Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνα κάποιο άθλημα γράψου στο σύλογο του αθλήματος.ΠΧ nowboard-ski υπάρχει και πανελαδικός σύλογος και κάθε πόλη το δικό της, αυτα τα θλήματα γενικά εχουν κοινότητες, εχουν ολοι ενα κοινό σκοπό.Αν δεν σου αρέσει αυτο βρές καποιο άλλο σπόρ και κάντο ολα αυτα που διάβασα για μένα ειναι καθαρά έλειψη αδρεναλίνης, Αν τα οικονομικά σου είναι έστο λίγο κομπλέ μπορείς.

Δεν σου λέω οτι θα κάνεις κολλιτάρια αλωστε αυτα ερχονται δεν τα προκαλέις εσυ το ιδιο και με κοπέλα.

Το θέμα ειναι να σου αρέσει σαν ιδέα αρχικά και πρακτικά μετα και οχι να το κάνεις για να το κάνεις/

Ψυχολόγο θα σου προτινα να πάς αλλά φάρμακα να μήν πάρεις..

Επίσης κάτι που ίσος σε τρομάξει αλλά δέν θα έπρεπε ειναι οτι ολα αυτα ειναι σημαδια αυτισμου, ισος.. δέν ειμαι ειδικός, ειναι η κοπέλα μου ειδικής αγωγής και έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις πάνω στο θέμα και ενα μπούσουλα τον έχω,(αυτισμος υπάρχει σε διαφορες μορφες και βαθμούς) 

Ποσοι εχετε δεί την ταινία accountant?Εντομεταξυ εισαι και εσυ λογιστής..και δεν τρολάρω καθόλου..

Αιπνια ειναι μια ενδειξη,κακή επαφή με κόσμο κτλ κτλ...

οτι και να έχεις. αν οντος έχεις κάτι. αν  μάθεις τι ειναι μονο και μονο που θα το μάθεις και θα ξέρεις οτι υπάρχει εξήγηση για ολα αυτα που σου συμβαινουν θα εισαι καλυτερα οπότε πάνε σε ενα ψυχολόγο για αρχή.

Δεν είμαι και πολύ των extreme sports. Έκανα ομαδικό αθλητισμό από παιδί μπάσκετ και handball και τώρα πρόσφατα λίγο baseball αλλά δεν νομίζω ότι έχω τον χρόνο να ακολουθήσω προγράμματα με προπονήσεις, αγώνες κτλ πλέον. Είχα σκεφτεί πρόσφατα να πάρω κάνα ποδήλατο να κάνω καμιά χαλαρή βόλτα που και που, δεν έχω δει τι παίζει με τέτοιους συλλόγους αλλά θα το κοιτάξω. 

Καλή η ταινία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχω καμιά σχέση με αυτισμό, asperger, OCD κτλ. Ίσως σε μικρό βαθμό social anxiety αλλά μέχρι εκεί.

Δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες. Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα κατοικιδιο (σκυλο).

Θα σε βοηθησει σε 2 πραγματα : στο να κοινωνικοποιηθεις και στη μοναξια. Το δευτερο ιδιως στο εγγυομαι.

Θα πρεπει να βγαινεις εξω "εξαιτιας" του και οσο να ναι δε ξερω πως γινεται, αλλα οταν βγαινεις εξω με ζωντανο ειναι πιο ευκολο να κανεις γνωριμιες.

Εγω θυμαμαι 1-2 φορες που εβγαλα το σκυλο φιλου, θες δε θες θα μιλησεις με κοσμο. Απο ατομα που απλα θα ερθουν να χαϊδεψουν το σκυλο, μεχρι ατομα που βγαζουν το δικο τους σκυλο. Μετα απο ενα σημειο, αν πηγαινεις στο ιδιο μερος συνεχεια θα γνωρισεις τους υπολοιπους ιδιοκτητες κατοικιδιων και στο χερι σου ειναι να προχωρησει στο φιλικο-γκομενικο με καποιον, απο το να προτεινεις εναν καφε, μια βολτα, οτιδηποτε.

Κατι αλλοπου θα σου προτεινα ειναι αν σου αρεσει το αλκοολ, να βρεις ενα μαγαζι της αρεσκειας σου και να πηγαινεις μετα τη δουλεια για ενα χαλαρο ποτακι.

Μένω σε πολυκατοικία που δεν επιτρέπονται τα ζώα. Έχω μια γάτα στην ζούλα βέβαια. Το να βγω μόνος μου σε μαγαζί για να πιω με κάνει να νοιώθω άβολα μόνο στην σκέψη.

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv κάνε ένα τεστάκι να δεις τι παίζει.

Θα το κάνω μόλις πάω σπίτι μου γιατί δεν μου το ανοίγει από εδώ. 

Φιλε συγνωμη που θα σε απογοητευσω, αλλα the world can keep moving even without you.

Never doubted it for a second

Καταλαβαινω τι λες γιατι κι εγω το περναω αυτο πλεον. ειχα μια πολυ δυνατη παρεα για πολλα χρονια κι ακομη ειναι κολλητοι μου, πριν μηνες εφυγα απο την πολη που ημασταν ολοι μαζι αφου βρηκα δουλεια αλλου σε αλλη πολη.

ξερω τι εννοεις οταν λες οτι νιωθεις ανωτερος σε εισαγωγικα απο τους αλλους και δεν εχετε τιποτα να μοιραστειτε. κι εγω εχω παρομοιο θεμα γιατι οι περισσοτεροι εδω στην Ελλαδα στην ηλικια μας ειναι τερμα επιφανειακοι (πολλοι και καγκουρες) που νοιαζονται μονο να μιλανε για τη φιτνεσ μερα τους,τα μουσκουλα τους και γκομενες.

το θεμα ειναι πως απο τη στιγμη που ετσι ειναι η πλειοψηφια εχεις 2 επιλογες ή να μεινεις μονος εντελως ή να συμβιβαστεις με την κατασταση. δηλαδη να εχεις καποιες γνωριμιες να μπορεις να πας για ενα καφε για ενα φαγητο οταν βαριεσαι,δε χρειαζεται να ειναι κολλητοι σου ουτε να εισαι μαζι τους καθε μερα απλα να μπορεις να επικοινωνεις με εναν ανθρωπο οταν θες. βγαινοντας αλλωστε (εστω κ αν ειναι απλα για να περνα η ωρα) θα ερθουν κι αλλες γνωριμιες κι ισως εκει πετυχεις τον σωστο/η που θα σου ταιριαζει ειτε σαν φιλος/η ειτε σαν σχεση.

με το να τους αποκλειεις ολους ομως ετσι χανεις και τις πιθανοτητες να βρεις καποιον να ταιριαζεις αληθινα. οποτε δες το κι εσυ λιγο πιο επιφανειακα το θεμα.

Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ, απλά το θέμα είναι ότι μου είναι δύσκολο πλέον να κάνω την πρώτη επαφή με κάποιον. Δεν έχω τις ευκαιρίες που είχα παλαιότερα πολύ απλά γιατί η ζωή μου έχει πάρει έναν δρόμο που έχει ελάχιστες ανθρώπινες επαφές. Θέλω να το διορθώσω ξεκινώντας ασχολίες που συμπεριλαμβάνουν και άλλους αλλά επειδή ποτέ μέχρι τώρα δεν επιδίωκα κάτι παραπάνω από το τυπικό μου φαίνεται αρκετά δύσκολο μια επιφανειακή γνωριμία να την μετατρέψω σε κάτι παραπάνω. Οι λίγοι φίλοι, ακόμα και οι γυναίκες που είχα στην ζωή πάντα έκαναν το πρώτο βήμα και σχεδόν όλη την ''δουλειά''.

Ενω εξω...

