Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 5 ευρω δεν αξιζει ουτε να το στειλεις πισω!Ενα που δε μου αρεσε το υφασμα παει δωρακι σε εναν θειο μου.Πολιτικο παντελονι παντως εξαιρετικη ποιοτητα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα τις μπύρες Στεργίου.  Περίμενα ότι θα στείλουν πάνω από 1 κουτί (εξάδα) για να καλύψουν του προηγούμενους μήνες ...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, papars είπε

Παρέλαβα τις μπύρες Στεργίου.  Περίμενα ότι θα στείλουν πάνω από 1 κουτί (εξάδα) για να καλύψουν του προηγούμενους μήνες ...

Ότι τους είχες ζητήσει θα έστελναν. Εγώ τους ζήτησα δυο εξάδες αναμενω να δω τι θα στείλουν-ακόμα δεν μου ήρθε κάτι. Λογικά αύριο-μεθαύριο. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, darkmatinee είπε

good news!

έκανα επιστροφή με 2,5 και 3,10 ευρω αντιστοιχα ελευσίνα αττικης με tracking number, απλα δεν εχω παρει τα λεφτα ακομα πίσω.(συστημένο ή υπογραφη παραλήπτη)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Και για όποιον δεν πρόλαβε το mango, έβαλε το Abercombie εκπτώσεις: https://www.abercrombie.com/shop/eu/mens-sale?icmp=ICT%3ASUM18%3AM%3AVB%3A0%3ASLE%3APRM%3AAllSaleAprWk2 ειδικά τα πόλο είναι -70%

Τι φόρμα έχουν τα πόλο; Επίσης από που έρχονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που ακριβως ειναι η εκπτωση σε ενα μπλουζακι που κανει 10+ ευρω δεν μπορω να καταλαβω. Μαλλον ειναι στην ταμπελα abercrombie γιατι το μπλουζακι πρεπει να ειναι φτοιαγμενο απο κασμιρ

Επεξ/σία από ambercombie
Δημοσ.
2 hours ago, ambercombie said:

Τωρα που ακριβως ειναι η εκπτωση σε ενα μπλουζακι που κανει 10+ ευρω δεν μπορω να καταλαβω. Μαλλον ειναι στην ταμπελα abercrombie γιατι το μπλουζακι πρεπει να ειναι φτοιαγμενο απο κασμιρ

Πουλαει το brand name ! Αλλά και η ποιότητα είναι εξαιρετικη

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Στις παιδικές φόρμες τα χρώματα αθάνατα. Ακριβά αλλά αθάνατα

Σε παιδικά τι νόημα έχει να είναι αθάνατα τα χρώματα; Αφού λίγο θα το φορέσει και δεν θα του κάνει μετά... :) 

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Και για όποιον δεν πρόλαβε το mango, έβαλε το Abercombie εκπτώσεις: https://www.abercrombie.com/shop/eu/mens-sale?icmp=ICT%3ASUM18%3AM%3AVB%3A0%3ASLE%3APRM%3AAllSaleAprWk2 ειδικά τα πόλο είναι -70%

Επίσης, αν γίνετε μέλος στο A&F club (μια απλή εγγραφή με email είναι) σας έρχεται coupon code για  -10€ στην πρώτη παραγγελία, οπότε γλιτώνετε τα μεταφορικά που είναι 10€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκπτωσεις και σε Hollister αν και οχι με πολλα μεγεθη

Το από πάνω μήνυμα ισχύει και για εδώ αν θυμάμαι καλά 

Επεξ/σία από Fabricated
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...