Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρα σε όλους...

Έχω 1 χαζό θεματάκι και θα ήθελα την άποψη σας...

Πριν απο κάποιους μήνες πήρα 1 καινούργιο νούμερο καρτοκινητού γιατί η σύνδεση μου στο πρόγραμμα της δεν είχε αρκετά MB & επιπλέον το σήμα στο εξοχικό δεν ήταν καλό...

Οπότε με 1 γρήγορο ψάξιμο κατέληξα σε μια συγκεκριμένη εταιρεία και όλα καλά

Το θέμα είναι ότι στην τελευταία ανανέωση ο χρόνος μου έληγε στις 31/10/17 και εγώ κάπου στις 22/10 μου τελείωσαν τα ΜΒ...οπότε στις 23/10 μου ήρθε 1 ωραίο μήνυμα ότι με 4€ μπορούσα να αγοράσω 1GB ...το υπόλοιπο μου επαρκούσε και οπότε το "φόρτωσα"....

Στις 01/11 ανακαλύπτω ότι το υπόλοιπο μου έχει μηδενιστεί (λογικό) και τα δεδομένα είναι 0 (???)

Μιλάω στο chat υποστήριξης ότι είναι η πολιτική της εταιρειας...έπρεπε να κάνω ανανέωση για να διατηρηθεί το πακέτο....συζητάω και της λέω ότι το πακέτο το αγόρασα πριν την λήξη της διορίας και λογικά δικαιούμαι να έχω τα MB ....με παραπέμπει στην πολιτική και σε μία ενημέρωση της εταιρίας σχετικά με τον χρόνο διάρκειας ομιλίας ....το διαβάζω πρόχειρα και ναι μεν αναφέρει και λήξη και μηδενισμό αλλά δεν αναφέρει τίποτα για τα υπάρχοντα πακέτα...

Τα ψιλοπαίρνω οπότε στέλνω μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας και με 10 καθυστέρηση μου έρχεται e-mail  και αναφέρουν ότι το πακέτο πάει αλλά αν κανω ανανέωση θα μου δώσουν 1 GB δώρο για την ολη ιστορία...

Δεν θα το ζόριζα τόσο αλλά μου την "βιδώνει" που δεν με ενημέρωσαν ότι το πακέτο μου ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου ομιλίας ούτε όταν το φόρτωσα μέσω του App Ούτε όταν ηρθε το SMS ενημέρωσης....και το πλήρωσα....λεφτά έδωσα για να το πάρω ....

Κάπου εκεί αρχίζω και αναρωτιέμαι εγώ είμαι παράλογος ή αυτοί.......

Δημοσ.

ο χρόνος μου έληγε στις 31/10/17

Τι ακριβώς εννοείς? Πως στις 31/10 έκλεισε τετράμηνο από τη στιγμή που έκανες τελευταία φορά ανανέωση χρηματικού υπολοίπου?

Δημοσ.

Πακέτο Q...εταιρεία Wind...η διάρκεια των ανανεώσεων είναι 3 μήνες

Τι ακριβώς εννοείς? Πως στις 31/10 έκλεισε τετράμηνο από τη στιγμή που έκανες τελευταία φορά ανανέωση χρηματικού υπολοίπου?

3μηνο και σωστά....

Δημοσ.

αν στις 23/10 αγορασες πακετο,κακως στο ακυρωσαν.αλλαξε εταιρια......οταν λενε οτι το πακετο,παει ,τιεννόυν;κλαφ'το;κανε και μια καταγγεπια στην εεττ

Δημοσ.

αν στις 23/10 αγορασες πακετο,κακως στο ακυρωσαν.αλλαξε εταιρια......οταν λενε οτι το πακετο,παει ,τιεννόυν;κλαφ'το;κανε και μια καταγγεπια στην εεττ

H EETT ασχολείται με αυτά...?

Δημοσ.

Κάπου εκεί αρχίζω και αναρωτιέμαι εγώ είμαι παράλογος ή αυτοί.......

Φυσικά και δεν είσαι εσύ παράλογος που θέλεις να έχεις μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες. Παράλογοι είναι αυτοί που βρίσκουν την κάθε παπαριά για να σε αναγκάζουν να πληρώσεις όλο και πιο πολύ. Και στα μουλοχτά.

Τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες λόγο του μεταξύ τους ανταγωνισμού κάθε χρόνο έδιναν στα καρτοκινητά όλο και περισσότερα με όλο και λιγότερο λεφτά. Είχαν φτάσει στο σημείο να πληρώνει κάποιος με καρτοκινητό το 1/2 ή 1/3 από τι πλήρωνε κάποιος με συμβόλαιο για τις ίδιες παροχές. Τελικά είδαν ότι ο ανταγωνισμός δεν κάνει καλό στην τσέπη τους οπότε από τι φαίνεται τελευταία τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους και εφαρμόζουν όλες τα ίδια. Δεν υπάρχει πια ούτε ανταγωνισμός ούτε διαφυγή για σένα. Όπου και να πας θα βρεις τα ίδια. Για αυτό έχει εδώ και μερικούς μήνες που οι χρεώσεις και στα συμβόλαια και στις κάρτες έχουν πάρει την ανηφόρα. Και οι φανερές και οι κρυφές. Κάθε μέρα βρίσκουν και μια εμφάνταστη χρέωση να βάλουν. Τα "μικρά γράμματα" έχουν φτάσει σε μέγεθος τριλογίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να τους παρακολουθήσεις πια. Απλώς κάθε τόσο θα ανακαλύψεις και κάτι καινούργιο. Και κάθε φορά παράλογο.

Δημοσ.

Οπότε χέστους και όποτε τους χρειαστούμε το συζητάμε...πάντως θα κάνω μια "βολτα' απο EETT να δω τι παίζει....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να μεταφερω σε αλλον αριθμο το χρηματικο υπολοιπο που χω στο δικο μου;

Πχ εκανα ανανέωση σημερα και εχω μεσα 22€ μπορω να μεταφερω τα 10€ στου αδερφου μου πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Υπαρχει τροπος να μεταφερω σε αλλον αριθμο το χρηματικο υπολοιπο που χω στο δικο μου;

Πχ εκανα ανανέωση σημερα και εχω μεσα 22€ μπορω να μεταφερω τα 10€ στου αδερφου μου πχ.

Στην Cosmote αν έχεις κάνει ανανεώσεις συνολικά 20€ το τελευταίο τρίμηνο μπορείς να τα μεταφέρεις.

Επεξ/σία από vasilk
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Υπάρχει, αλλά με προϋποθέσεις.

Δηλαδη; 

Εγω συνολο ειχα 22€, εβαλα πακετο και μου μειναν 14€, σε Vodafone cu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...