Beerloah Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν τρέφω καμία συμπάθεια στην πολυεθνική που λέγεται Google. Ωστόσο οι κύριοι της Κομισιόν, αυτοί οι δίχως όρια υποκριτές, ξαφνικά ανακάλυψαν νέο εχθρό, εν ονόματι Google. Και όλα αυτά, για τον οικονομικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το ξαδερφάκι τους. Των ΗΠΑ. Εν ολίγοις, οι κύριοι της Κομισιόν, όχι μόνο δε νοιάζονται να λύσουν τα υπαρξιακά και οικονομικά ζητήματα του σαθρού και αποτυχημένου οικοδομήματός τους, αλλά σαφώς υποκριτικά, θέλουν να τιμωρήσουν την Google για λόγους σωστού ανταγωνισμού και καλά διότι νοιάζονται. Τρίχες. Εδώ δε νοιάζονται για τα κράτη μέλη τους. Στην κυριολεξία αυτοί οι κύριοι, δεν ενδιαφέρονται για καμία χώρα, πάρα μόνο για τον απόλυτο έλεγχο των πολυεθνικών. Ο μίνι πόλεμος ΕΕ - Αμερικής συνεχίζεται. Στο τέλος όμως, πάλι αγκαλιά θα είναι. Διότι ως γνωστόν, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Beerloah
coffeex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Beerloah είπε Ο μίνι πόλεμος ΕΕ - Αμερικής συνεχίζεται. Στο τέλος όμως, πάλι αγκαλιά θα είναι. Διότι ως γνωστόν, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Ξέχασες και τον οικονομικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας.
Beerloah Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, coffeex είπε Ξέχασες και τον οικονομικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας. Πολύ σωστή επισήμανση. Άρα η ουσία είναι αλλού. Κανείς δεν τρέφει αγνά συναισθήματα αγάπης για εμάς και είπε ξαφνικά, ας τιμωρήσουμε τη Google. Για να ξέρουμε τι λέμε.
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, Beerloah είπε Πολύ σωστή επισήμανση. Άρα η ουσία είναι αλλού. Κανείς δεν τρέφει αγνά συναισθήματα αγάπης για εμάς και είπε ξαφνικά, ας τιμωρήσουμε τη Google. Για να ξέρουμε τι λέμε. Περιμένουμε να τιμωρηθούν VW και Siemens έτσι για αρχή και βλέπουμε για παρακάτω. Μήπως να δούμε και ποιες είναι οι top τράπεζες διακίνησης μαύρου χρήματος; Αλλά αυτά δεν βγαίνουν στα νέα. Βγαίνει η κακια Χ εταιρεία που η ΕΕ θέλει να μας σώσει από αυτήν!!!!! Και εμείς όχι απλά δεν τους φτύνουμε αλλά "μαλώνουμε" και από πάνω για την καλή ΕΕ και για το ποια εταιρεία είναι η κακια. Ε λοιπόν ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς τις υπηρεσίες της Χ εταιρείας, είναι απλά επιλογή του. Η ΕΕ όμως μάλλον δεν είναι Αποδεδειγμένα και με δημοψήφισμα.....
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Περιμένουμε να τιμωρηθούν VW και Siemens έτσι για αρχή και βλέπουμε για παρακάτω. Μήπως να δούμε και ποιες είναι οι top τράπεζες διακίνησης μαύρου χρήματος; Αλλά αυτά δεν βγαίνουν στα νέα. Βγαίνει η κακια Χ εταιρεία που η ΕΕ θέλει να μας σώσει από αυτήν!!!!! Και εμείς όχι απλά δεν τους φτύνουμε αλλά "μαλώνουμε" και από πάνω για την καλή ΕΕ και για το ποια εταιρεία είναι η κακια. Ε λοιπόν ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς τις υπηρεσίες της Χ εταιρείας, είναι απλά επιλογή του. Η ΕΕ όμως μάλλον δεν είναι Αποδεδειγμένα και με δημοψήφισμα..... Μμμμ, οχι; Δημοψηφισμα για την ΕΕ εγινε, βγηκε η Εξοδος και αυτη υλοποιειται. Εκτος αν εχεις inside info οτι η ΕΕ θα κρατησει τη Βρετανια με το ζορι.
