polog40 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης...... 1.MP3 PLAYER (σαν τα ipod αλλα καλυτερο) SAMSUNG YP-T10 χωρις τροφοδοτικο η αλλο καλωδιο. Δουλευε κανονικα θυμαμαι.... ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ.... 2.Καμερα USB ADVENT ADE-13MP+ αγνωστης λειτουργικης καταστασης αλλα μαλλον δουλευει. Μαζι με το μικροφωνο/ακουστικο που εχει κοληθει σε καποιο σημειο. 3.Sapphire radeon x1550 δουλεμενη μονο 6 μηνες αλλα σταματησε να δουλευει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ. Αν δεν γινετε δεν πειραζει. Ενδιαφέρομαι για το mp3 στέλνω p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: Dell D600 ήταν λειτουργικό τελευταία φορά που το δοκίμασα έχει 20GB IDE σκληρό Μπαταρία δεν έχω ιδέα αν και πόσο αντέχει έχει ένα πρόβλημα - ο ένας μεντεσές της οθόνης του ειναι σπασμένος, ανοίγει και στέκεται κανονικά η οθόνη αλλά δεν μπορείς πχ να το σηκώσεις από την οθόνη, θα "κρεμάσει" μαζί και ένα 2ο "κουφάρι από άλλο D600" (μόνο το "σώμα", χωρίς οθόνη, HD, τροδοδοτικό και με ξεκολλημένο το ανεμιστηράκι της CPU). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ Αν υπάρξουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει κλήρωση. Θα μπει και σε άλλο forum. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσάντα laptop αρκετά ταλαιπωρημένη στη φώτο δεν έχει λουρί αλλά κάπου το έχω σίγουρα - μπορώ να το βρώ αν ενδιαφέρει κάποιον Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrLo είπε Χαρίζεται: Dell D600 ήταν λειτουργικό τελευταία φορά που το δοκίμασα έχει 20GB IDE σκληρό Μπαταρία δεν έχω ιδέα αν και πόσο αντέχει έχει ένα πρόβλημα - ο ένας μεντεσές της οθόνης του ειναι σπασμένος, ανοίγει και στέκεται κανονικά η οθόνη αλλά δεν μπορείς πχ να το σηκώσεις από την οθόνη, θα "κρεμάσει" μαζί και ένα 2ο "κουφάρι από άλλο D600" (μόνο το "σώμα", χωρίς οθόνη, HD, τροδοδοτικό και με ξεκολλημένο το ανεμιστηράκι της CPU). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ Αν υπάρξουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει κλήρωση. Θα μπει και σε άλλο forum. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσάντα laptop αρκετά ταλαιπωρημένη στη φώτο δεν έχει λουρί αλλά κάπου το έχω σίγουρα - μπορώ να το βρώ αν ενδιαφέρει κάποιον Άκυρο. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apraxio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, DrLo είπε Χαρίζεται: Dell D600 ήταν λειτουργικό τελευταία φορά που το δοκίμασα έχει 20GB IDE σκληρό Μπαταρία δεν έχω ιδέα αν και πόσο αντέχει έχει ένα πρόβλημα - ο ένας μεντεσές της οθόνης του ειναι σπασμένος, ανοίγει και στέκεται κανονικά η οθόνη αλλά δεν μπορείς πχ να το σηκώσεις από την οθόνη, θα "κρεμάσει" μαζί και ένα 2ο "κουφάρι από άλλο D600" (μόνο το "σώμα", χωρίς οθόνη, HD, τροδοδοτικό και με ξεκολλημένο το ανεμιστηράκι της CPU). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ Αν υπάρξουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει κλήρωση. Θα μπει και σε άλλο forum. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσάντα laptop αρκετά ταλαιπωρημένη στη φώτο δεν έχει λουρί αλλά κάπου το έχω σίγουρα - μπορώ να το βρώ αν ενδιαφέρει κάποιον Καλησπέρα,θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, apraxio είπε Καλησπέρα,θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ Ποιό από τα 2? Να διευκρινήσω: Παραλαβή μόνο από Αθήνα (Καθημερινές Μαρούσι / ΣΚ Χαϊδάρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apraxio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε Ποιό από τα 2? Να διευκρινήσω: Παραλαβή μόνο από Αθήνα (Καθημερινές Μαρούσι / ΣΚ Χαϊδάρι). Το πρώτο σκέλος, βρίσκομαι Δάφνη.θα σε στείλω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Xαρίζεται λειτουργικό ''δεινοσαυράκι'' Pentium ii με μητρική με chipset intel 440bx όπως το βλέπετε εδώ https://www.ebay.com/itm/NEW-YANG-AN-YA-1-E114139-94V-0-MOTHERBOARD-ASUS-INTEL-PENTIUM-II-WINBOND/273353826546?hash=item3fa52860f2%3Ag%3A4kEAAOSwLWBbSMJG&_nkw=e114139+94v-0&rt=nc δεν υπάρχει δίσκος για το σετ, ενω υπάρχει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και ίσως κάρτα ήχου! Θα δωθεί με μνήμες 3χ64 ΜΒ + 1Χ128 ΜΒ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω, αλλά δυστυχώς θα πάει ανακύκλωση τέλος της εβδομάδας! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από orderlover 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζεται: Dell D600 ήταν λειτουργικό τελευταία φορά που το δοκίμασα έχει 20GB IDE σκληρό Μπαταρία δεν έχω ιδέα αν και πόσο αντέχει έχει ένα πρόβλημα - ο ένας μεντεσές της οθόνης του ειναι σπασμένος, ανοίγει και στέκεται κανονικά η οθόνη αλλά δεν μπορείς πχ να το σηκώσεις από την οθόνη, θα "κρεμάσει" μαζί και ένα 2ο "κουφάρι από άλλο D600" (μόνο το "σώμα", χωρίς οθόνη, HD, τροδοδοτικό και με ξεκολλημένο το ανεμιστηράκι της CPU). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ Αν υπάρξουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει κλήρωση. Θα μπει και σε άλλο forum. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσάντα laptop αρκετά ταλαιπωρημένη στη φώτο δεν έχει λουρί αλλά κάπου το έχω σίγουρα - μπορώ να το βρώ αν ενδιαφέρει κάποιον Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν τσάντα. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, orderlover είπε Xαρίζεται λειτουργικό ''δεινοσαυράκι'' Pentium ii με μητρική με chipset intel 440bx όπως το βλέπετε εδώ https://www.ebay.com/itm/NEW-YANG-AN-YA-1-E114139-94V-0-MOTHERBOARD-ASUS-INTEL-PENTIUM-II-WINBOND/273353826546?hash=item3fa52860f2%3Ag%3A4kEAAOSwLWBbSMJG&_nkw=e114139+94v-0&rt=nc δεν υπάρχει δίσκος για το σετ, ενω υπάρχει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και ίσως κάρτα ήχου! Θα δωθεί με μνήμες 3χ64 ΜΒ + 1Χ128 ΜΒ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω, αλλά δυστυχώς θα πάει ανακύκλωση τέλος της εβδομάδας! Ενδιαφέρομαι! Στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, orderlover είπε Xαρίζεται λειτουργικό ''δεινοσαυράκι'' Pentium ii με μητρική με chipset intel 440bx όπως το βλέπετε εδώ https://www.ebay.com/itm/NEW-YANG-AN-YA-1-E114139-94V-0-MOTHERBOARD-ASUS-INTEL-PENTIUM-II-WINBOND/273353826546?hash=item3fa52860f2%3Ag%3A4kEAAOSwLWBbSMJG&_nkw=e114139+94v-0&rt=nc δεν υπάρχει δίσκος για το σετ, ενω υπάρχει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και ίσως κάρτα ήχου! Θα δωθεί με μνήμες 3χ64 ΜΒ + 1Χ128 ΜΒ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω, αλλά δυστυχώς θα πάει ανακύκλωση τέλος της εβδομάδας! Θα με ενδιέφερε κι εμένα εάν γινόταν αποστολή μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, Χαρίζεται αλογάκι - παιχνίδι little-tikes να το χαρεί και κανα άλλο παιδάκι προσχολικής ηλικίας. Είναι σε καλή κατάσταση, λίγο ξεθωριασμένο μόνο από τον ήλιο αφού "σταβλιζότανε" στο μπαλκόνι. Όποιος το έχει ανάγκη και το θέλει πρέπει να το παραλάβει από Άνω Χαλάνδρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ο HP Photosmart 7510 έφυγε σήμερα 30/7/2018 στον @dangar Απομένουν (30/7/2018) Lexmark Prevail Pro 705 χωρίς κανένα καλώδιο , άγνωστη λειτουργία , τελευταία φορά το θυμάμαι να λειτουργούσε 1 μεγάλο ενυδρείο γυαλιού , 80 λίτρων ; είναι αρκετά βαρύ αλλά είναι σε άριστη κατάσταση. 2-3 αντιγραφικά παλαιού τύπου DVD-ROM / -RW 1 τροφοδοτικό κλαταρισμένο,μάρκα με έκαψες. κολλητήρι καλάι αλλά έχει κολλήσει η κεφαλή μέσα parkside Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου. Δεν στέλνω εκτός πόλης . ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ,και μετά ΡΜ μη γίνονται παρεξηγήσεις. Θεσσαλονίκη , κέντρο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Πέτρο για την προσφορά του εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ τον orderlover για τα ρετρό κομμάτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω Μήνυμα εδώ και μετά PM. Μόνο όσοι έχουν χαρίσει κάτι στο παρελθόν. 1 Κινητό Nokia ( δεν ξέρω μοντέλο) : τελευταία φορά δούλευε 2 IP phone Cisco 7940: τελευταία φορά δούλευε 3 GeForce 8800GTS : έχει πρόβλημα. ίσως να "ψήνεται" https://1drv.ms/u/s!AqeyS38Q-l4SsC_JInxHWFOnj8Oh https://1drv.ms/u/s!AqeyS38Q-l4SsC70o0_fFx_4mXME Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Tsino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις