Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτη γνώμη με την πρώτη επαφή με το site: Γυρίστε στην προηγούμενη μορφή του κ εξελίξετε την ή βελτιώστε την όπου υπήρχαν προβλήματα κ ελλείψεις δυνατοτήτων. Εγώ δυσκολεύομαι αφάνταστα τωρα ενώ πριν ήξερα που ήταν ότι χρειάζονταν κ τι έπρεπε να κάνω για τον σκοπό που μπήκα... Άντε να περιμένουμε λίγο για να λειτουργήσει πλήρως το σύστημα κ οι δυνατότητες του που λέτε ότι θα είναι καλύτερες κ περισσότερες. Εγώ πάντως με την παλαιότερη μορφή δεν είχα κανενα θεμα,όλα ήταν εξαιρετικά! Τώρα ψάχνομαι με αμφίβολα αποτελέσματα κ άμα δω ότι αργώ να κάνω αυτό που επιδιωκω θα αποχωρήσω. Αν δω κ στο άμεσο μέλλον τα ίδια,ίσως περάσει αρκετός καιρός να ξαναμπώ... Αν κατι μπερδευει κ δεν κάνεις εύκολα κ γρήγορα την δουλειά σου απλά δεν το ξαναχρησιμοποιεις κ πας αλλού... Οι υποτιθεμενες αναβαθμησεις δεν είναι πάντα καλές κ εύχρηστες... Πάρτε παράδειγμα από αυτά που γίνανε από την μαμά εταιρία για τα προηγούμενης γενιάς i-phone... Και σας πληροφοριών την τακτική αυτή δήθεν καλυτέρευσης την χρησιμοποιούν κ πολλοί άλλοι... Οψομεθα...

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ΄αρχάς καλή χρονιά και καλορίζικο. Με την πρώτη ματιά όντως φαίνεται λιγάκι δυσχρηστο όμως μετά απο λίγο το συνηθίζεις και επιπλέον "δένεσαι" περισσότερο με αυτό. Μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω και μην ακούτε αυτούς που λένε άσχημα λόγια.. απλά για να λένε. Πιστεύω ότι η δουλειά σας αξίζει κάθε ανταμοιβή. Το μόνο που σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε να φτιάξετε είναι ένα Σκοτεινό χρώμα.

ΥΓ: εγώ τις αγγελίες τις βρίσκω περισσότερο εύχρηστες από πριν.

Επεξ/σία από costgial
Δημοσ.

Αντε,  καλοριζικο !

Εγω δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις σχετικα με τις διαφορες λειτουργιες , το μονο που με ενοχλει ειναι το ασπρο χρωμα και το ξεπλυμενο γκριζομπλε.Δηλαδη με ενα πιο ζωηρο χρωμα, με μια μεγαλύτερη αντιθεση , θα ειμουν ικανοποιημενος ...

Δημοσ.

Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του insomnia για μένα είναι θετικές όλες η αλλαγές που έχουν γίνει.   

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε iPad που το βλέπω τώρα, είναι άθλιο...

Πχ στις προσφορές, που μπαίνουμε όλοι... Τα avatars και οι πληροφορίες του καθενός σε πολύ χώρο, και το μήνυμα που είναι το ζουμί, χαμηλά...

Και όλα άσπρα.

Σε λαπτοπ που είμαι τώρα το πρωί, τα πράγματα είναι πιο αποδεκτά, αλλά πάλι χάνεται η μπάλα, υπάρχουν πολλοί κενοί χώροι και πρέπει να σκρολλάρουμε πολύ... Θέλει συμμάζεμα.

Ωραία τα νέα εργαλεία και οι τεχνολογίες (invision), αλλά φόρουμ φτιάχνετε, κάπου μπερδευτήκατε παιδιά.

Επεξ/σία από deadp
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...