Ειναι αστειο που μερικοι αναγετε το θεμα σε εθνικο επιπεδο  :mad:

Είναι όμως. Ίσως φταίει ότι έχω μεγαλώσει σε μια οικονομικά εύπορη περιοχή της Αθήνας αλλά γενικά από τα εκατοντάδες δείγματα νέων 20-25 που έχω συναντήσει ανά τα χρόνια ένα τεράστιο ποσοστό τοποθετεί το φαίνεσθαι πάνω από όλα. Που θα βγει, τι θα φορέσει, τι θα δείξει στο instagram κτλ. Είχα κάνει μια δωδεκάμηνη πρακτική σε big four εταιρία μόλις αποφοίτησα και ερχόμουν σε επαφή με αρκετά άτομα στο ηλικιακό εύρος μου. Οι μισοί και παραπάνω με κάνανε να θέλω να αναπαραστήσω την γνωστή σκηνή από το american phycho με το τσεκούρι.

Φιλαράκι έχω περάσει από αυτή τη φάση για πολλά χρόνια και σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ετσι ήταν και οι 2 μου πρώην κολλητοί.

Τι μουσική ακούς;

τζαζ, χιπ χοπ

Δημοσ.

ναι, λάθος account αλλά who cares 

οι mods :P

Το τρολλ αποκαλυφθηκε!

δεν είναι τρολλ. Απλά ντρεπόταν.

Τώρα καλά θα κάνει να συνενοηθεί με μοντς να του κλείσουν το ακκάουντ με το οποίο άνοιξε το θρεντ και να κρατήσει αυτό.

Σε καταλαβαίνω φίλε TS μη μασας. Και μένα τρολλ με αποκαλούν από την πρώτη μέρα (είχα ανοίξει και γω τόπικ με ψυχολογικά)

Δημοσ.

ΟP θες να σου δανεισω εγω την δικη μου κοπελα για κανα μηνα ; Σιγουρα θα αλλαξεις γνωμη για το αν θες κοπελα  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως ο OP δεν έβαλε το νόημα που ήθελε στις σωστές λέξεις επίτηδες, ώστε να κάνει χάζι με τις απαντήσεις που θα δοθούν. Αστειεύομαι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι άλλοι είναι λίγοι ούτε ότι αυτός νομίζει ότι είναι καλύτερος. Αυτά είναι φιοριτούρες. Εγώ καταλαβαίνω πως εννοεί ότι οι περισσότερες συναναστροφές του είναι τόσο άγευστες όσο μία ρυζογκοφρέτα, χωρίς να φταίει απαραίτητα κάποιος. Κι αυτή είναι η ουσία, το ότι απλά δεν γίνεται να κλικάρουμε με όλους, όσο καλό παιδί και να 'ναι κάποιος. Τελεία. Από εκεί και πέρα, είναι επιλογή τού καθενός τι θα επιλέξει να κάνει. Θα κάνει παραχωρήσεις για να μη μείνει μόνος του; Θα παίξει μόνος του μέχρι να γνωρίσει τα σωστά, γι' αυτόν, άτομα; Δική του η απόφαση, δικές του κι οι συνέπειες.

Πάντως, OP, η λύση για τους φίλους και τη κοπέλα συνοψίζεται στο ότι πρέπει να δραστηριοποιηθείς. Μένοντας στο σπίτι σου, δεν γίνεται τίποτα, γιατί κανείς δεν θα έρθει να σου χτυπήσει τη πόρτα και να σου πει «έλα να γίνουμε φίλοι» ή/και «θες να γνωριστούμε κι ό,τι θέλει προκύψει».

Δημοσ.

Μετά από το ποστ του techm, επικροτώ την ιδέα να κάνει το τεστ με τις διαταραχές προσωπικότητας :P

Δημοσ.

Μετά από το ποστ του techm, επικροτώ την ιδέα να κάνει το τεστ με τις διαταραχές προσωπικότητας :P

Εσυ δεν εισαι που τον υποστηριζες? Νταξει Παρασκευη ειναι, οποτε λογικο...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βρεις μία κλινική ψυχολόγο μέσω του doctoranytime.gr και να της εμπιστευτείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Μπορείς επίσης να δηλώσεις συμμετοχή στην πρώτη θεατρική έξοδο του insomnia.gr, ώστε να συναντήσεις ορισμένους χρήστες.

lol wut?

giphy.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...