Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολουθώ μια ομάδα στο facebook. Είναι λοιπόν ένα παλικάρι το οποίο έχει έναν εύκολο αριθμό 

69** 13 13 13 και τον δίνει 190 ευρώ. Το τι κράξιμο έχει πέσει δεν λέγεται

Ο μόνος που έχει σχολιάσει κάπως θετικά είμαι εγώ και ότι αν κάποιος επαγγελματίας θέλει τέτοιον αριθμο μπορεί να δώσει και παραπάνω

Τι γνώμη έχετε εσείς για τέτοιες αγοραπωλησίες? Του ειπα να κανει δημοπρασία σε καποια σελίδα καλύτερα

Δημοσ.

Ο καθενας πουλαει οσο νομιζει αυτος οτι αξιζει το προιον που πουλαει , τωρα αν σε καποιους δεν αρεσει δεν σημαινει οτι πρεπει να πεσει και κραξιμο, δεν εχεις να αγορασεις κατι δεν το αγοραζεις .

• Like 9
Δημοσ.

Καμία γνώμη

Όλα πωλούνται, και όλα αγοράζονται

Αν ο άλλος έχει πετριά να έχει τηλέφωνο με 13άρια και προτίθεται και να πληρώσει, μεγειά του με χαρά του

• Like 4
Δημοσ.

Ποτέ δε κατάλαβα το κράξιμο που γίνετε φυσικά και εδώ για αγγελίες. Άμα γουστάρεις το αγοράζεις αν όχι το προσπερνάς. End of story.

• Like 4
Δημοσ.

Κλεψιά είναι

Δεν είναι ακριβώς κλεψιά. Όλοι ξέρουν πόσο κάνει μια sim κινητού με ένα τυχαίο νούμερο, οπότε δεν κοροϊδεύει κανέναν, απλά λέει αν κάποιος θέλει αυτόν τον συγκεκριμένο αριθμό που ανήκει σε μένα τον δίνω τόσο.

Κατά τα άλλα αδιάφορο, κάποιος πουλάει κάτι σε ένα ποσό, τρέχα γύρευε, γιατί να σε ενδιαφέρει;

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δε κατάλαβα το κράξιμο που γίνετε φυσικά και εδώ για αγγελίες. Άμα γουστάρεις το αγοράζεις αν όχι το προσπερνάς. End of story.

Πότε απαγορεύτηκε η ελεύθερη έκφραση απόψεων και δεν το πήρα χαμπάρι;

Δημοσ.

Κράζουν γιατί θα ήθελαν και αυτοί να έχουν ένα τέτοιο νούμερο για πώληση. Έχω δει πολλές φορές κόσμο σε διάφορα γκρουπάκια που διαμαρτύρεται για μια τιμή που θα δουν σε αγγελία. Όταν όμως βάλουν οι ίδιοι κάτι για πώληση σε αντίστοιχη τιμή, κλαίγονται οτι το πουλάνε τζάμπα... 

• Like 3
Δημοσ.

Πότε απαγορεύτηκε η ελεύθερη έκφραση απόψεων και δεν το πήρα χαμπάρι;

Το καρκίνωμα ελεύθερη έκφραση απόψεων; wtf

• Like 1
Δημοσ.

Το δινει ακτινειμενικα ΠΟΛΥ φθηνα...  υπαρχουν κατηγοριες silver gold κτλ. Αν εισαι εταιρια πχ πληρωνεις και παιρνεις απο τον παροχο τετοιο αριθμο. Τωρα αν σου εκατσε τετοιο νουμερο 200 δηλωνουν αγνοια. 400-500 ειναι ενα μετριο ποσο, το γιατι οσοι δεν το κατανοειτε δεν εχετε επαφη με το επιχειρην. Πριν  χρονια 2 νουμερα voda  gold απο ιδιωτη κοστισαν κανα 1500 θυμαμαι για μια εταιρια

Δημοσ.

Το δινει ακτινειμενικα ΠΟΛΥ φθηνα...  υπαρχουν κατηγοριες silver gold κτλ. Αν εισαι εταιρια πχ πληρωνεις και παιρνεις απο τον παροχο τετοιο αριθμο. Τωρα αν σου εκατσε τετοιο νουμερο 200 δηλωνουν αγνοια. 400-500 ειναι ενα μετριο ποσο, το γιατι οσοι δεν το κατανοειτε δεν εχετε επαφη με το επιχειρην. Πριν  χρονια 2 νουμερα voda  gold απο ιδιωτη κοστισαν κανα 1500 θυμαμαι για μια εταιρια

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το κινητό για μια εταιρεία; Αφού το κύριο τηλέφωνο είναι το σταθερό, έτσι δεν είναι; Εννοώ ότι δεν έχω δει καμιά μεγάλη εταιρεία να διαφημίζει το κινητό της.

Δημοσ.

Στο dubai  πληρωνουν εκατομμυρια για πανακιδες αυτοκινητων.Με το 1 και γενικα τα μονοψηφια να ειναι πανακριβα.

http://www.cnn.gr/style/aytokinito/story/53615/posa-mporei-na-plirosei-kaneis-gia-mia-pinakida-kykloforias-sto-ntoympai

Το ιδιο θα μπορουσε, σε λογικα πλαισια να πληρωσει και καποιος για ευκολο αριθμο τηλεφωνου.Αν και  διαφημηση ενος Π.Χ υδραυλικου, ειναι η δουλεια του και οχι το ποσο ευκολο αριθμο ειχει για καλεσμα.

Δημοσ.

Το καρκίνωμα ελεύθερη έκφραση απόψεων; wtf

Ποιο είναι το καρκίνωμα;

Κι εγώ θέλω να στείλω σε μερικούς στις αγγελίες εδώ και να τους πω «ρε φίλε είσαι με τα καλά σου;».

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...