Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση εδώ και λίγο καιρό σελίδες όπως το News247 και το Oneman (που είναι μαζί) αλλά και το Luben εγκατέλειψαν τη πλατφόρμα σχολίων Disqus και το αντικατέστησαν με τα σχόλια του facebook. 

Ταυτόχρονα όλα τα παλαιότερα άρθρα που είχαν πολλά σχόλια, εν μια νυχτί  με την παραπάνω αλλαγή έχασαν όλα τα σχόλιά τους.

Το αποτέλεσμα είναι πλέον στα άρθρα που ανεβαίνουν να υπάρχουν από 0 έως 2 σχόλια , σίγουρα καμία σχέση με παλιά που υπήρχε μεγάλος αριθμός σχολίων σχεδόν σε όλα τα άρθρα.

Προσωπικά μου άρεσε το τζέρτζελο που γινόταν στα σχόλια (χωρίς να συμμετέχω προσωπικά) καθώς είχε ενδιαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις αρκετών ανθρώπων σαν μια σφυγμομέτρηση της κοινωνίας και να βλέπεις και κάποιους τσακωμούς και μου την έσπασε πολύ αυτό που έγινε. 

Πως σας φάνηκε εσάς ; Γιατί εγκαταλείπουν έτσι πολλές σελίδες το disqus ; Λόγω κόστους ;  Διότι αν πρόκειται για τους τσακωμούς πχ ίσα ίσα που πριν τα σχόλια έπρεπε να περάσουν από έλεγχο πριν ανέβουν ενώ τώρα με το facebook ανεβαίνουν άμεσα ότι και να γράψεις.

Υπάρχουν άλλα σάιτ να ενημερωνόμαστε που να έχουν φουλ σχολιασμό από κάτω που να γίνεται έτσι χαμός ;

Το protothema έχει λίγο αλλά όχι όπως ήταν το news247.

• Like 9
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε το τζερτζελο που γινότανε ειδικά στα πολιτικά σχόλια...Νομίζω πως το ξήλωσαν το disqus γιατί επιβάρυνε τις σελίδες στην ταχύτητα φορτωσεις τους..αν είναι αυτός ο λόγος δεν ξέρω υποθετικά μιλάω...Πάντως είναι πολύ καλό σαν ιδέα γενικά και ομαδοποιεί τα σχόλια από διάφορες ιστοσελίδες σε μια..όχι συνδέσου στο Facebook,Twitter,Google κτλ. για να σχολιάσεις.ΌΧΙ!

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!

• Like 1
Δημοσ.

Μου λείπει γενικά ο σχολιασμός. Αρκετές φορές είχε περισσότερο ενδιαφέρον από το ίδιο το άρθρο ή την είδηση. Ειδικά σε άρθρα-αφιερώματα πχ σε παλιές διαφημίσεις, σειρές, παιχνίδια ή το στρατό κλπ. Επίσης τα σχόλια πριν ανέβουν έπρεπε να περάσουν από έγκριση οπότε σε σχέση με τώρα υπήρχε μεγαλύτερος έλεγχος , απλώς τώρα πρέπει να γίνει με το προφίλ στα social media οπότε φαντάζομαι αυτό είναι που αποθαρρύνει αρκετούς. Ενώ όποιος δεν θέλει, δεν είναι υποχρεωμένος να τα διαβάσει. 

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο σε αυτά που λες...Προσωπικά δεν αφήνω σχόλια σε Facebook,Twitter,Google μόνο κανένα Like...Είναι πιο Πρακτικό πως να το κάνουμε το Disqus..να έχεις 250 διαφορετικούς λογαριασμούς σε διάφορα site το θεωρούν λογικό;...Δεν μπαίνω καν στον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα μ αρέσει να διαβάζω σχόλια απο τα άρθρα που πετυχαίνω κατα καιρούς...

Προσωπικά όμως το discus δε μου χει κάνει καλή εντύπωση καθώς αργούσε πολυ να φορτώσει και τις περισσότερες φορές αποτύγχανε να φορτώσει τα σχόλια εντελώς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν έγινε για λόγους φίμωσης των αναγνωστών ή μήπως το disqus κοστίζει πχ κάποια συνδρομή στα σάιτ + ότι υπήρχαν άτομο για moderation των σχολίων. 

Πάντως μεγάλη ξενέρα και ειδικά του ότι χάθηκαν και τα σχόλια από παλαιά άρθρα.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι εμένα με ενοχλεί, προσωπικά δεν θα κάτσω να σχολιάσω πουθενά με Facebook comment, δεν γουστάρω να δίνω αναφορά με το ονοματεπώνυμο και την φωτογραφία μου.

• Like 7
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν έγινε για λόγους φίμωσης των αναγνωστών ή μήπως το disqus κοστίζει πχ κάποια συνδρομή στα σάιτ + ότι υπήρχαν άτομο για moderation των σχολίων. 

Πάντως μεγάλη ξενέρα και ειδικά του ότι χάθηκαν και τα σχόλια από παλαιά άρθρα.

Δεν πιστευω οτι η 24Media δεν μπορει να κανει ενα στοιχειωδες moderating για να μην περνανε χριστοπαναγιες και καρκινοι. Και μενα μου αρεσε το disqus και μαλιστα εγραφα αρκετα συχνα. Στο oneman καντηλια δεν υπηρχαν, εκτος απο τον στρατο ορκ Β. Ελλαδας που εμφανιζοταν αυστηρα σε θεματα με μερη διασκεδασης της Αθηνας (ολο Αθηνα κανετε, για εσας Ελλαδα ειναι η Αθηνα κλπ) ή στη στηλη 2310 οπου τα ιδια ορκ ενιωθαν οτι επαιρναν το αιμα τους πισω και αναλωνονταν σε αντι-πρωτευουσιανικες επιθεσεις.

Αντιθετα στο News247 πιστευω υπηρχε σοβαροτερο θεμα γιατι υπηρχε πολιτικη κουβεντα και μαλιστα πολλες φορες δεν συνεφερε τους αρθρογραφους του καθως τα αρθρα τους βγαζανε ματι οτι ηταν καθοδηγουμενα και οι τυποι ετσι και εγραφες κατι κοβανε αβερτα. Καποια στιγμη δε μπορουσαν να λογοκρινουν τα παντα, μπαινανε και μερικοι κλασικοι με τα flamethrowers τους και γινοταν Κουγκι. Με το να γινουν τα σχολια μεσω Facebook, αποθαρρυνεται ο κοσμος να σχολιασει

Για μενα κακως, απο το διαλογο ακομα και με τα τρολ ποτε δε χανεις. Το θεμα αφου εχει ηδη ομαδα moderating θα μπορουσε να βαλει disqus. Ελπιζω με την 24Media να γινει ο,τι εγινε με το iefimerida οπου το απεσυραν και μετα απο καποιο διαστημα αποφασισαν να το ξαναβαλουν.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι αυστηρά για το disqus το θέμα μου αλλά γενικά η αφαίρεση δυνατότητας ανώνυμου σχολιασμού. Όπως έγινε και με το imdb που πήγαν και έβγαλαν τα boards σχολιασμού από κάτω που και αυτά είχαν ενδιαφέρον.

Ειλικρινά δεν κατανοώ αυτούς που προτιμούν τη φίμωση ή το να ακούνε μόνο απόψεις και σχόλια που τους αρέσουν. Εγώ θέλω να βλέπω τα πάντα. Ακόμα και τις πιο ακραίες απόψεις , ακόμα και απόψεις που διαφωνώ θέλω να τις βλέπω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό για μένα που είμαι πχ Παναθηναικός να διαβάζω Πράσινη και να είναι όλα ωραία και εξιδανικευμένα.

Πραγματικά και εγώ θέλω να δω αν η επισκεψιμότητα πέσει τόσο που να τους αναγκάσει να τα επαναφέρουν.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι αυστηρά για το disqus το θέμα μου αλλά γενικά η αφαίρεση δυνατότητας ανώνυμου σχολιασμού. Όπως έγινε και με το imdb που πήγαν και έβγαλαν τα boards σχολιασμού από κάτω που και αυτά είχαν ενδιαφέρον.

Ειλικρινά δεν κατανοώ αυτούς που προτιμούν τη φίμωση ή το να ακούνε μόνο απόψεις και σχόλια που τους αρέσουν. Εγώ θέλω να βλέπω τα πάντα. Ακόμα και τις πιο ακραίες απόψεις , ακόμα και απόψεις που διαφωνώ θέλω να τις βλέπω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό για μένα που είμαι πχ Παναθηναικός να διαβάζω Πράσινη και να είναι όλα ωραία και εξιδανικευμένα.

Πραγματικά και εγώ θέλω να δω αν η επισκεψιμότητα πέσει τόσο που να τους αναγκάσει να τα επαναφέρουν.

Φιλε μου, σε ποιον αρεσει η κριτικη; Οι ανθρωποι ακομα και στα πιο μικρα πραγματα κραταμε απιστευτη αμυνα. Ποιος αρθρογραφος θελει να αποδομει τα επιχειρηματα του ο κοσμος; Ποιος προεδρος ομαδας θελει οι δημοσιογραφοι να του ριχνουν τις ευθυνες για τα χαλια της ομαδας του; Ποιος πολιτικος θελει να του γινονται δυσκολες ερωτησεις; Κανενας, ολοι χειροκροτητες θελουν. 

Τσεκαρε ανακοινωση που εβγαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακος κατα της εφημεριδας "Φως των Σπορ" στην οποια την κατηγορει οτι ειναι εχθρικη απεναντι στην ομαδα, εχει διευθυντες βαζελους και χρηματιζεται απο τον τιγρη. Ξερεις γιατι; Γιατι την ηττα τους στο ντερμπι δε τη ριξανε στη διαιτησια, στο Λεμονη, στο γκαζον της Λεωφορου, στη θερμοκρασια των αποδυτηριων ή στο οτι φαγανε ινδικο την προηγουμενη μερα και διανυκτερευσαν στη λεκανη. Ειχαν τα κοτσια να πουν την αληθεια, οτι για το χαλι του Ολυμπιακου φταιει ο Μαρινακης. 

• Like 3
Δημοσ.

Και στον guardian που διαβαζω για διεθνη νεα με πλουσιο σχολιασμο, πριν καποια χρονια ανακοινωσαν οτι θα ειναι κλειδωμενα τα σχολια στα controversial θεματα. Πλεον αφηνουν ελαχιστα ανοικτα. Ο independent εχει αρκετα σχολια αλλα δε μ' αρεσουν ιδιαιτερα ουτε τα αρθρα ουτε το comment section.

Ελλαδα newsbeast και protagon εχουν καποιο ενδιαφερον, αλλα εχει πεσει η κινηση τελευταια. Το θεμα εχει καλη κινηση αλλα για καποιο λογο σπανια βλεπεις απαντηση σε αλλο σχολιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...