Προς το περιεχόμενο

Ποιές σειρές έχετε παρατήσει;

Putman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον το ερώτημα πλέον είναι ποιες σειρές ΔΕΝ έχω παρατήσει, γιατί έχουμε γεμίσει σειρές που δεν έπρεπε ποτέ να έχουν δεύτερη ή τρίτη σεζόν αλλά έχουν καταλήξει να έχουν 6η+!

Η πιο πρόσφατη που παράτησα ήταν το La casa de Papiel, στο 8ο επεισόδιο. Άλλες σειρές: Broadchurch (δεν μου άρεσαν τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης όσο μου άρεσε η θαυμάσια πρώτη σεζόν) , Peaky Blinders (τρομερά επαναλαμβανόμενο) , Vikings (ανέλπιστα ανέμπνευστο από ένα σημείο και πέρα), Ozark (η δεύτερη σεζόν ήταν μία απ'τα ίδια, χωρίς λόγο ύπαρξης), Westworld (δεν έμοιαζε να πηγαίνει πουθενά το σενάριο),  23 reasons why (άκουσα τα χειρότερα και δεν είδα καν την δεύτερη σεζόν), Stranger Things (μέτρια δεύτερη σεζόν), Walking Dead (Διασκεδαστική κάπως η πρώτη σεζόν αλλά μέχρι εκεί σήμερα διάβαζα πως η εταιρία που έχει τα δικαιώματα έχει σκοπό να αρμέξει τους ζομποφιλους για 10 χρονάκια ακόμα) κλπ κλπ κλπ.

• Like 3
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Μάλλον το ερώτημα πλέον είναι ποιες σειρές ΔΕΝ έχω παρατήσει, γιατί έχουμε γεμίσει σειρές που δεν έπρεπε ποτέ να έχουν δεύτερη ή τρίτη σεζόν αλλά έχουν καταλήξει να έχουν 6η+!

Η πιο πρόσφατη που παράτησα ήταν το La casa de Papiel, στο 8ο επεισόδιο. Άλλες σειρές: Broadchurch (δεν μου άρεσαν τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης όσο μου άρεσε η θαυμάσια πρώτη σεζόν) , Peaky Blinders (τρομερά επαναλαμβανόμενο) , Vikings (ανέλπιστα ανέμπνευστο από ένα σημείο και πέρα), Ozark (η δεύτερη σεζόν ήταν μία απ'τα ίδια, χωρίς λόγο ύπαρξης), Westworld (δεν έμοιαζε να πηγαίνει πουθενά το σενάριο),  23 reasons why (άκουσα τα χειρότερα και δεν είδα καν την δεύτερη σεζόν), Stranger Things (μέτρια δεύτερη σεζόν), Walking Dead (Διασκεδαστική κάπως η πρώτη σεζόν αλλά μέχρι εκεί σήμερα διάβαζα πως η εταιρία που έχει τα δικαιώματα έχει σκοπό να αρμέξει τους ζομποφιλους για 10 χρονάκια ακόμα) κλπ κλπ κλπ.

Στο 13 reasons why ψιλοδιαφωνω αν και μερικα επεισοδια ειναι βαρετα ομως η πλοκη εξελισσεται διαρκως.Στο le casa de papel εχω ακουσει τα καλυτερα λογια μπορεις χωρις spoil σε παρακαλω να μου πεις γιατι την παρατησες?Στα υπολοιπα που ειπες ομως συμφωνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Η σειρά είναι το σημείο που οι σαπουνόπερες που έβλεπε η γιαγιά μου η συγχωρεμένη συναντάνε δήθεν cool στοιχεία από πιο πρόσφατα πράγματα. Έχει διάφορους τυπικούς μονοδιάστατους χαρακτήρες γαμάουα (τον μαστερμαϊντ, τον ψυχάκια κλπ), έχει ωραία ζόρικα αλτερνατιβ γκομενάκια, έχει λοβ στορι, έχει και το όλο setting της ληστείας και μια σκηνοθεσία κατά καιρούς γρήγορη για να ανεβάζει τους παλμούς του κοινού. Κάπως διασκεδαστική η σειρά αλλά εγώ μάλλον θα την σταματήσω στο 8ο επεισόδιο. Ποιος ξέρει, μπορεί μια μέρα να βαριέμαι και να μην έχω κάτι καλύτερο να κάνω και να την τελειώσω την σειρά.

(αυτά έγραψα στο τοπικ της σειράς :P)

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1

Maniac στο 2ο επ χθες το βράδυ . Η σειρά σέρνεται απο ρυθμο , το σενάριο ότι ναναι ενας αχταρμάς fiction κοινωνικού ψυχολογικού κωμωδίας χωρίς καμία συνοχή .Μετα το 1ο επ ζόρισα πολυ τον εαυτό μου να βαλει το 2ο κ αφου ειχα παρει ένα υπνάκο απο τη βαρεμάρα στο 1ο . Η ερμηνεία του Jonah Hill που ε,φανιζεται στο 80% των 2 επεισοδίων απο μέτρια εως κακή 

• Sad 1

Η μοναδικη σειρα στην ζωη μου που εχω παρατησει και μαλιστα 2 φορες ηταν το supernatural, ειχα βαλει να δω πριν χρονια εφτασα μεχρι το 8ο επεισοδίο μετα απο 2 χρονια περσι ειπα να κανω μια ακομα προσπαθεια και εφτασα στο 11 επεισοδιο.

Απορω πως σκατα εχει κανει τοσες σεζον και αλλες σειραρες εχουν κοπει

Στις σειρές που δεν έχουμε παρατήσει πρωτοστατεί το game of thrones το οποίο μας άφησε χωρίς, φέτος, και του χρόνου θα έχουμε μόνο 6 επεισόδια.

Μια ξαδέρφη μου πήγανε με τον άντρα της Ισπανία και επισκεφθηκανε δυο από τις τοποθεσίες που γυρίστηκε. Ζηλεύω. Μου λείπουν ταξίδια και game of thrones. Ψήθηκα και βασανίστηκα αυτό το καλοκαίρι.

Βλέπω λίγο Vikings για να ξεχαστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fakides είπε

Στις σειρές που δεν έχουμε παρατήσει πρωτοστατεί το game of thrones το οποίο μας άφησε χωρίς, φέτος, και του χρόνου θα έχουμε μόνο 6 επεισόδια.

Μια ξαδέρφη μου πήγανε με τον άντρα της Ισπανία και επισκεφθηκανε δυο από τις τοποθεσίες που γυρίστηκε. Ζηλεύω. Μου λείπουν ταξίδια και game of thrones. Ψήθηκα και βασανίστηκα αυτό το καλοκαίρι.

Βλέπω λίγο Vikings για να ξεχαστώ.

Πήγαινε στα Μετέωρα να επισκεφτείς την Κοιλάδα του Eyrie. 😋

Επεξ/σία από p4n0s86

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ειναι αρκετές και απο την πλευρά μου

1. Ηomeland (πάρα πολύ μπλα μπλα και μου την έδινε και η ξανθιά που ειναι μες την κλάψα όλη την ώρα)

2. Designated Survivor (μπλα, μπλα συνέχεια)

3. Τhe Blacklist (αν και η μπατσινα ήταν θεόμουνο, μου φαινόταν πολύ ψεύτικο όλο το σενάριο)

4. The Walking Dead (απλά θα δω το τελευταίο επεισόδιο, αν ποτέ το κάνουν. Συνέχεια τα ιδια και τα ίδια λέει)

5. Fear The Walking Dead (ακριβώς ιδιο στόρυ με το TWD. Καμία συμβολή στο να δουμε πως ξεκινησε κλπ ο ιος)

6. Last Ship

7. New Girl

Στις 11/9/2018 στις 2:01 ΠΜ, najinblue3 είπε

Ειναι και για μενα η καλυτερη σειρα ever, δεν υπαρχει τπτ που να την πλησιαζει 

Θυμάμαι όταν την είχα τελειώσει με έπιασε μελαγχολία, δεν το έχω ξανά πάθει με σειρά. Απλά η κορυφαία σειρά ever.

επειδη μεγαλωσα στην γερμανια θα σε πληροφορησω οτι για τα γερμανικα δεδομενα ειναι οτι καλητερο υπαρχει.Εγω δεν το περιμενα οτι μπορουν να κανουν κατι σαν και αυτο....Ειδα τον πρωτο κυκλο σε μια νυχτα...

Στις 28/9/2018 στις 12:58 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Η μοναδικη σειρα στην ζωη μου που εχω παρατησει και μαλιστα 2 φορες ηταν το supernatural, ειχα βαλει να δω πριν χρονια εφτασα μεχρι το 8ο επεισοδίο μετα απο 2 χρονια περσι ειπα να κανω μια ακομα προσπαθεια και εφτασα στο 11 επεισοδιο.

Απορω πως σκατα εχει κανει τοσες σεζον και αλλες σειραρες εχουν κοπει

Γενικά το σουπερνατουραλ το προωθούν και Έλληνες youtubers(Κατερίνα Μεϊμάρογλου) μάλλον γι'αυτό ανανεώνεται κάθε χρόνο 

Supernatural κάπου στην 7η-8η, με κούρασε απίστευτα.

Blacklist ενώ είχα τρελαθεί επίσης το παράτησα, το τράβηξαν και αυτό μέχρι αηδιας.

Και τώρα φλερτάρει να πάει στο συρτάρι εδώ και καιρό το Walking dead. Τελευταία ευκαιρία φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...