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μμμμ, οχι; Δημοψηφισμα για την ΕΕ εγινε, βγηκε η Εξοδος και αυτη υλοποιειται. Εκτος αν εχεις inside info οτι η ΕΕ θα κρατησει τη Βρετανια με το ζορι. Έγινε και στην χώρα μας δημοψήφισμα, δεν νομίζω να θέλεις inside story για αυτό, έτσι δεν είναι; Οι Άγγλοι απλά δεν θέλουν την παντοδυναμία της Γερμανίας για δικούς τους λόγους. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι μια χώρα που οι οικονομία της στηρίχθηκε στις αποικίες!!! 2
DrFreeman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) On 3/29/2018 at 9:08 AM, ~Palpatin~ said: Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου μια εταιρεία πρέπει να σου προσφέρει όλες τις υπηρεσίες free of charge γιατι... έτσι; Αυτό δεν το κάνει ούτε ο ΟΗΕ φίλε μου. Άλλωστε δεν υποχρεούται κανείς να βάλει τίποτα άλλο στην συσκευή του. Μπορεί να βάλει Android και να έχει δικό του shop κτλπ κτλπ, τώρα από την στιγμή που θέλει η κάθε εταιρεία να έχει μέλλον και δεν θέλει να επενδύσει στο να κάνει το δικό της οικοσύστημα δεν φταει η Google ούτε καμία άλλη εταιρεία. Καταλαβαίνω βέβαια από τον τρόπο που γράφεις βέβαια που "γέρνεις" αλλά και η άλλη εταιρεία κάνει τα τρεις χειρότερα... Να την κλείσουμε και αυτή αν είναι. Όχι έχω μια καλύτερη ιδέα να κάνουμε το Γερμανικό πρότυπο, θα κάνουμε εταιρείες βιτρίνες ή θα εξαγοράσουν ε μικρές οι οποίες όλες θα δίνουν αναφορά στο κράτος. Να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.... Α ναι τα αεροδρόμια της Ελλάδας που τόσο πολύ ήθελαν να γίνουν αποκρατικοποιήσεις και τα πήρε το Γερμανικό δημόσιο!!!! Έτσι κάνουν δουλειές εκεί στην Γερμανία εεε στην ΕΕ ήθελα να πω, συγνώμη Ασχετα από το τι πιστεύει κανείς για τις πράξεις της εταιρίας και τα συμφέροντα της - πάνω και πέρα απ' όλα πρέπει να σέβεται τη νομοθεσία και τις ρυθμίσεις του χώρου δραστηριοποίησης της. Το τι αποδεχθήκαμε εμείς ως πελάτες της free ή paid υπηρεσίας της είναι αδιάφορο και άκυρο αν αντιβαίνει σε νομοθετικές ρυθμίσεις (παλαιότερες ή νεότευκτες). Αντιλαμβάνομαι το ζόρι ορισμένων με την ΕΕ, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα. Δεν είναι τα επιχειρηματικά δίκαια/συμφέροντα πάνω απ' όλα. Οι εταιρίες (όσο μεγάλες κι αν είναι) οφείλουν να προσαρμόζονται στην νομοθεσία - της ΕΕ και την εκάστοτε εθνική. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από DrFreeman damn typos 1
cpc464 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Και να μην ξεχνάμε ότι είναι μια χώρα που οι οικονομία της στηρίχθηκε στις αποικίες!!! Γιατί όλοι οι άλλοι δέν είχαν αποικίες, εδώ το Βέλγιο που έχει την έδρα της Κομισιόν βασάνιζε τους Κογκολέζους για χρόνια, θυμάμαι μία έκθεση σε μουσείο με θέμα <<Εκπολιστική εκστρατεία στο Κογκό>>, και όποιος θέλει να δεί γιατί μιλάω ας γκουγκλάρει, Λεοπόλδος ο Β.
giwrgos555 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Lobbying στην ΕΕ και στήν αμερικανική κυβέρνηση και στενές σχέσεις με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα συνθέτουν το προφίλ της Google.Το κάρμα είναι ελατήριο όταν το τεντώσεις πολύ σπάει και σε παίρνει στην μάπα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από giwrgos555
kurkosdr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/03/2018 στις 6:33 ΠΜ, dimos_arv είπε Λογικά μου ακούγονται...αυτό είναι το νόημα του καπιταλισμού,"κοιτάζω το συμφέρον μου".οταν μια εταιρία σου παρέχει το Android λογικό είναι σου επιβάλλει και τα υπόλοιπα προϊόντα.. Πρώτα απ'όλα η Google δεν παρέχει πλέον το Android δωρεάν. Βγάζει λεφτά από τα Pixel. Δεύτερον, αυτό το "λογικό είναι σου επιβάλλει και τα υπόλοιπα προϊόντα" δεν ισχύει, το ίδιο έκανε η MS με τον Internet Explorer και όλοι ξέρουμε πως τέλειωσε αυτό. Πρέπει να ξέρεις ότι σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες υπάρχουν antitrust laws που ορίζουν ότι είναι παράνομο να χρησιμοποιεί μια εταιρεία τυχόν δεσπόζουσα θέση σε μια αγορά για να περιορίσει τον ανταγωνισμό που δέχεται σε άλλες αγορές. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από kurkosdr
Omnigeek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο λόγος που το κάνει η ΕΕ είναι άσχετος. Αν με ωφελεί εμένα σαν πολίτη τι με μοιάζουν τα υποτιθέμενα υπόγεια κίνητρα; Το γεγονός ότι μια εταιρία μου δίνει κάποιες υπηρεσίες δωρεάν δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματά μου και τους κανόνες της κοινωνίας μου. Η λογική: σου δίνει μια υπηρεσία άρα έχει κάθε δικαίωμα να σε εκμεταλλευτεί μέχρι τέλους με ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί για πάντα, είναι το λιγότερο ανόητη. Υπηρεσίες χωρίς χρηματικό κόστος υπήρχαν και πριν την google και την fb, όμως δεν τους επιτρέψαμε να χρησιμοποιούν ότι μέσο έχουν θεμιτό ή αθέμιτο για να βγάλουν άπειρα δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευσή μας. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Omnigeek 1
dimos_arv Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kurkosdr said: Πρώτα απ'όλα η Google δεν παρέχει πλέον το Android δωρεάν. Βγάζει λεφτά από τα Pixel. Δεύτερον, αυτό το "λογικό είναι σου επιβάλλει και τα υπόλοιπα προϊόντα" δεν ισχύει, το ίδιο έκανε η MS με τον Internet Explorer και όλοι ξέρουμε πως τέλειωσε αυτό. Πρέπει να ξέρεις ότι σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες υπάρχουν antitrust laws που ορίζουν ότι είναι παράνομο να χρησιμοποιεί μια εταιρεία τυχόν δεσπόζουσα θέση σε μια αγορά για να περιορίσει τον ανταγωνισμό που δέχεται σε άλλες αγορές. Μην έχεις το μυαλό σου εκεί που θελεις.δες εκεί που θέλει ο συνομιλητής.το Android το έδινε δωρεάν σε όλες τις εταιρίες.τωρα δεν ξέρω για ποσοστά αν παίρνει.η ανάπτυξη σαν λειλουτργικου γίνεται από την google..κι όσο για το Ie είναι άστοχο παράδειγμα.τωρα η Microsoft έχει τον edge..o safari αναπτύσσεται από την Apple..γιατί δεν αναφέρεις τπτ εκεί;το Linux προωθεί τα δικά του προϊόντα...μπορεί να μην ξέρω με τα νομικά θέματα τι παίζει..άλλωστε δεν είναι δικός μου ρόλος αυτός...αλλά η κάθε εταιρία κοιτάζει να αναπτύξει την δικιά της πλατοφορμα ώστε να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της εξολοκλήρου από αυτή..και λογικό μου ακούγεται..να μην διεκδικούν ποσοστό από την πίτα και οι άλλοι..δες την Microsoft..έχει φτιάξει ένα φανταστικό antivirus firewall anti spam και ότι δημότες αλλο είναι ο defender και κάποια στιγμή θα αρχίσει να στο χρεώνει..από αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει να παίρνει υψηλές κριτικές..και κατι αλλο..η Microsoft στις pen εταιρίες χρέωνε το windows phone το λογισμικό με 10-15 δολάρια το κομμάτι από οδό θυμάμαι.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από dimos_arv Pen = oem (ορθογραφικος έλεγχος φταίει,συγνώμη)
AtiX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μου κάνει τρομερή εντύπωση που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε πότε μια εταιρία συμπεριφέρεται μονοπωλιακά και πότε όχι... λέξη κλειδί ίσως να είναι το ποσοστό επί του συνόλου... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα