Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα στο MyMarket ήμουν μπροστά σε φωνακλά που έκανε κακό χαμό στην υπάλληλο και αρνήθηκε να αγοράσει ζαμπόν επειδή του έκοψε από μπαστούνι που τελείωνε, με την αιτιολογία ότι αυτό πρέπει να το πετάνε. Δυστυχώς ήταν πολύ ευγενικοί οι υπάλληλοι και ο προϊστάμενος, που έτρεξαν να του ανοίξουν καινούργιο μπαστούνι. 

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Σήμερα στο MyMarket ήμουν μπροστά σε φωνακλά που έκανε κακό χαμό στην υπάλληλο και αρνήθηκε να αγοράσει ζαμπόν επειδή του έκοψε από μπαστούνι που τελείωνε, με την αιτιολογία ότι αυτό πρέπει να το πετάνε. Δυστυχώς ήταν πολύ ευγενικοί οι υπάλληλοι και ο προϊστάμενος, που έτρεξαν να του ανοίξουν καινούργιο μπαστούνι. 

Τι άλλο θα ακούσουμε 😧😧😧

Τελικά αμα κοπεί η καδένα δεν σε σώζει τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Τελικά είναι τόσο ραγιάδες οι Έλληνες που την πίεση από την κάκιστη συμπεριφορά του κράτους προς αυτούς (π.χ μπαλάκι ή συμπεριφορά σαν να είσαι σκουπίδι σε δημόσια υπηρεσία) την ξεσπάνε στους ιδιώτες!
Σπάνια έχω δει πολίτη να κάνει τον ΔΥ να κλαίει για παράδειγμα από το χώσιμο που του κάνει.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, chill είπε

Γι' αυτούς που τρώνε τυριά λίντε αυτά είναι ψιλά γράμματα. Θα τρως δλδ για χρόνια ποιότητα λίντε και θα σε χαλάσει ξέρω γω η νταταμυκίνη του σκλα :lol: 

Η διαφορά φίλε μου είναι ότι τα τυριά του lidl τα αγοράζεις μέσα σε αεροστεγή συσκευασία η οποία έχει μπει από το εργοστάσιο παραγωγής με επωνυμία ημερομηνίες ακριβές περιεχόμενο τα ξέρεις τι αγοράζεις ενώ από κάποια άλλα δεν ξέρεις τι αγοράζεις απλά ότι σου κόψουν χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να δεις ημερομηνίες συσκευασίας περιεχομένου κ.λ.π.,Και μη μου πεις ότι κάθε φορά λες στον υπάλληλο δώσε μου τη φρατζόλα να διαβάσω ημερομηνίες.

Και αν κάνεις το λάθος και πάρεις συσκευσμένο από τις λεγόμενες βούτες εκεί να κάνεις το σταυρό σου γιατί τις συσκευασίες τις φτιάχνουν μόνοι τους στο κάθε κατάστημα και τις περισσότερες φορές από ληγμένες φρατζόλες που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τελικά είναι τόσο ραγιάδες οι Έλληνες που την πίεση από την κάκιστη συμπεριφορά του κράτους προς αυτούς (π.χ μπαλάκι ή συμπεριφορά σαν να είσαι σκουπίδι σε δημόσια υπηρεσία) την ξεσπάνε στους ιδιώτες!
Σπάνια έχω δει πολίτη να κάνει τον ΔΥ να κλαίει για παράδειγμα από το χώσιμο που του κάνει.

Ξέρεις πού θα σε γράψει ο ΔΥ έτσι; Στη χειρότερη, θα φάει λίγο αργότερα το κρουασάν του...Συνήθως την πέφτουμε εκεί που ξέρουμε ότι θα πονέσει κάποιος. Ο πωλητής στα ΣΜ κινδυνεύει με απόλυση, ο ΔΥ με τι κινδυνεύει;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Η διαφορά φίλε μου είναι ότι τα τυριά του lidl τα αγοράζεις μέσα σε αεροστεγή συσκευασία η οποία έχει μπει από το εργοστάσιο παραγωγής με επωνυμία ημερομηνίες ακριβές περιεχόμενο τα ξέρεις τι αγοράζεις ενώ από κάποια άλλα δεν ξέρεις τι αγοράζεις απλά ότι σου κόψουν χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να δεις ημερομηνίες συσκευασίας περιεχομένου κ.λ.π.,Και μη μου πεις ότι κάθε φορά λες στον υπάλληλο δώσε μου τη φρατζόλα να διαβάσω ημερομηνίες.

Και αν κάνεις το λάθος και πάρεις συσκευσμένο από τις λεγόμενες βούτες εκεί να κάνεις το σταυρό σου γιατί τις συσκευασίες τις φτιάχνουν μόνοι τους στο κάθε κατάστημα και τις περισσότερες φορές από ληγμένες φρατζόλες που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν.

Δεν νομίζω ότι θα τολμούσε super market να πουλήσει  σκόπιμα ληγμένα τυριά. Ακόμα και στην Ελλάδα, με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, μου φαίνεται υπερβολή. Από την άλλη, συσκευασμένη μοτσαρέλα στο lidl στην Κερατέα, ήταν μπλε, μέσα στη μούχλα και ήταν στο ράφι κανονικά. Και γι' αυτό, προφανώς δεν φταίει το lidl, γιατί πουλούσε συσκευασμένο προϊόν, που δεν είχε λήξει, και τους ξέφυγε. Στον Σκλαβενίτη στο Πέραμα, πήρα βαζάκι ελιές, που είχαν λήξει και τις πήγα πίσω. Χίλιες συγγνώμες μου ζήτησαν, και με φόρτωσαν στα δώρα, χωρίς να το ζητήσω. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν αγοράζω συσκευασμένο ποτέ, στα sm που αγοράζω δε γίνεται τέτοιος χαμός που δεν γίνεται να είναι της.... περασμένης χρονιάς το κομμάτι που θα αγοράσω. 

Στα lidl ανακαλούν μέχρι κ σπατουλες Ernesto :lol:. Ακόμα κ τα πλαστικά του είναι επιπέδου... lidl. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chill είπε

Στα lidl ανακαλούν μέχρι κ σπατουλες Ernesto :lol:. Ακόμα κ τα πλαστικά του είναι επιπέδου... lidl. 

Στα πλαστικά είναι πρωταθλητής το jumbo, σε παρακαλώ δηλαδή...😀

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εχεις παρατηρησει οτι και στα αλλα σουπερ μαρκετ υπαρχουν συσκευασμενα τυρια που "τα αγοράζεις μέσα σε αεροστεγή συσκευασία η οποία έχει μπει από το εργοστάσιο παραγωγής με επωνυμία ημερομηνίες ακριβές περιεχόμενο τα ξέρεις τι αγοράζεις" ετσι δεν ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, orck είπε

Εχεις παρατηρησει οτι και στα αλλα σουπερ μαρκετ υπαρχουν συσκευασμενα τυρια που "τα αγοράζεις μέσα σε αεροστεγή συσκευασία η οποία έχει μπει από το εργοστάσιο παραγωγής με επωνυμία ημερομηνίες ακριβές περιεχόμενο τα ξέρεις τι αγοράζεις" ετσι δεν ειναι;

Ναι το έχω παρατηρήσει βέβαια  ☺️ και αν πάρω συσκευασμένο γιατί βιάζομαι θα πάρω από αυτό και όχι από τη βούτα , αλλά εσύ έχεις παρατηρήσει ότι στο lidl δεν υπάρχει η βούτα γιατί σέβεται τον πελάτη , στην οποία καταλαβαίνεις τι τυριά συσκευάζουν μόνοι τους κάποιοι υπάλληλοι των s/m και τα ρίχνουν μέσα και κάποιοι που δεν γνωρίζουν αγοράζουν από αυτά.

Για  μένα η συγκεκριμένη πώληση τυριών είναι απαράδεκτη γιατί εξαφανίζεται η αρχική ημερομηνία λήξης που έχει θέσει το εργοστάσιο παραγωγής, μπαίνει κάποια καινούργια κατά τη βούληση του προϊσταμένου και υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των πελατών.

Edit......Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο δεν το γράφω αυθαίρετα, αλλά γιατί μου το είπε υπάλληλος μεγάλου s/m που εργάζεται στο συγκεκριμένο τομέα και μου συνέστησε ποτέ να μην αγοράζω  τυριά από εκεί ή τυριά που δεν έχουν συσκευασθεί από το εργοστάσιο αλλά από το ίδιο το s/m.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Καλημερα σας :D

Μαργαρίτα καλημέρα. Και εγώ σε συμπαθώ άσχετα αν σε πολλά πράγματα έχουμε διαφορετικές απόψεις.☺️ Η Δημοκρατία και ο διάλογος αυτό διδάσκουν.Flowers For You Smiley Face, Emoticon

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι φαίνεται να έχει εδραιωθεί στο νου σου η άποψη ότι το Lidl σέβεται τον πελάτη, ότι κάνει κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες αλυσίδες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ναι το έχω παρατηρήσει βέβαια  ☺️ και αν πάρω συσκευασμένο γιατί βιάζομαι θα πάρω από αυτό και όχι από τη βούτα , αλλά εσύ έχεις παρατηρήσει ότι στο lidl δεν υπάρχει η βούτα γιατί σέβεται τον πελάτη , στην οποία καταλαβαίνεις τι τυριά συσκευάζουν μόνοι τους κάποιοι υπάλληλοι των s/m και τα ρίχνουν μέσα και κάποιοι που δεν γνωρίζουν αγοράζουν από αυτά.

Για  μένα η συγκεκριμένη πώληση τυριών είναι απαράδεκτη γιατί εξαφανίζεται η αρχική ημερομηνία λήξης που έχει θέσει το εργοστάσιο παραγωγής, μπαίνει κάποια καινούργια κατά τη βούληση του προϊσταμένου και υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των πελατών

Το Lidl βέβαια σέβεται τον πελάτη, φιλανθρωπική οργάνωση είναι και όχι κερδοσκοπική εταιρία.

Να μην πούμε καλύτερα ότι δεν μπορούν να βρουν φτηνά σκλάβους για να κάνουν αυτή την δουλειά στα πλαίσια της απόλυτης τσιγγουνιας που τους δέρνει...

Εάν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για εσένα αυτό θα μπορούσες να ζητήσεις να σου δειξουν την ημερομηνία που γράφει το μεγάλο κομμάτι τυριού/αλλαντικού (αυτό που λένε μπαστούνι). Εναλλακτικά κανε καταγγελία για κίνδυνο της δημόσιας υγείας εάν είσαι τόσο σίγουρος για τα λεγόμενά σου.

Τι άλλο θα διαβάσω πλέον.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Εάν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για εσένα αυτό θα μπορούσες να ζητήσεις να σου δειξουν την ημερομηνία που γράφει το μεγάλο κομμάτι τυριού/αλλαντικού (αυτό που λένε μπαστούνι). Εναλλακτικά κανε καταγγελία για κίνδυνο της δημόσιας υγείας εάν είσαι τόσο σίγουρος για τα λεγόμενά σου.

Τι άλλο θα διαβάσω πλέον.

Εγώ απλά θα σου πω να αποφεύγεις να αγοράζεις τυρί σε φέτες που έχει  συσκευασθεί  από τους ίδιους σε εκείνα τα ανοιχτά ψυγεία.Περίμενε σειρά και πάρε από το μπαστούνι.

Ενδεχομένως να μην το θυμάσαι αν είσαι μικρός να μην το έχεις προλάβει θα σου πω κάτι άλλο.

Πριν 10-15 χρόνια με το πρόσχημα της δουλειάς (μούυυυυυυυυυυσι) με το πρωινό άνοιγμα των καταστημάτων έβαζαν έναν υπάλληλο να κόβει αρκετά μπαστούνια τυρί για τοστ το οποίο τη συγκεκριμένη μέρα είχαν σε προσφορά και να κάνει τις κομμένες φέτες σωρούς τη μία δίπλα στην άλλη.Πήγαινε ο άλλος να πάρει τυρί προσφοράς και του έδιναν από τις συγκεκριμένες φέτες δήθεν για πιο γρήγορα.Καταλαβαίνεις γιατί το έβαζαν προσφορά και γιατί έκοβαν τα μπαστούνια και εξαφάνιζαν τα εξωτερικά ίχνη. (μη φοβάσαι δεν θίγω τους κατά άλλα εξαίρετους "σουπερμακετεράδες" που τόσο προσέχουν την ποιότητα προϊόντων που μας πουλάνε.:P

Κάποια στιγμή (δε γνωρίζω γιατί)  ενδεχομένως με εντολή υγειονομικού το σταμάτησαν  αυτό και τότε εφευρέθηκε το κόλπο της λεγόμενης βούτας που τα συσκεύαζαν μόνοι τους σε ειδική συσκευασία και έβαζαν μόνοι τους ημερομηνίες.

Όσο για το lidl ναι δεν λέω ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους ούτε άγιοι,απλά αγοράζω ότι και από όπου με συμφέρει και στα περισσότερα είδη με συμφέρει το lidl.Και Σκλαβενίτη περισσότερο και Βασιλόπουλο και Μάρκετ Ιν πάω καθώς και σε άλλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...