opcorsa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν κάποια apps για bugdeting για να ξεκινήσει κανείς αν δεν το έχει καθόλου με τον προϋπολογισμό και ξοδεύει στα κουτουρού. Για αρχή καλό είναι, σε βάζει στη συνήθεια να ελέγχεις τις κινήσεις σου. μπορεις να κατονομασεις μερικες τυπε? ευχαριστουμε
McNerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κάνε αναζήτηση budget apps και δοκίμασε με βάση περιγραφές και αξιολογήσεις. Είναι τι τεριάζει στον καθένα σαν interface, περιεχόμενο κλπ. 1
logokrimenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 οχι ΟΤΑΝ με χαρτζηλικωναν οι δικοι μου....γιατι αν ειναι ολα πληρωμενα στο σπιτι εισαι πολυ παραπανω απο χαρτζηλικομενος.Τα πληρώνει η εταιρεία που δουλεύω αυτά. Γενικά δεν χαλαω λεφτά σε τζόγο. Πες χαλαω καθε μηνα κανα 200αρι σε δωρα για του γονείς. Τα υπόλοιπα σε προσωπική διασκέδαση αλλά ποτέ δεν είναι στάνταρ. Μπορεί να βγω και να χαλασω 100 και να κερασω και τους φιλους και την επομενη να ξανα βγω και να ξαναχαλασω 100. Ενω δουλεύω σε λιγο δύσκολες συνθήκες δεν τα λυπάμαι τα λεφτά. Αυτό ειναι το πρόβλημα.
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εγώ θέλω να μου πείτε πως μπορώ να ξεκινήσω να κάνω αποταμίευση. Εχω που δουλεύω εδώ και 7 μήνες και παίρνω περίπου 1300 καθαρά. Μεταφορά απο και πρός την δουλειά γίνεται με λεωφορείο της εταιρείας και μένω σε σπίτι με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Όλα τα λεφτά πάνε τσέπη και σχεδόν κάθε μήνα στις 25 μένω με 50€. Πως διάβολο να βάζω 100€ κάπου και να μην μπορώ να τα πάρω? Γτ αν έχω τα ξοδεύω, οπότε το να τα βάζω πουθενά στο σπίτι δεν λέει. (27 χρονών είμαι) Σε πω εγώ την λύση... Μόλις πληρωθείς θα δώσεις 100 στην μάνα σου... Σε 12 μήνες χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις 1200 ευρώ χαλαρά!! 1
AristidisZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Με 1300 και χωρίς νοίκι, έξοδα σπιτιού & μετακίνησης θα έπρεπε να βάζεις στην άκρη τουλάχιστον τα μισά πάντως... 2
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Με 1300 και χωρίς νοίκι, έξοδα σπιτιού & μετακίνησης θα έπρεπε να βάζεις στην άκρη τουλάχιστον τα μισά πάντως... Σιγά βρε συ ελεύθερο παιδί, εμείς το 1995 τρώγαμε 10 χήνες την ημέρα άρα 300 το μήνα άρα 1000 ευρώ περίπου.
AristidisZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Tι να σου πω βρε καρντάση, εγώ χρήμα μπορούσα να μαζεύω όταν ήμουν πιτσιρίκος, είχα καλή δουλειά και με τάιζε - πότιζε η μάνα μου... Όταν άνοιξα δικό μου σπίτι τα έξοδα εκτοξεύθηκαν...
logokrimenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η ιδέα να τα δίνω στην μανα μου καλη ακούγεται. Αν και οπως ειναι χειρότερη απο εμενα θα τα χαλαει και αυτα χαχαχχα. Ειμαι 7 μήνες στην δουλειά, ειναι και η πρώτη μου σοβαρή δουλειά οπότε μου εχει βγει στην αρχη η υπερκαταναλωση. Κανω αγορές που τελικά δεν χρειάζομαι κυρίως ρουχα γτ μπορώ και γτ παλιότερα επαιρνα οτι φτηνιαρικο ειχε το pull and bear και ειπα να ανανεωθω λιγο. Ειχα σκοπό σκεφτείτε να μαζεύω 300 400 για να παρω ενα καλο αμαξι που θελω. Αλλα θα μεινει όνειρο μαλλον. ΥΓ. Εχω και κωλοωραρια, 6ημερο 8ωρο πρωινη βαρδια ξυπναω 4.30. Μονο οταν ειμαι απογευμα βγαινω και σπαταλαω το κασερι.
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η ιδέα να τα δίνω στην μανα μου καλη ακούγεται. Αν και οπως ειναι χειρότερη απο εμενα θα τα χαλαει και αυτα χαχαχχα. Ειμαι 7 μήνες στην δουλειά, ειναι και η πρώτη μου σοβαρή δουλειά οπότε μου εχει βγει στην αρχη η υπερκαταναλωση. Κανω αγορές που τελικά δεν χρειάζομαι κυρίως ρουχα γτ μπορώ και γτ παλιότερα επαιρνα οτι φτηνιαρικο ειχε το pull and bear και ειπα να ανανεωθω λιγο. Ειχα σκοπό σκεφτείτε να μαζεύω 300 400 για να παρω ενα καλο αμαξι που θελω. Αλλα θα μεινει όνειρο μαλλον. ΥΓ. Εχω και κωλοωραρια, 6ημερο 8ωρο πρωινη βαρδια ξυπναω 4.30. Μονο οταν ειμαι απογευμα βγαινω και σπαταλαω το κασερι. Σε συγγενή τότε.. Αδερφό; πατέρα; γιαγιά; εγώ παντρεμένος είμαι και κάθε μήνα δίνω στην πεθερά 50 ευρώ για την ώρα ανάγκης!! Τέλος του μηνός με περιμένουν τα 50 ( πάντα μένω χωρίς φραγκο).
bluesattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παντως μεγαλο προβλημα.Σε ποιον θα δινει τα λεφτα που χρειαζεται ωστε να παρει καινουργιο αυτοκινητο .Γιατι δεν τα δινει στον εμπορο μεσω..πιστωτικης ? 1
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Tι να σου πω βρε καρντάση, εγώ χρήμα μπορούσα να μαζεύω όταν ήμουν πιτσιρίκος, είχα καλή δουλειά και με τάιζε - πότιζε η μάνα μου... Όταν άνοιξα δικό μου σπίτι τα έξοδα εκτοξεύθηκαν... Εξαρτάται τι ζωή κάνεις σαν ελεύθερος, εμείς μεγαλώσαμε με μπουζούκια, πρόλαβα ακόμα και πιάτα Δεν μπορούσες γενικά να κάτσεις σπίτι τότε ούτε καθημερινές... 1990-2000 ήταν η καλύτερη δεκαετία της Ελλάδας.. Που να σκεφτείς στα 25 να μαζέψεις φράγκα ; με τίποτα. Αν ήμουν φυσικά τώρα 25 και έβγαζα 1300 θα μάζευα με το σημερινό μυαλό τουλάχιστον 800 κάθε μήνα... Όσο για το αυτοκίνητο ή μόνη λύση είναι δάνειο, αν δεν μπορείς δάνειο σε είπα δώσε σε συγγενή τσιγγουνη τα μισά λεφτά κάθε μήνα και σε 2 χρόνια θα έχεις αμαξάρα. Αλλιώς αν κάνεις σπατάλες θα είσαι πεζό 2.
bluesattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ειχατε γραψει και εσεις στο σχολειο εκθεση για τα....καλα της αποταμιευσης ? Για τα καλα δηλαδη να τα κανεις μασουρι στο στρωμα
aggelos87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν αποταμιεύω ούτε μισό ευρώ, όλο λέω πως θα το κάνω μα κάθε 20 του μήνα κάθομαι και αναρωτιέμαι που τα χάλασα όλα Χθες πάντως έπαθα ένα μικρό σοκ, Ήρθε απ την τράπεζα το χαρτί με τις κινήσεις της χρεωστικής μου κάρτας που συνήθως την χρησιμοποιώ για αγορές απ το ιντερνετ και πολύ σπάνια για τα βασικά έξοδα και ανακάλυψα πως μέσα σε 3 περίπου μήνες χάλασα 600 ευρώπουλα σε ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ Οπότε για αρχή λέω να αρχίσω να καταγράφω ακόμα και την κάθε τσίχλα που αγοράζω μήπως και καταφέρω να κόψω κανα περιττό έξοδο
l337 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτάται τι ζωή κάνεις σαν ελεύθερος, εμείς μεγαλώσαμε με μπουζούκια, πρόλαβα ακόμα και πιάτα Δεν μπορούσες γενικά να κάτσεις σπίτι τότε ούτε καθημερινές... 1990-2000 ήταν η καλύτερη δεκαετία της Ελλάδας.. Που να σκεφτείς στα 25 να μαζέψεις φράγκα ; με τίποτα. Αν ήμουν φυσικά τώρα 25 και έβγαζα 1300 θα μάζευα με το σημερινό μυαλό τουλάχιστον 800 κάθε μήνα... αυτά μας φάγανε τότε όμως και πληρώνουμε τα σπασμένα τώρα (μπουζούκια δεν πήγαινα γιατί δεν τα γούσταρα καθόλου Πήγαινα σε άλλα.. events) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα