e-tic 1.813 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tigergreg είπε 3.Οθονη AXIOMTEK επαγγελματικη πολυ βαρεια μαλλον απο AIO υπολογιστη αγνωστης λειτουργικοτητας. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ. Αποσύρω το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από e-tic Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
papoys1 4.871 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζεται η παρακάτω τηλεόραση μάλλον για ανταλλακτικά. TOSHIBA 32 ιντσών με πρόβλημα στην εικόνα που έσβηνε αρχικά πότε πότε και τελικά έσβησε τελείως. Η φωνή ακούγεται κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου στο Γέρακα. 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Magnum 11 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Χαρίζεται η παρακάτω τηλεόραση μάλλον για ανταλλακτικά. TOSHIBA 32 ιντσών με πρόβλημα στην εικόνα που έσβηνε αρχικά πότε πότε και τελικά έσβησε τελείως. Η φωνή ακούγεται κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου στο Γέρακα. Καλημέρα. Με ενδιαφέρει... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
TasSou 0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Χαρίζεται η παρακάτω τηλεόραση μάλλον για ανταλλακτικά. TOSHIBA 32 ιντσών με πρόβλημα στην εικόνα που έσβηνε αρχικά πότε πότε και τελικά έσβησε τελείως. Η φωνή ακούγεται κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου στο Γέρακα. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ. Μένω κοντά οπότε μπορώ να παραλάβω άμεσα. Φιλικά, Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Tigio13 225 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 2:15 ΜΜ, haris_216 είπε Δικά σου, με το σωστό κωδικό στο sms πάντα 😜 Στείλε μήνυμα να τα πούμε Να ευχαριστήσω τον Χάρη για τα βιβλία που μου έδωσε. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dchatz 1.675 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζεται μετατροπέας για παλιό λαπτοπ να μπει SATA SSD στην IDE θέση του CD/DVD. Σε 2 λαπτοπ που το δοκίμασα δε δούλεψε. Αν θέλει κανείς να το δοκιμάσει ... Παραλαβή Αθήνα Μαρούσι εργάσιμες ώρες ή και σε άλλες περιοχές κοντά στη διαδρομή Μαρούσι - στήλες Ολυμπίου - Μετρό Δαφνη απόγευμα στην επιστροφή από δουλειά. 5 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Kostas.karras 3.223 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/11/2020 στις 3:18 ΜΜ, TasSou είπε Χαιρετώ. Χαρίζονται οι παρακάτω αντάπτορες Philips SBC CS030/00 (για ακουστικά Philips) DQQ102 (Philips PET750 Portable DVD Player) OEM AA-121ABN 12V AC-1A OEM AA-151ABN 15V AC-1A MicorCom CE MWA41-1200800GS 12V AC-800mA Sony AC-P12V1 12V-1.2A Όλοι έχουν ελεγχθεί και δίνουν τάση. Χαρίζονται επίσης PCIe WIFI Cards. Πολλά (παλιότερα) μοντέλα της Intel και κάποια της Broadcom. Τα μοντέλα που υπάρχουν είναι τα εξής: * Intel® PRO/Wireless 3945ABG * Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN * Intel Wi-Fi Link 5100 * Intel® Centrino® Advanced-N 6200 * Broadcom BCM94312MCG DW1395 Παραλαβή από σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Αποστολή κατά περίπτωση. Φιλικά, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου D41WV05060002 ΔΟΘΗΚΕ @Kostas.karras * Intel® Centrino® Advanced-N 6205 ΔΟΘΗΚΕ @Crybal Παραλαβή από σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Αποστολή κατά περίπτωση. Φιλικά, Eυχαριστω τον Γιωργο για τον μετασχηματιστη , ήδη εχει μπει σε λειτουργια! Να σαι καλα! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
toyracer 0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 4:27 ΜΜ, dpolal είπε Ξαναχαρίζεται το παραπάνω κουτί καθώς λόγο του lock-down το παλικάρι που είχαμε συνενοηθεί αρχικά δεν μπόρεσε να περάσει να παραλάβει. Νέα Σμύρνη. Είναι βαρύ κουτί, θέλει μεταφορικό μέσο. Παιδια Καλησπερα. Να ρωτησω τελικα εαν πηρε καποιος το case γιατι αν οχι θα μπορουσα και αυριο να το παρω? Ευχαριστω. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SilentVoice 29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, dchatz είπε Χαρίζεται μετατροπέας για παλιό λαπτοπ να μπει SATA SSD στην IDE θέση του CD/DVD. Σε 2 λαπτοπ που το δοκίμασα δε δούλεψε. Αν θέλει κανείς να το δοκιμάσει ... Παραλαβή Αθήνα Μαρούσι εργάσιμες ώρες ή και σε άλλες περιοχές κοντά στη διαδρομή Μαρούσι - στήλες Ολυμπίου - Μετρό Δαφνη απόγευμα στην επιστροφή από δουλειά. Πως χάλασε αυτό; Έχω 4 από Κίνα και δουλεύουν σκυλιά εδώ και 6 χρόνια.Μήπως σου έπεσε κάτω ή αποσυνδεθηκε απότομα; Ο σκληρός σίγουρα δουλεύει; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mples 180 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/11/2020 στις 10:40 ΜΜ, Kostas.karras είπε χαριζονται cpu c2d e2200 e3300 e4600 e6300 e7500 Παρακαλω πρωτα ποστ εδω, μετα πμ Θα μπουν και σε διπλανο φορουμ, ευχαριστω! Θα προτιμηθει να δωθουν ανα ατομο που τους χρειαζονται! Ευχαριστω πολυ κωστα για τον ε6300 να εισαι καλα φιλε 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
sotos 1 242 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 4:27 ΜΜ, dpolal είπε Ξαναχαρίζεται το παραπάνω κουτί καθώς λόγο του lock-down το παλικάρι που είχαμε συνενοηθεί αρχικά δεν μπόρεσε να περάσει να παραλάβει. Νέα Σμύρνη. Είναι βαρύ κουτί, θέλει μεταφορικό μέσο. Να ευχαριστήσω πολύ για το κουτάκι Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
άδικος 3.702 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους Χαρίζονται η μητρική και AGP κάρτα γραφικών της φωτό. Η μητρική είναι η Intel D865GBF (mPGA478) και η κάρτα GeForce4 MX440 64MB AGP. Δούλευαν κανονικότατα παρέα μέχρι πρόσφατα που αφαιρέθηκαν. Βρίσκομαι Πάτρα EDIT: Κρατημένα για τον LefterisVard Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από άδικος 6 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
LLLEFTERIS 10.065 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλώς ήρθαμε πάλι. Χαρίζω αυτό το fax το είχα πάρει από δω αλλά το δούλεψα λίγες μέρες σαν τηλέφωνο θέλει μελάνι. Ήταν που μου ήταν άχρηστο τώρα κόβω και το τηλέφωνο-ιντερνετ οπότε να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει. Δυο τραπεζακια που σωθηκαν απο την φωτια αλλα επειδη εχουν γυαλι δεν τα θελει η γυναικα μου λογω μωρου και πρεπει να βρω χωρις γυαλι. Οθονη Philips 17αρα δουλευει κανονικα. Δεκτης Nova δουλευει εχει και καρτα μεσα. Πρωτα εδω και μετα pm Μονο απο Περιστερι δεν εχω χρονο για αποστολες. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από LLLEFTERIS 11 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tigergreg 1.102 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης.... 1.ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΓΙΑ ΗΡ 10,8V 5200 ΜΑΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ... CQ42-CQ43-CQ32-CQ52-CQ62-CQ72-DM4-G32-G42-G62-G72 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΗ. 2.ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ 3,5 seagate barracuda st500dm002 ΜΕ 20% ΥΓΕΙΑ. 3.ΚΑΜΕΡΑ CONNECTLAND MC-009. 4.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810. 5.ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ MICRONET SP2500R. 6.ΠΟΝΤΙΚΙ USB ΠΟΥ "ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ" ΛΙΓΟ Η ΡΟΔΕΛΑ ΤΟΥ. 7.Ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC KX-TG1611GR RED με τα εξης θεματα...1.Λειπουν μπαταριες..2.Δεν πατανε 2 θεσεις του κεντρικου πολυπληκτρου παροτι το καθαρισα.Ειναι λιγο χρησιμοποιημενο και απολυτα λειτουργικο. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2,5 ΚΑΙ 7 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από tigergreg 6 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
panosfl22 78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Καλώς ήρθαμε πάλι. Χαρίζω αυτό το fax το είχα πάρει από δω αλλά το δούλεψα λίγες μέρες σαν τηλέφωνο θέλει μελάνι. Ήταν που μου ήταν άχρηστο τώρα κόβω και το τηλέφωνο-ιντερνετ οπότε να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει. Δυο τραπεζακια που σωθηκαν απο την φωτια αλλα επειδη εχουν γυαλι δεν τα θελει η γυναικα μου λογω μωρου και πρεπει να βρω χωρις γυαλι. Οθονη Philips 17αρα δουλευει κανονικα. Δεκτης Nova δουλευει εχει και καρτα μεσα. Πρωτα εδω και μετα pm Μονο απο Περιστερι δεν εχω χρονο για αποστολες. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την οθόνη Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις