ffgthessaloniki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό από atm; δλδ να βάλω λεφτά εγώ στον λογαριασμό μου από atm. Γνωρίζεται αν γίνεται;
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γινεται αν το ATM δεχεται καταθεση 'oniline" δηλαδη χωρις φακελο τοτε βλεπεις τα λεφτα αμεσα αλλιως τα βλεπεις την επομενη εργασιμη αν δεν κανω λαθος 2
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γίνεται ναι σε όλες τις τράπεζες. Σε κάποιες μπαίνουν αμέσως, σε κάποιες την άλλη μέρα όταν τα μετρήσουν. Ανάλογα το μηχάνημα. 2
webparts Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Η πειραιως εχει καταθεση και τα λεφτα εμφανιζονται επιτοπου. Αν πχ εχει καποιος 15 ευρω και τα χρειαζεται,βαζει ενα ταληρο και καπακια βγαζει 20. 1
ffgthessaloniki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 το atm είναι της εθνικής. βέβαια δεν είναι μέσα στην τράπεζα ούτε από έξω δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο, είναι μέσα στο χωριό
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Και η εθνική και η alpha το έχει (όχι σε όλα τα μηχανήματα).
webparts Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 το atm είναι της εθνικής. βέβαια δεν είναι μέσα στην τράπεζα ούτε από έξω δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο, είναι μέσα στο χωριό Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις online καταθεση σε ΑΤΜ που δεν ειναι στην τραπεζα. 1
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός τράπεζας μπορεί και να μη δέχεται κατάθεση, πρέπει να το δεις. 2
meletis_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αναλογως το ATM, εάν δέχεται με ή χωρίς φάκελο. Πάντως σε ATM της Εθνικής , με κατάθεση χωρίς φάκελο,τα χρήματα που έγιναν κατάθεση εμφανίστηκαν αμέσως
vairass Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Στην Πειραιώς πλέον το κάνουν όλα τα ΑΤΜ;
gokuthelegend Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Η πειραιως εχει καταθεση και τα λεφτα εμφανιζονται επιτοπου. Αν πχ εχει καποιος 15 ευρω και τα χρειαζεται,βαζει ενα ταληρο και καπακια βγαζει 20. Στο χωριό έχουμε ΑΤΜ της Πειραιώς και δεν εμφανίζονται επιτόπου τα χρήματα. Το μηχάνημα δεν κάνει καταμέτρηση, τα καταθέτεις σε φάκελο και τα μετράει υπάλληλος την επόμενη εργάσιμη μέρα. Έχουμε και ΑΤΜ της Εθνικής και συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν αμέσως τα χρήματα. Πάντως το ότι γίνεται κατάθεση σε ΑΤΜ, γίνεται.
townleader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Στην περιπτωση που τα χρηματα τα εισαγετε σε φακελο τοτε γινεται καταμετρηση απο υπαλληλο και στη συνεχεια φαινονται στον λογαριασμο. Οταν τα βαζετε χωρις φακελο και σας εμφανιζει επι τοπου ποσα χρηματα εχετε εισαγει τοτε τα χρηματα εμφανιζονται αμεσως στον λογαριασμο και τα εχετε αμεσα διαθεσιμα. Σπανια εως αδυνατο ΑΤΜ που ειναι offsite αυτα δηλαδη που δεν ειναι σε καταστημα να εχουν μηχανισμο καταθεσεων.
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 το atm είναι της εθνικής. βέβαια δεν είναι μέσα στην τράπεζα ούτε από έξω δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο, είναι μέσα στο χωριό Τα off site atm(αυτά που δεν είναι σε τράπεζα) συνήθως δεν έχουν καταθετήριο. Από το παρακάτω link μπορείς να εντοπίσεις το atm που σε ενδιαφέρει ώστε να δεις αν έχει δυνατότητα κατάθεσης: https://www.nbg.gr/greek/Pages/Branches-ATMs.aspx
Dare-Devil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στην Πειραιώς πλέον το κάνουν όλα τα ΑΤΜ; 'Oxi 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αν το ΑΤΜ ειναι εξω απο καταστημα συνηθως δεχεται λεφτα με αμεση εμφανιση σε λογαριασμο . Αν ειναι σε αλλο σημειο οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα