mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, kmilioris είπε Διαβάζοντας ολα αυτά τα ποστ καταλήγω πως ούτε με 40 μνημόνια δεν πρόκειται να γίνουμε άνθρωποι, ποσό μάλλον ευρωπαίοι ... ειναι τραγικό το 2018 να συζητάμε για κάτι που σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες εδω και παρα, μα παρα πολλά χρόνια έχει λυθεί... οποίος έχει ζήσει έστω και για λίγο καιρό στο εξωτερικό μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Απο την στιγμή που δεν συμμορφωνόμαστε σε απλούς νόμους της πολιτείας, δηλαδή την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους τι περιμένουμε να γίνει με τα αλλα;;; Δεν ειναι τυχαίο που έχουμε φτάσει εδω!!! Δεν ειναι τυχαίο που έχουμε αριστερή κυβέρνηση και εφαρμόζει άκρος καπιταλιστικούς νόμους!!! Αυτα μας αξίζουν και αυτά ζούμε... απλά... η πολιτεία δεν ειναι κάτι το αόριστο, είμαστε όλοι εμείς.. τα άτομα που την διαμορφώνουμε με αυτά που κάνουμε ή αυτά που δεν κάνουμε.... το δεν βαριέσαι εγώ το κανω μόνο πρέπει να μας τελειώσει σαν σκέψη εαν θελουμε να σωθούμε. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ....!!! Ποιος σου είπε πως θελουμε να γίνουμε ευρωπαίοι; μια χαρα είμαστε στην ελλαδα.στην Ευρώπη το βράδυ δεν βλέπεις ψυχή αν εξαιρέσεις ένα Σάββατο βράδυ.αμα δεν σου αρέσει η ελλαδα πήγαινε βόρεια Ευρώπη που ειναι άνθρωποι και ευρωπαίοι. 1
bilya Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Ποιος σου είπε πως θελουμε να γίνουμε ευρωπαίοι; μια χαρα είμαστε στην ελλαδα.στην Ευρώπη το βράδυ δεν βλέπεις ψυχή αν εξαιρέσεις ένα Σάββατο βράδυ.αμα δεν σου αρέσει η ελλαδα πήγαινε βόρεια Ευρώπη που ειναι άνθρωποι και ευρωπαίοι. Καλα ακομα πιστεύετε τέτοιες κοτσανες μερικοί. Οτι μερα κ να ναι εδω πάντως η pub ειναι γεμάτες. Τράβα σε ελληνικη επαρχιακή πόλη Σάββατο βράδυ να δεις τι παει να πει ερημιά κ ασε τους βορειο Ευρωπαίους. 1
Irene.j Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Διαβαζοντας τις απαντησεις παρατηρω μια ταση ειρωνειας και εχθροτητας απεναντι σε οσους καπνιζουν, λες και ευθυνονται για ολα τα ασχημα του κοσμου. Μιληστε για τη συνηθεια και οχι για τον ανθρωπο. Η συμπεριφορα ειναι,που οριζει και οχι το τσιγαρο. Γιδι,ζωον ή οτιδηποτε αλλο υποτιμητικο αναφερθηκε, μπορει να ειναι και εκεινος,που δεν καπνιζει. 3 1
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Irene.j είπε Διαβαζοντας τις απαντησεις παρατηρω μια ταση ειρωνειας και εχθροτητας απεναντι σε οσους καπνιζουν, λες και ευθυνονται για ολα τα ασχημα του κοσμου. Μιληστε για τη συνηθεια και οχι για τον ανθρωπο. Η συμπεριφορα ειναι,που οριζει και οχι το τσιγαρο. Γιδι,ζωον ή οτιδηποτε αλλο υποτιμητικο αναφερθηκε, μπορει να ειναι και εκεινος,που δεν καπνιζει. Δες και τις απαντησεις των καπνιστων που ειναι απο προκλητικες εως ηλιθιες. Πως να τους μιλησουμε ομως κανονικα οταν δε λενε να καταλαβουν οτι αυτη η κακη συνηθεια που ειναι δικη τους επιλογη επηρεαζει αρνητικα και εμας; Και απο πανω να μας ειρωνευονται κιολας και να λενε οτι φταιμε εμεις που μας ενοχλει το τσιγαρο τους. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από webparts 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Στους περισσοτερους αν κανεις παρατηρηση η σε βλεπουν πως εχεις δυσφορια οποτε σου ερχεται ο καπνος θα σταματησουν... Μα το θεμα ειναι να μην φτασεις να εχεις την δυσφορια αυτη...σκεψου να εισαι σε ενα μαγαζι να φας και να αναβει μια ο ενας τσιγαρο μια ο αλλος και εσυ να δυσφορεις για ολους αυτους η να τους κανουν παρατηρηση.Και εστω οτι ολοι αυτοι θα δεχτουν και θα σταματησουν.Τι σημασια εχει για καποιον που δεν θελει το τσιγαρο?Θα εχω γινει τσιγαριστος ηδη και εγω και τα ρουχα μου,θα μου εχει ερθει στην μουρη ποιος ξερει ποσες φορες και θα μου εχει χαλασει την διαθεση και το φαγητο μου...Το θεμα ειναι να μην αναβει καν και ο χωρος να ειναι καθαρος. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Επειδη αναφερατε πως καποιος πρεπει να υποχωρει,οπως ανεφερα και πιο πριν πολλες εως αμετρητες φορες ειτε το σταματησα ειτε βγηκα χωρις τσιγαρα για να μην χρειαστει καν να μου κανουν παρατηρηση..Οι καπνιστες δεν ειναι οι κακοι που εχουν ως σκοπο της ζωης τους να πετανε καπνο σε ατομα που δεν τον μπορουν,ξερουν τη θεση τους και πως αυτο που κανουν ενοχλει....Στους περισσοτερους αν κανεις παρατηρηση η σε βλεπουν πως εχεις δυσφορια οποτε σου ερχεται ο καπνος θα σταματησουν... Δηλαδη ξέρουν οτι ενοχλούν αλλα παρ'όλα αυτά το κάνουν. Ερχεσαι στα λογια μας, οτι δηλαδη ειναι στα @@ τους. Αντε να σου βγαλω εκτος τους υγιείς, αν εγω εχω αναπνευστικά προβλήματα (ασθμα κλπ) τοτε θα πρεπει να κλειστό σπιτι και να μην ξανα βγω εξω για να κανει ο αλλος την καυλα του? Ο καπνος του αλλου κανει κακο σε ολους (αυτον και τους γυρω του) οποτε απλα παει εξω και τελειωσε, αυτα περι κρυου ειναι μαλακιες οταν σε χωρες οπως πχ η Εσθονια 4 το πρωι με -30 ο αλλος καπνιζει εξω και ο μπουχεσας δεν μπορει να παει στους +5 για να κανει τον καρκινο του. 5 2
Karamol3golas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα λεω πως δεν αξιζει να υπαρχει τοσος κακος λογος οσος βλεπω σε απαντησεις απο τη στιγμη που δεν το κανουν επιτηδες..Απο περιεργια ισως ειναι ασχετο,αλλα πειραζει εξισου και το ηλεκτρονικο?Και δεν μιλαω για αρωματα του τυπου πουρο κλπ,αλλα φρουτα η γλυκα..Επειδη κανω με ελαχιστη ως μηδενικη νικοτινη,αρα ο κινδυνος ειναι απο απειροελαχιστος ως μηδαμινος,ενοχλει ο καπνος ή η μυρωδια του? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Karamol3golas
mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Επιλογή μου ειναι να καπνίζω δεν θα μου το απαγορέψει κανένας.εχω φύγει από πολλά μέρη που είχα παω να φάω η να πιω καφέ ποτό γιατί ήταν no smoking.το ίδιο κάντε και εσείς .στο σπιτι μου ποτε δεν καπνίζω μέσα ,παω στο μπαλκόνι. 2
gdriver Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Επειδή ειπώθηκε πως στους περισσότερους αν κάνεις παρατήρηση θα σταματήσουν. Δεν ισχύει για όλους. σε μεζεπωλείο στη γλυφάδα , σε κάποια φάση έρχεται δίπλα μία παρέα μεσήλικων. Ο ένας αρχίζει να κάνει τη δόση του και αρχίζω να νιώθω δυσφορία. Δε μπορούσα να φάω , ούτε να αναπνέυσω. Σε κάποια φάση γυρνάω δεξιά αριστερά να καταλάβω γιατί νιώθω αυτή τη δυσφορία και βλέπω τον τοξικομανή να παίρνει ατάραχος, με στυλ, τη δόση του. Καλώ τον υπέυθυνο του καταστήματος και τον ρωτάω γιατί επιτρέπει το κάπνισμα στο χώρο του, και μου λέει την εξής απάντηση: Μα είναι ανοικτές οι πόρτες. Του ανταπαντώ πως δεν ισχύει αυτό που λέει και πως ο νόμος έχει αλλάξει. Αρνείται να κάνει παρατήρηση στον εξαρτημένο, και ως ανταπόδωση εκείνος άναψε και τζιμπούκι μετά. 1
Karamol3golas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gdriver είπε Επειδή ειπώθηκε πως στους περισσότερους αν κάνεις παρατήρηση θα σταματήσουν. Δεν ισχύει για όλους. σε μεζεπωλείο στη γλυφάδα , σε κάποια φάση έρχεται δίπλα μία παρέα μεσήλικων. Ο ένας αρχίζει να κάνει τη δόση του και αρχίζω να νιώθω δυσφορία. Δε μπορούσα να φάω , ούτε να αναπνέυσω. Σε κάποια φάση γυρνάω δεξιά αριστερά να καταλάβω γιατί νιώθω αυτή τη δυσφορία και βλέπω τον τοξικομανή να παίρνει ατάραχος, με στυλ, τη δόση του. Καλώ τον υπέυθυνο του καταστήματος και τον ρωτάω γιατί επιτρέπει το κάπνισμα στο χώρο του, και μου λέει την εξής απάντηση: Μα είναι ανοικτές οι πόρτες. Του ανταπαντώ πως δεν ισχύει αυτό που λέει και πως ο νόμος έχει αλλάξει. Αρνείται να κάνει παρατήρηση στον εξαρτημένο, και ως ανταπόδωση εκείνος άναψε και τζιμπούκι μετά. Απο οσα εχω πει επισης κατακρινω οσους φερονται ετσι αλλα αν ο αλλος αν προσπαθει μεσα στον εθισμο του να κανει το καλυτερο ωστε να μην ενοχλει πιστευω δεν αξιζει τα τις κουβεντες που ειπωθηκαν...
Alejandro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, gdriver είπε Επειδή ειπώθηκε πως στους περισσότερους αν κάνεις παρατήρηση θα σταματήσουν. Δεν ισχύει για όλους. σε μεζεπωλείο στη γλυφάδα , σε κάποια φάση έρχεται δίπλα μία παρέα μεσήλικων. Ο ένας αρχίζει να κάνει τη δόση του και αρχίζω να νιώθω δυσφορία. Δε μπορούσα να φάω , ούτε να αναπνέυσω. Σε κάποια φάση γυρνάω δεξιά αριστερά να καταλάβω γιατί νιώθω αυτή τη δυσφορία και βλέπω τον τοξικομανή να παίρνει ατάραχος, με στυλ, τη δόση του. Καλώ τον υπέυθυνο του καταστήματος και τον ρωτάω γιατί επιτρέπει το κάπνισμα στο χώρο του, και μου λέει την εξής απάντηση: Μα είναι ανοικτές οι πόρτες. Του ανταπαντώ πως δεν ισχύει αυτό που λέει και πως ο νόμος έχει αλλάξει. Αρνείται να κάνει παρατήρηση στον εξαρτημένο, και ως ανταπόδωση εκείνος άναψε και τζιμπούκι μετά. Σε τέτοια περίπτωση σηκώνεσαι επί τόπου και φεύγεις, από τις ανοιχτές πόρτες. Χωρίς να πληρώσεις φυσικά. 2
Joe-4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, webparts είπε Δες και τις απαντησεις των καπνιστων που ειναι απο προκλητικες εως ηλιθιες. Πως να τους μιλησουμε ομως κανονικα οταν δε λενε να καταλαβουν οτι αυτη η κακη συνηθεια που ειναι δικη τους επιλογη επηρεαζει αρνητικα και εμας; Και απο πανω να μας ειρωνευονται κιολας και να λενε οτι φταιμε εμεις που μας ενοχλει το τσιγαρο τους. Να μιλήσεις όταν έχεις έρθει στην καφετέρια με τα πόδια ή έστω με την συγκοινωνία, και όταν έρθεις δίπλα μου δεν θα έχεις smartphone, tablet κτλπ πάνω σου. Φτάνει πια με την ακτινοβολία που τρώμε σε κλειστούς χώρους από τα κινητά σας. Όχι δεν το χρειάζεσαι τόσο ώστε να βλάπτεις τον διπλανό σου. Και ούτε το να πιεις ένα καφέ είναι σημαντικός λόγος για να φάμε το καυσαέριο σου. Πήγαινε στη γειτονιά σου με τα πόδια άμα γουστάρεις. Έχω το δικαίωμα να μην τρώω την ακτινοβολία και το καυσαέριο σου? Είναι αποδεκτό επειδή δεν υπάρχει νόμος που να με προστατεύει? 1
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Joe-4 είπε Είναι αποδεκτό επειδή δεν υπάρχει νόμος που να με προστατεύει? Ξέρω 'γω, εσύ τι λες; 1 1
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Η μόνη αντίδραση που μού'ρχεται διαβάζοντας τα τελευταία ποστ: 4
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το ποστ με τη σύγκριση καυσαερίου-κινητής τηλεφωνίας με τον καπνό του τσιγάρου, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά....... Spoiler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα