GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, burnin είπε παιδια εμενα η παθηση μου το δευτερο ετος παιρνει 50% και μου βαλαν 25% (το ποσοστο του τριτου ετους). θα κανω ενσταση αλλα θελω να προλαβω αιτηση ασεπ και μαλλον την χανω. με διελυσαν. εχει τυχει σε κανεναν? Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική
burnin Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική σιγουρα. πιο πολυ με νοιαζει αν συμβαινουν αυτα (ή ειναι σπανια) και αν στην επανεξεταση υπαρχει καλο ποσοστο δικαιωσης. σαφως ομως και ολα ειναι ανα περιπτωση
archer100 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Έχει κάνει κανείς αίτηση για εξωιδρυματικό επίδομα το τελευταίο έτος; Μπορεί να γίνει εκτύπωση της αίτησης ή μόνο βγάζει μήνυμα με τον αριθμό πρωτοκόλλου;
mindreader Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 4 hours ago, archer100 said: Έχει κάνει κανείς αίτηση για εξωιδρυματικό επίδομα το τελευταίο έτος; Μπορεί να γίνει εκτύπωση της αίτησης ή μόνο βγάζει μήνυμα με τον αριθμό πρωτοκόλλου; To 2023 που εκανα την ηλεκτρονικη αιτηση, μετα την υποβολη της, καπου γινονταν export ολοκληρη η αιτηση που εγραφε πανω της και τον αριθμο πρωτοκολλου που της απεδωσε το συστημα. Για ψαξε το λιγο, λογικα ετσι πρεπει να ειναι ακομη. 1
mindreader Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου ΚΕΠΑ και φορολογια εισοδηματος Μηπως γνωριζει κανεις, αν το εχει ψαξει, απο τι ποσοστο αναπηριας ΚΕΠΑ και πανω, υπαρχει πληρης απαλλαγη φορου εισοδηματος; Το ξερω οτι ισχυει σιγουρα για μεγαλα ποσοστα, μηδεν φορος εισοδηματος, το εχω δει με τα ματια μου, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατωφλι που να εχει σχεση με το ποσοστο αναπηριας, ή αν εφαρμοζεται ισως και γενικως για ολους οσους εχουν κεπα, αλλα το βλεπω δυσκολο. Ξερει κανεις;
giostau Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου On 25/04/2025 at 10:57, mindreader said: ΚΕΠΑ και φορολογια εισοδηματος Μηπως γνωριζει κανεις, αν το εχει ψαξει, απο τι ποσοστο αναπηριας ΚΕΠΑ και πανω, υπαρχει πληρης απαλλαγη φορου εισοδηματος; Το ξερω οτι ισχυει σιγουρα για μεγαλα ποσοστα, μηδεν φορος εισοδηματος, το εχω δει με τα ματια μου, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατωφλι που να εχει σχεση με το ποσοστο αναπηριας, ή αν εφαρμοζεται ισως και γενικως για ολους οσους εχουν κεπα, αλλα το βλεπω δυσκολο. Ξερει κανεις; Καλημέρα, 80% και πάνω 1
Zynto Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 25/4/2025 στις 10:57 ΠΜ, mindreader είπε ΚΕΠΑ και φορολογια εισοδηματος Μηπως γνωριζει κανεις, αν το εχει ψαξει, απο τι ποσοστο αναπηριας ΚΕΠΑ και πανω, υπαρχει πληρης απαλλαγη φορου εισοδηματος; Το ξερω οτι ισχυει σιγουρα για μεγαλα ποσοστα, μηδεν φορος εισοδηματος, το εχω δει με τα ματια μου, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατωφλι που να εχει σχεση με το ποσοστο αναπηριας, ή αν εφαρμοζεται ισως και γενικως για ολους οσους εχουν κεπα, αλλα το βλεπω δυσκολο. Ξερει κανεις; Υπαρχει εκπτωση φορου 200 ευρω, δεν υπαρχει απαλλαγη
sfakattack Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ Στις 8/5/2025 στις 1:36 ΠΜ, Zynto είπε Υπαρχει εκπτωση φορου 200 ευρω, δεν υπαρχει απαλλαγη Απο 67% εχεις αυτο που λες. Οταν εχεις 80 και ανω, τοτε εχεις πληρη απαλλαγη οπως ειπε ο προηγουμενος συμφορουμιτης. 1
Zynto Δημοσ. Δευτέρα στις 05:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:03 πμ (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2025 στις 10:48 ΜΜ, sfakattack είπε Απο 67% εχεις αυτο που λες. Οταν εχεις 80 και ανω, τοτε εχεις πληρη απαλλαγη οπως ειπε ο προηγουμενος συμφορουμιτης. Έχω 80%, δεν υπάρχει απαλλαγή Μάλλον αυτό που είδε είναι εισοδήματα που απαλλάσσονται από φορολογία (επιδόματα, αναπηρική σύνταξη κτλ) Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:09 πμ από Zynto
teot Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 μμ 10 ώρες πριν, Zynto είπε Έχω 80%, δεν υπάρχει απαλλαγή Μάλλον αυτό που είδε είναι εισοδήματα που απαλλάσσονται από φορολογία (επιδόματα, αναπηρική σύνταξη κτλ) Αν υπάρχει πιστοποιημένη αναπηρια 80% και ανω το εισόδημα απο μισθούς και συντάξεις απαλλάσεται απο φόρο. Μόλις επιλεγουν κωδικοί 905 η 906 τα προσυμπληρωμένα εισοδήματα απο μισθωτή εργασία η συντάξεις (πινακας 4) εξαφανίζονται απο τον πίνακα 4 και εμφανίζονται στους κωδικους 619 620 του πίνακα 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα