τις ζωης. Αλήθεια, την Βίβλο (που είναι το ευαγγέλιο για τους πιστούς) την έχεις ανοίξεις ποτέ να δεις τι γράφει, ή μπα; Ξέρω, πάλι θα μου πεις τι νομίζεις εσύ (και όχι ο χριστός σου που ανέφερες, και που αναφέρει η Βίβλος, όσον αφορά την στάση του) ........ Συνολικά, επιβεβαιώνεις ότι σου είπα προηγουμένως, ότι δηλαδή 3 πουλάκια κάθονται..
Silenzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το παραπάνω μπορεί να σταθεί ως ανάλυση του θεσμού του γάμου μόνο σε κανένα παρακμιακό καφενείο και σε παρέα άθεων μηδενιστών. Η στενή ένωση ανθρώπων που αναφέρεις δεν αποτελεί γάμο. Αποτελεί συμβίωση. Μιλάμε για γάμο που προκύπτει από τελετουργικό, για "επικυρωμένη" από την κοινωνία ισόβια σχέση. Οι σχέσεις ανάμεσα σε άγαμους στην αρχαιότητα είχε όση σχέση με τον γάμο έχει και το σύμφωνο συμβίωσης σήμερα. Όταν το θρήσκευμα κατηύθυνε τη πορεία ενός γάμου μέσω θρησκευτικών κανόνων ή αντιλήψεων, δεν δρα παρασιτικά αλλά καθοδηγητικά. δε τη παλεύεις καθόλου, πετάς όρους που ακούγονται στο μυαλουδάκι σου υποτιμητικοί για να μας δείξεις τι ? οτι έχεις οδηγό το θεό στο γάμο σου ? δηλαδή όσο δε θέλω να γράφω σε τέτοια θέματα (γτ ειμαι μια ανάσα απο το μπαν) όλο πιάνω τον εαυτό μου και παρασύρεται αυτόματα από απίστευτο θυμό με το τουπέ που μιλατε και τις δήθεν γνώσεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ο κανονικός γάμος είναι ο πολιτικός. Και όχι το αντίθετο. Ο κανονικός γάμος είναι ο θρησκευτικός. Οι υπόλοιπες είναι νεωτεριστικές μπούρδες του Ανδρέα του 80 και των επαναστατών αγωνιστών για να μην μας φάει η δεξιά. δε τη παλεύεις καθόλου, πετάς όρους που ακούγονται στο μυαλουδάκι σου υποτιμητικοί για να μας δείξεις τι ? οτι έχεις οδηγό το θεό στο γάμο σου ? δηλαδή όσο δε θέλω να γράφω σε τέτοια θέματα (γτ ειμαι μια ανάσα απο το μπαν) όλο πιάνω τον εαυτό μου και παρασύρεται αυτόματα από απίστευτο θυμό με το τουπέ που μιλατε και τις δήθεν γνώσεις. Πήγαινε να δεις το Ε9 της γυναίκας σου μήπως πούλησε τίποτα στα κρυφά και δεν προλάβεις να της τα φας και άσε να κρίνει άλλος την ορθότητα της ποιημαντικής ορολογίας.
Ψιτ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Όντως ρε φίλε, πες τα! Πάω να τρελαθώ, παντρεύτηκα με ινδουιστική τελετή με θέα τον Γάγγη, και η κυρά-Κατινα στις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα μου έλεγε πως δεν ειναι παντρεμένος και πως η γυναίκα μου δεν μπορεί να γραφτεί στη οικογενειακή μου μερίδα!!! Τρελάθηκα με το πόσο οπισθοδρομικοί ειναι, μου έλεγε κάτι κουραφέξαλα για άδεια γάμου και κάτι τέτοια! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Όντως ρε φίλε, πες τα! Πάω να τρελαθώ, παντρεύτηκα με ινδουιστική τελετή με θέα τον Γάγγη, και η κυρά-Κατινα στις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα μου έλεγε πως δεν ειναι παντρεμένος και πως η γυναίκα μου δεν μπορεί να γραφτεί στη οικογενειακή μου μερίδα!!! Τρελάθηκα με το πόσο οπισθοδρομικοί ειναι, μου έλεγε κάτι κουραφέξαλα για άδεια γάμου και κάτι τέτοια! Να πεις στην κυρά μήτσαινα της δημόσιας υπηρεσίας, να πεταχτεί μια ο υπουργός εσωτερικών μας στην Ινδία να υπογράψουν συμφωνία με την ινδική κυβέρνηση περι εξίσωσης ινδουιστικού γάμου με χριστιανικό, μετά θα αναγνωρίζεσαι παντρεμένος. Διαφορετικά ξαναπαντρεύεσαι Ελλάντα και πληρώνεις πάλι παράβολα.
Ψιτ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Αααα νόμιζα ότι μίλαγες για θρησκεία, τώρα το άλλαξες σε χριστιανισμό. Που να σου τα λέω, παντρεύτηκα και με προτεσταντικό χριστιανικότατο γάμο και η κυραμητσαινα έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις