Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Ως συνήθως ξερολιαση χωρίς να έχεις ασχοληθεί με το αντικείμενο. Δεν κράζω το ότι ζητάνε κάρτα/PayPal, κράζω ότι ζητάνε κάρτα/PayPal στην μηνιαία και όχι στην 3μηνη/ετήσια. 

Και ότι ζητάνε κάρτα/PayPal ενώ υπάρχουν funds. 

Και ναι φυσικά πωλούνται κάρτες netflix στα seven πχ . 

Πάμε παρακάτω. 

Στην χώρα μας δεν υποστηρίζεται το ps now, όπως και το stadia κτλ.

Εκεί μιας και είσαι ξερόλας, ποια είναι η λύση?

Αυτό ρωτάω.

btw Τα Seven ούτε ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα. Κοντεύουμε 2020 βλέπεις.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inside X είπε

Στην χώρα μας δεν υποστηρίζεται το ps now, όπως και το stadia κτλ.

Εκεί μιας και είσαι ξερόλας, ποια είναι η λύση?

Αυτό ρωτάω.

btw Τα Seven ούτε ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα. Κοντεύουμε 2020 βλέπεις.

Και επειδή δεν ξέρεις ότι υπάρχουν τα σεβεν πουλάς εξυπνάδα ότι δεν πωλούνται κάρτες netflix. Μάλιστα. 

Whatever. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james9tito είπε

Και επειδή δεν ξέρεις ότι υπάρχουν τα σεβεν πουλάς εξυπνάδα ότι δεν πωλούνται κάρτες netflix. Μάλιστα. 

Whatever. 

Δεν ξέρω με τι είδους νοοτροπία γράφεις αν και υποπτεύομαι. 

Ήμουν ξεκάθαρος. Ανέβασα ένα blog post από επάνω της Sony. 

Το PS Now ΔΕΝ έχει έρθει στην Ελλάδα υποτίθεται και κράζεις ότι δεν υποστηρίζεται η Ελληνική κάρτα σου ή και το Paypal βασιζόμενο σε αυτή.

Και σε ρωτάω. Πως βγάζεις συμπέρασμα για αυτό.

Τον Οκτώβρη τέλος σκάει το Stadia και δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Θα πάω στο site και θα φάω τα μούτρα μου.

Μετά θα είναι πρέπον να γράψω 200 post για την κάρτα μου ή για το φτωχό μου το μυαλό που δεν είδα ότι ΔΕΝ υποστηρίζεται στην Ελλάδα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inside X είπε

Δεν ξέρω με τι είδους νοοτροπία γράφεις αν και υποπτεύομαι. 

Ήμουν ξεκάθαρος. Ανέβασα ένα blog post από επάνω της Sony. 

Το PS Now ΔΕΝ έχει έρθει στην Ελλάδα υποτίθεται και κράζεις ότι δεν υποστηρίζεται η Ελληνική κάρτα σου ή και το Paypal βασιζόμενο σε αυτή.

Και σε ρωτάω. Πως βγάζεις συμπέρασμα για αυτό.

Τον Οκτώβρη τέλος σκάει το Stadia και δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Θα πάω στο site και θα φάω τα μούτρα μου.

Μετά θα είναι πρέπον να γράψω 200 post για την κάρτα μου ή για το φτωχό μου το μυαλό που δεν είδα ότι ΔΕΝ υποστηρίζεται στην Ελλάδα?

Αλήθεια πόση ώρα θα ξεφτιλιζεσαι; Ποιος διαμαρτυρηθηκε οτι δεν υποστηρίζεται ή κάρτα ή οτιδήποτε; Τι ανοησίες γράφεις; 

Get a life, δε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, james9tito είπε

Αλήθεια πόση ώρα θα ξεφτιλιζεσαι; Ποιος διαμαρτυρηθηκε οτι δεν υποστηρίζεται ή κάρτα ή οτιδήποτε; Τι ανοησίες γράφεις; 

Get a life, δε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω. 

Από την κάρτα σου δοκίμασες? Ε βάλε και τρίμηνη for science?

Η δεν την δέχεται λόγω χώρας?

PS: Θα σε παρακαλέσω να μου απευθύνεσαι κόσμια - και όχι όπως στο χωριό σου.

Από το laptop μου τώρα δεν ανοίγει καν - θα δοκιμάσω και από desktop PC με καλές προδιαγραφές αύριο και μιλάμε (περί payment).

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

Λοιπόν αγαπημένοι συμφορουμητες. Τώρα που άρχισε να ξεπροβάλει το 5 θέλω να ξεκινήσω να χτίζω την βιβλιοθήκη μου με δισκάκια του 4. Με ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή ασχέτως αν είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα. Έχετε κάποιο σάιτ να προτείνετε που να στέλνει Κύπρο;

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Inside X said:

Να σε ρωτήσω κάτι γιατί και εμένα με ενδιαφέρει η συνδρομή από PC. Δουλεύει από Ελλάδα ή χρειάζεται VPN και τέτοια που έγραφες?

Δεν ήθελε ποτέ VPN. Μόνο αμερικανικό account. 

2 hours ago, Inside X said:

Μήπως αυτό ήταν στοχευμένο για να μην μπορείς να ξεγελάσεις την Sony? 

Την ξεγελάσαμε τελικά. Της δώσαμε τα λεφτά μας χωρίς να θέλει να τα πάρει! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ήθελε ποτέ VPN. Μόνο αμερικανικό account. 

Την ξεγελάσαμε τελικά. Της δώσαμε τα λεφτά μας χωρίς να θέλει να τα πάρει! 

Ε μα πέστα ρε φίλε, γιατί κάτι θυμάμαι ότι έγραφες περί VPN να τελειώνει το θέμα.

Δηλαδή ο από πάνω εκ Λαμίας ορμώμενος σκούζει αδίκως ως συνήθως, γιατί Αμερικάνος από την Λαμία does not compute και κολλάει το σύστημα.

Οπότε αν έχει καρτούλα από την Ανθήλη που έχω και συγγενείς θα περάσει. Funds στο EU wallet τρώνε ούτως ή άλλο X. Όπως λέμε Xbox.

Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Θα δοκιμάσω ο ίδιος αύριο ούτως ή άλλως από PC.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Inside X είπε

Ε μα πέστα ρε φίλε, γιατί κάτι θυμάμαι ότι έγραφες περί VPN να τελειώνει το θέμα.

Δηλαδή ο από πάνω εκ Λαμίας ορμώμενος σκούζει αδίκως ως συνήθως, γιατί Αμερικάνος από την Λαμία does not compute και κολλάει το σύστημα.

Οπότε αν έχει καρτούλα από την Ανθήλη που έχω και συγγενείς θα περάσει. Funds στο EU wallet τρώνε ούτως ή άλλο X. Όπως λέμε Xbox.

Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Θα δοκιμάσω ο ίδιος αύριο ούτως ή άλλως από PC.

Πραγματικά μυρωδιάς τελείως. Είσαι άσχετος με το αντικείμενο και συνεχίζεις να γράφεις ασυναρτησίες. 

Και σκούζω και αδίκως ενώ έχεις πει 10 πράγματα που τα 11 είναι λάθος. Και το παίζεις και ειδιμων. Ρε κάτι τύποι που υπάρχουν στο σύμπαν.. 

Περιμένω τον 1ο που θα εχει την υπομονή να σου γράψει πόσες μπαρούφες έχεις πει. 

• Like 2
Δημοσ.

το σημαντικο στην ολη υποθεση ειναι οτι το seven δινει καρτες για το νετφλιξ...σαν να εισαι ο ολυμπιακος και να πουλας  διαρκειας του παναθηναικου...

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση,ετυχε ενας συναδελφος να μη θελει παιχνιδια ps4 και τα πουλαει,σε δισκακια.Επειδη μεχρι στιγμης ολα τα αγοραζω απο καταστημα,αν αγορασω το μεταχειρισμενο του που εχει λχ και campaign αλλα και online περιεχομενο,θα μπορω να παιξω το campaign μονο?Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω περαν της καλης καταστασης του δισκου?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, momotis είπε

Παιδια μια ερωτηση,ετυχε ενας συναδελφος να μη θελει παιχνιδια ps4 και τα πουλαει,σε δισκακια.Επειδη μεχρι στιγμης ολα τα αγοραζω απο καταστημα,αν αγορασω το μεταχειρισμενο του που εχει λχ και campaign αλλα και online περιεχομενο,θα μπορω να παιξω το campaign μονο?Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω περαν της καλης καταστασης του δισκου?

Κανονικά θα μπορείς να παίξεις με τον λογαριασμό σου,μην αγχώνεσαι.

Είτε είναι campaign είτε online, βάση του λογαριασμού σου, προχωράς κανονικά.

Πέρα από τις γρατσουνιές δεν κοιτάς κάτι άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες. Το PS4 πόσο καλά τα πάει σαν media player; Ματρόσκες, x264 - x265, ac3-dts-aac και με "πλεγμένους" ελληνικούς υπότιτλους, σε εξωτερικούς δίσκους, τα παίζει;

Δημοσ.

καλησπερα. καμια πληροφορια απο που μπορω να αγορασω φθηνη ps plus συνδρομη? βρισκω σε καποια κλειδαδικα φθηνες , αλλα εχουν region lock και δεν ενεργοποιουντε σε ελληνικο account

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...