Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Nαι αυτό λέω, να έχεις ενεργή συνδρομή, να το έχεις κατεβάσει και μετά να το αφαιρέσουν. Θα είναι κανονικά playable στην κονσόλα;

ναι

Δημοσ.
2 hours ago, 1988panos2171 said:

Nαι αυτό λέω, να έχεις ενεργή συνδρομή, να το έχεις κατεβάσει και μετά να το αφαιρέσουν. Θα είναι κανονικά playable στην κονσόλα;

Τα παιχνίδια του game pass παίζουν όσο είναι στο game pass. 

Αν βγουν και να έχεις συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τα παιχνίδια του game pass παίζουν όσο είναι στο game pass. 

Αν βγουν και να έχεις συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις. 

το χεις δοκιμασει?

σε πιο παιχνιδι που αφερεσαν δεν επαιζε μετα?

Δημοσ.
37 minutes ago, postfire said:

το χεις δοκιμασει?

σε πιο παιχνιδι που αφερεσαν δεν επαιζε μετα?

Δεν το έχω δοκιμάσει. 

Η Microsoft το γράφει. 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο NickTG είναι παιδιά. Όταν λήξει το gamepass ή βγει ένα παιχνίδι από το rotation δεν σου σβήνει κανένα παιχνίδι αλλά θα σε παραπέμπει στο Store page του ή θα περιμένει να δει δισκάκι. Αυτό φυσικά είναι πρόβλημα γιατί αν κατέβασες 5~10 παιχνίδια και δεν τα έχεις παίξει και βγουν από το gamepass θα πρέπει να ενημερώνεσαι συνεχώς και να τα σβήνεις με το χέρι χωρίς κάποια ένδειξη στο tab του gamepass ότι δεν θα τρέξουν πλέον επειδή δεν είναι στον κατάλογο πια.

Ο μόνος τρόπος να παίξεις ένα παιχνίδι λίγο έως πολύ παραπάνω αφότου βγει ή λήξει η συνδρομή είναι να βγάλεις την κονσόλα offline μέρες πριν και πάλι αυτό θα παίξει το πολύ για ένα μήνα ή και πολύ λιγότερο από ότι έχουν γράψει και περιγράψει διάφοροι στο net.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε ρε και να βάλουν κανένα Shadow of the Tomb Raider....(αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη shadow)

Θα στεναξει το cdkeys.com...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θα στεναξει το cdkeys.com...

Πλάκα πλάκα, μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Αγοράζω παιχνίδια τα οποία λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να παίξω, αγοράζω παιχνίδια ταυτόχρονα σε sales, ΑΥΤΑ τα ίδια παιχνίδια βγαίνουν στο Game Pass και λέω: <---- Να μαλάκα. Στο μεταξύ επειδή μοιράζομαι το Game Pass (σε χρήματα) με συγγενή μου - είναι εντελώς γελοίο το ποσό να μην το δίνω ακόμα και ως glorified trial....

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... αδελφέ... 🏧

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Πλάκα πλάκα, μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Αγοράζω παιχνίδια τα οποία λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να παίξω, αγοράζω παιχνίδια ταυτόχρονα σε sales, ΑΥΤΑ τα ίδια παιχνίδια βγαίνουν στο Game Pass και λέω: <---- Να μαλάκα. Στο μεταξύ επειδή μοιράζομαι το Game Pass (σε χρήματα) με συγγενή μου - είναι εντελώς γελοίο το ποσό να μην το δίνω ακόμα και ως glorified trial....

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... αδελφέ... 🏧

Πώς το μοιράζεστε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador Έχω ως primary console την κονσόλα του συγγενή μου (xbox one S) και στην δικιά μου (xbox one X) απλώς κάνω login (ούτε καν  δλδ - autologin). Μοιράζομαι έτσι και gold-ea access-netflix και φυσικά ότι αγοράζω digital.

Αμα λάχει παίζουμε και co-op/online.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, Sir_Teraflop said:

@Malthador Έχω ως primary console την κονσόλα του συγγενή μου (xbox one S) και στην δικιά μου (xbox one X) απλώς κάνω login (ούτε καν  δλδ - autologin). Μοιράζομαι έτσι και gold-ea access-netflix και φυσικά ότι αγοράζω digital.

Με κανονικό game sharing δηλαδή. Μακάρι να δούλευε και για το PS Now αυτό. :(

Και σε αυτή την υπηρεσία μπροστά η MS, oh well...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Με κανονικό game sharing δηλαδή. Μακάρι να δούλευε και για το PS Now αυτό. :(

Και σε αυτή την υπηρεσία μπροστά η MS, oh well...

Ναι απλώς έχει το δικό της (αδελφή μου) Outlook.com account/gamertag. Όταν πήρε το X1-S το δήλωσα στον δικό μου λογαριασμό (outlook/MS) οπότε όταν αγοράζω games ή κατεβάζω κάτι από το gamepass ή "αγοράζω" κάτι από το gold τα κάνω push-install στις κονσόλες που θα επιλέξω (από PC αυτό).

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...