Moderators stormrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Mολις παρατησα το Μanifest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, stormrain είπε Mολις παρατησα το Μanifest. Μαπα? Ελεγα να το ξεκινησω xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μαπα? Ελεγα να το ξεκινησω xD Σε λιγο θα δω το 4 επεισοδιο. Τα πρωτα 3 ασχολουνται κυριως με την ζωη των πρωταγωνιστων και πως προσαρμοζονται. Προφανως κρατανε και ενα back story του main mythology και για αυτο το βλεπω οπως και ολοι θεωρω. Προσωπικα θα το συνεχισω τουλαχιστον μεχρι το τελος της πρωτης σεζον το ολο μυστηριο μου αρεσει πολυ και δεν υπαρχουν αντιστοιχες σειρες σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω γκαηζ μη σας παρω στον λαιμο μου, δειτε κ το αντίστοιχο νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Γενικα δεν μ αρεσει να παραταω σειρες, οσο μαπα και να καταληξει θα την συνεχισω. Μονο το Bastard Executioner ειδα το 1ο επ. και δεν συνεχισα και μετα κοπηκε Κατι ηξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/10/2018 στις 6:55 ΠΜ, stormrain είπε Δεν ξερω γκαηζ μη σας παρω στον λαιμο μου, δειτε κ το αντίστοιχο νημα. Μάλλον καλά έκανες, το 1ο ήτανε αρκετά καλο, τα υπόλοιπα πολύ μετριότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Γενικοτερα προσπαθω να το ψαξω ειδικα οταν ειναι μεγαλες σε διαρκεια οι σειρές....2 εχω παρατησει το 1ο το seinfield δεν γελασα καθολου και το ξεκίνησα με υπερβολικο hype και το 2ο το the wire που το βρηκα βαρυ ισως να φταιγε το mood που ημουν τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Flash.Είδα με το ζόρι 2-3 επεισόδια,Fargo είδα τη μισή από τη δεύτερη σεζόν και βαρέθηκα ενώ η πρώτη ήταν φοβερή.Δεν ξανασχολούμε με τη συγκεκριμένη.Arrow.Τραγική σαν την Flash.Άντεξα 3 επεισόδια.Βασικά αυτές.Γενικά ότι απευθύνεται σε teenagers δεν είναι του γούστου μου και δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις δω εκτός και αν μου αρέσουν οι ηθοποιοί πχ izombie και a discovery of witches.Παρόλο που απευθύνονται σε νεανικό κοινό με αυτές τις δυο κόλλησα γιατί μου άρεσαν οι ηθοποιοί και βλέπονται ευχάριστα.Προτιμώ πλέον πιο σοβαρές σειρές όπως better call saul.happy valley,kidding κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Flash.Είδα με το ζόρι 2-3 επεισόδια,Fargo είδα τη μισή από τη δεύτερη σεζόν και βαρέθηκα ενώ η πρώτη ήταν φοβερή.Δεν ξανασχολούμε με τη συγκεκριμένη.Arrow.Τραγική σαν την Flash.Άντεξα 3 επεισόδια.Βασικά αυτές.Γενικά ότι απευθύνεται σε teenagers δεν είναι του γούστου μου και δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις δω εκτός και αν μου αρέσουν οι ηθοποιοί πχ izombie και a discovery of witches.Παρόλο που απευθύνονται σε νεανικό κοινό με αυτές τις δυο κόλλησα γιατί μου άρεσαν οι ηθοποιοί και βλέπονται ευχάριστα.Προτιμώ πλέον πιο σοβαρές σειρές όπως better call saul.happy valley,kidding κτλ. Το izombie ειναι μακραν ανωτερο απο ολα τα superhero-ειδη στην τηλεοραση(flash, arrow, legends κτλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Solatorobo είπε Παρόλο που απευθύνονται σε νεανικό κοινό με αυτές τις δυο κόλλησα γιατί μου άρεσαν οι ηθοποιοί και βλέπονται ευχάριστα.Προτιμώ πλέον πιο σοβαρές σειρές όπως better call saul.happy valley,kidding κτλ. Το kidding τι λεει; Αξιζει το κοπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Solatorobo είπε Fargo είδα τη μισή από τη δεύτερη σεζόν και βαρέθηκα ενώ η πρώτη ήταν φοβερή.Δεν ξανασχολούμε με τη συγκεκριμένη. Προτιμώ πλέον πιο σοβαρές σειρές όπως better call saul.happy valley,kidding κτλ. Και δεν είναι σοβαρή σειρά το Fargo?? Ο ρυθμός του δεν αλλάζει σε καμιά σεζόν, απορώ τι σου άρεσε στην 1η και σε χάλασε μετά δηλαδή. Πολύ ποιοτική σειρά, για μένα λάθος σου που την παρατάς τόσο απλά αφού την άρχισες και σου άρεσε κιόλας. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Το kidding τι λεει; Αξιζει το κοπο; Είναι υποτίθεται κωμωδία αλλά είναι αρκετά σκοτεινή και με πολλά μηνύματα.Τα επεισόδια είναι 20λεπτα και δεν κουράζει.Από τις καλύτερες σειρές για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Συνειδητοποιησα πως παρατησα το How to Get Away With Murder στα μισα του 4ου κυκλου. Οκ, ξεκινησε καλα, αλλα το εμπλεξαν πολυ και γεια σας. Συμφωνειτε ή διαφωνειτε παρεμπιπτοντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, stormrain είπε Συνειδητοποιησα πως παρατησα το How to Get Away With Murder στα μισα του 4ου κυκλου. Οκ, ξεκινησε καλα, αλλα το εμπλεξαν πολυ και γεια σας. Συμφωνειτε ή διαφωνειτε παρεμπιπτοντως? η σειρα τα σπαει ακομα και τωρά.αρα ΔΙΑΦΩΝΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, stormrain είπε Συνειδητοποιησα πως παρατησα το How to Get Away With Murder στα μισα του 4ου κυκλου. Οκ, ξεκινησε καλα, αλλα το εμπλεξαν πολυ και γεια σας. Συμφωνειτε ή διαφωνειτε παρεμπιπτοντως? Εγω την ξεκινησα πριν 2 βδομαδες, ειμαι στη μεση του 3ου και παει καλα. Μη μου πεις οτι χαλαει στο 4ο τρελη ξενερα 😫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα