Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μαγαζί στην Αθήνα που να γράφει blue ray ? Είμαι σίγουρος θα αρχίσουν να τα πουλάνε έτοιμα σε aliexpress σύντομα 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 13/8/2025 στις 2:37 ΜΜ, pollop είπε

Άντε να βρεις blue Ray burner τωρα😀

Θέλει αποκλειστικά blu ray δισκάκι; Δεν γίνεται σε DVD ας πούμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AliExpress για Blu-ray burner και δισκάκια υπολογίστε κάνα 120ευρω.

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mikele13- είπε

AliExpress για Blu-ray burner και δισκάκια υπολογίστε κάνα 120ευρω.

Θα αρχισουν να τα πουλανε ετοιμα πιστευω . Οπως εκαναν με τα υπολοιπα μετα το 9.00.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιο παλικάρι έχει τη δυνατότητα θα ήθελα ένα δισκάκι για κάνα 10 αρικο συν μεταφορικά. Περισσότερο για την εξυπηρέτηση και κερασμα έναν καφέ από εμένα. Οποιος μπορεί ένα Pm θα το εκτιμούσα!

Δημοσ.

Θα κοιταξω απο δευτερα στο μαγαζι,μηπως εχει μεινει καποιο λαπτοπ με BR writer,ή εστω καποιο drive στα ανταλλακτικα.
Αν το βρω,θα ενημερωσω.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτομαι να κάνω jailbreak το PS4. Είμαι σε 9.03. Θέλω να μάθω τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μίας τέτοιας κίνησης. Επίσης καθε PS4 Jailbroken είναι ίδιο με κάθε άλλο ? Δηλαδή εγώ είμαι στην 9.03 ενώ π.χ. κάποιος άλλος είναι στην 11.00 τότε και είμαστε και οι δύο jailbreak, έχουμε ακριβώς τα ίδια προνόμια η αυτός που είναι στην 11.00 θα υποστηρίζει περισσότερα παιχνίδια ή γενικά δυνατότητες ? Εάν είναι, να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση όπου έχει βγει μέχρι στιγμής το jailbreak και να κάνω εκεί jailbreak.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Λοιπόν σκέφτομαι να κάνω jailbreak το PS4. Είμαι σε 9.03. Θέλω να μάθω τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μίας τέτοιας κίνησης. Επίσης καθε PS4 Jailbroken είναι ίδιο με κάθε άλλο ? Δηλαδή εγώ είμαι στην 9.03 ενώ π.χ. κάποιος άλλος είναι στην 11.00 τότε και είμαστε και οι δύο jailbreak, έχουμε ακριβώς τα ίδια προνόμια η αυτός που είναι στην 11.00 θα υποστηρίζει περισσότερα παιχνίδια ή γενικά δυνατότητες ? Εάν είναι, να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση όπου έχει βγει μέχρι στιγμής το jailbreak και να κάνω εκεί jailbreak.

Μεχρι την 9.00 χρειαζοσουν mono  φλασακι και εκανες τη διαδικασια μεσω browser.

Μεχρι εκει ηταν απο τα πιο σταθερα JB.

Εχω καθαρη εικονα μεχρι την 11,που χρειαζοσουν PC για να κανεις το JB καθε φορα.

Απο εκει και πανω,χρειαζεσαι το δισκακι BR για να κανεις τη διαδικασια.

Δεν εχω δοκιμασει την εκδοση με το  BR,γιατι δεν εχει ερθει στα χερια μου ακομα το δισκακι.,αλλα στη θεωρια μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο την 9 και πανω,μεχρι 12.02.
Το BR ειναι φθηνο απο ebay,αν το παρεις απο τους ελληνες scalpers,που οι πιο πολλοι ειναι και ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικειμενο,θα το πληρωσεις πιο ακριβα.

Πανω κατω οι hosts προσφερουν τα ιδια features,ισως καποιοι πιο τεμπεληδες να μην προσφερουν τα ιδια,αλλα ολα τα JB απο 9  μεχρι 12.02 εχουν τα ιδια.

Για μενα αν εχεις την ανεση,μην πας πανω απο 11.00 και κανε τη διαδικασια με το pc.
Αν δεν εχεις τετοια πολυτελεια,ψαξε για δισκακι.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
30 minutes ago, John-n78 said:

Ο γενικός κανόνας λέει όσο πιο low τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν τα Golden firmwares (όπως πχ το 11) αλλά δεν υπάρχει σε κανένα permanent. Κάθε φορά που κλείνει το PS4 χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία ανάλογα το firmware που είσαι 

Η δική μου άποψη είναι να πας 12.02 χειροκίνητα (μέσω offline update) και από εκεί και πέρα με ένα Blu-ray δισκάκι σε δευτερόλεπτα έχεις cfw και ένα σωρό καλούδια. Διαφωνώ, οι τιμές από Ελλάδα για να πάρεις δισκάκι είναι επίσης πολύ καλές απλά διάλεξε κάποιον με after sales υποστήριξη αν δεν ξέρεις μόνος σου. Κανένας από eBay δε πρόκειται να σε βοηθήσει μετά η να σου δώσει συμβουλές.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, baspav είπε

Υπάρχουν τα Golden

Ολα gold ειναι.

8 λεπτά πριν, baspav είπε

σε δευτερόλεπτα έχεις cfw

Το  CFW ειναι αλλο πραμα.
JB εχει.

Δημοσ.
17 minutes ago, StamTheMan said:

Το  CFW ειναι αλλο πραμα.
JB εχει.

Η διαδικασία λέγεται jailbreak.

Το GoldHEN είναι άλλο και επίσημα λέγεται Homebrew Enabler.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...