nik416 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Αυτό που έχω βάλει σε κύκλους μπορεί να μου εξηγήσει ένας χριστιανός πότε κα πως τα βάζουμε δηλ αν θέλω σα κομπρεσέρ αν θέλω σα τρυπάνι.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Το πάνω αριστερά το βάζεις όταν θες να έχει περιστροφή και κρούση ταυτόχρονα. Για τρύπες σε τσιμέντο κλπ Το πάνω δεξιά το βάζεις όταν θες να έχεις μόνο κρούση χωρίς να περιστρέφεται, δλδ για σπάσει κανα τοίχο με καλέμι. Απλά κομπρεσέρ δλδ Το κάτω αριστερά το βάζεις για περιστροφή με κρούση (σε συνδιασμό λογικά και με τον πρώτο διακόπτη) Και το κάτω δεξιά μόνο για απλή περιστροφή πχ για καμία τρύπα σε ξύλο ή whatever
nik416 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ναι άλλα όταν βάλω το πάνω δεξιά κομπρεσερ το κάτω που το βάζω; ( οχι χυδεοτητες) και όταν βάλω το κάτω δεξιά για τρυπάνι το πάνω που το βάζω;
Parasomnia Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1. Πανω δεξιά / κατω αριστερά >> Μόνο σκαπτικό χωρίς περιστροφή (καλέμια, βελόνια κτλ.) 2. Πάνω αριστερά / κάτω αριστερά >> Περιστροφή και κρούση (τρυπάνια μπετού) 3. Πάνω αριστερά / κάτω δεξιά >> μόνο περιστροφή (απλό δράπανο) 4. Οπότε με το συνδυασμό Πάνω δεξιά / κάτω δεξιά απομονώνεις και την περιστροφή και την κρούση και το χρησιμοποιείς κάπως έτσι: https://www.videoman.gr/128195 Ελπίζω να μην ήμουν χυδαίος...
georgeγ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nik416 είπε Τα χρυσάφι τρυπάνια για τη είναι ξέρουμε; αν βλεπω καλα στην φωτο εχει και extra τσοκ ανταπτορα για απλα τρυπανια σιδηρου (οχι sds) μαλλον τα χρυσαφι ειναι σιδηρου.(δεν διακρινονται καλα στην φωτο.αν δεν ειναι sds ειναι σιδηρου) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από georgeγ
bapel Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Parasomnia είπε 4. Οπότε με το συνδυασμό Πάνω δεξιά / κάτω δεξιά απομονώνεις και την περιστροφή και την κρούση και το χρησιμοποιείς κάπως έτσι: https://www.videoman.gr/128195 ή κάπως έτσι Πάντως πρώτη φορά βλέπω σκαπτικό να έχει 2 διακόπτες για επιλογή λειτουργίας.Είναι κάτι σύνηθες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα