Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κατά πρώτη προτεραιότητα θα τα έδινα σε οποιοδήποτε ίδρυμα έχει σχέση με παιδιά. Κατά 2η προτεραιότητα σε ιδρύματα για αστέγους. Επίσης θα προτιμούσα να τα δώσω σε κάποιο τοπικό ίδρυμα από τον τόπο μου, ψάξε να δεις τι υπάρχει στην περιοχή σου.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Γιατί θέλεις να κάνεις αυτή τη δωρεά;

Ειναι λεφτα που επεσαν στα χερια μου χωρις να τα δικαιουμαι και θα θελα να βοηθησω καποιους που εχουν αναγκη.

ΥΓ:Δεν τα κλεψα ουτε τα βρηκα στο δρομο και δεν τα επεστρεψα, μην σταθουμε στο "δεν τα δικαιουμαι"

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου όλο και κάποιος στην γειτονιά σου θα τα έχει μεγάλη ανάγκη... δώσε τα εκεί και αν ντρέπεσαι ή δεν γουστάρεις να το/σε μάθουν... βάλε τα σε έναν φάκελο και πέτα τα κάτω από την πόρτα...

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεις να ταισεις και τιποτα αδεσποτα, η και να υιθετησεις ενα και με 200 ευρω θα το κανεις χονδρο απο το πολυ φαι :P

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 4saken είπε

Οχι, δεν ειναι ενα ακομα τοπικ υποψηφιου επιχειρηματια-επενδυτη. B)

Θα θελα να κανω καποια δωρεα, καποια αγορα και να βοηθησω ανθρωπους που εχουν αναγκη.

Μερικες ιδεες που μου εχουν περασει απο το μυαλο.

1.Χαμογελο παιδιου.

2.Τροφιμα απο σουπερμαρκετ

3. Παιδικο χωριο SOS.

Μετέτρεψε τα 200 ευρώ σε τριαντάφυλλα.

Πιάσε τα ογκολογικά νοσοκομεία της περιοχής σου,δες πόσες κοπέλες νεαρής ηλικίας χαροπαλεύουν χωρίς να έχουν κάποιο νεαρό
άτομο κοντά τους και πήγαινε να τις δώσεις απο ένα τριαντάφυλλο το οποίο θα συνοδεύεται με δυο κουβεντούλες αισιοδοξίας.

• Like 5
Δημοσ.

Σε παρόμοιο στιλ, μπορείς να πάρεις μικρά παιχνιδάκια και να τα μοιράσεις σε παιδάκια που νοηλεύονται. Στο Μητέρα που το έχω κάνει τα έδωσα στις νοσηλεύτριες να τα μοιράσουν ανάλογα γιατί δεν μπορείς να μπαίνεις σαν τον ανώμαλο σε άσχετα παιδικά δωμάτια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IOSIF SALEM είπε

Μετέτρεψε τα 200 ευρώ σε τριαντάφυλλα.

Πιάσε τα ογκολογικά νοσοκομεία της περιοχής σου,δες πόσες κοπέλες νεαρής ηλικίας χαροπαλεύουν χωρίς να έχουν κάποιο νεαρό
άτομο κοντά τους και πήγαινε να τις δώσεις απο ένα τριαντάφυλλο το οποίο θα συνοδεύεται με δυο κουβεντούλες αισιοδοξίας.

Μόνο εγώ αμφιταλαντεύομαι εδώ και τόση ώρα για τις προθέσεις της παραπάνω ιδέας? :mellow:

Δημοσ.
8 ώρες πριν, suffocater είπε

Πιο πάνω μίλησα για ενα ιδρυμα(μελισσα) που ξέρω και έχω βιώσει οτι ακομα  και οι θεωρητικά κανονικά εργαζόμενοι έχουν καταλήξει να δουλεύουν ως εθελοντές,απλήρωτοι.
Επίσης,σημαντικό για μένα τα άτομα που οργανώνουν τετοιες κινήσεις να μενουν στην αφάνεια,και να μην επιδιώκουν δημοσιότητα.
Εγω πάλι βλέπω τριγύρω μου πως ολοι γνωρίζουν οτι τετοιες κινήσεις κινουνται με χρήματα εθελοντών.
Για την εκκλησία,όχι.
Να κάνουμε ενα γκαλοπ αν θες,να δούμε πόσοι γνωρίζουν οτι με ΕΣΠΑ κανει τα συσσιτια η εκκλησία,και πόσοι νομίζουν οτι τα κάνει με δικό της κόστος.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/agrotika/30467/neo-programma-dorean-dianomis-trofimon-kai-eidikis-voitheias-apo-to-neo-espa

Εμένα η εμπειρία μου από τέτοια ιδρύματα που αναφέρεις (τύπου Μέλισσα) είναι ότι όλα γίνονται κυρίως για το φαίνεσθαι και την προώθηση ορισμένων και μάλιστα είναι κατά 90% κρατικοδίαιτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παιχνιδακια και βλακειες λετε? Υπαρχει κοσμος που πειναει, τα παιχνιδια μας μαραναν?

Απεφυγε να τα δωσεις σε εκκλησιες και οργανισμους γνωστους.

Δωστα σε καποιο γνωστο σου που ξερεις οτι εχει προβλημα.

Καλη ιδεα επισης μου φανηκε να ρωτησεις ενα διευθυντη σχολειου ποια παιδακια εχουν προβλημα και να τα δωσεις στις οικογενειες τους...

Γενικα κινησου προς την κατευθυνση να δωσεις τα λεφτα σε καποιον αμεσα και οχι μεσω χαμογελου του παιδιου κλπ που δεν ξερεις τι θα γινουν τα λεφτα σου σιγουρα...

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Μόνο εγώ αμφιταλαντεύομαι εδώ και τόση ώρα για τις προθέσεις της παραπάνω ιδέας? :mellow:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ιδέα όπως θες.Είτε για να κάνεις καλό,είτε για γκομενοδουλειά.

Η γκομενοδουλειά έχει μεγάλο ρίσκο,γιατί μέσα απο έντονα βιώματα συνάπτονται ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί
και αν σου κάτσει η στραβή ο πόνος είναι αδυσώπητος.Αν σταθείς τυχερός,τότε θα νιώθεις πως έπιασες το τζακ ποτ στο τζόκερ.

Αν επιθυμείτε να δεθείτε με κάποιον άνθρωπο (άνδρα ή γυναίκα) κυνηγήστε  μαζί του/της τις έντονες καταστάσεις που εμπεριέχουν προσπάθεια για επιβίωση.

Ευκαιρία,λοιπόν,να δείτε την ταινία "The Mountain Between Us (2017)"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...