Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε ρε και να βάλουν κανένα Shadow of the Tomb Raider....(αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη shadow)

Αγαπητε, ετσι και ειναι το νεο Tomb Raider θα αγοραζω χβοχ μεχρι να παθω παρκινσον και να μην μοπορω να πιασω pad στα χερια μου πχια.

Ο Δεκεμβρης εχει γινει ξεφτυλικι, οχι μονο δεν προλαβαινω να παιξω οσα παιχνιδια μας δινουν, ουτε να τα μπουταρω δεν εχω χρονο. Ειναι τοσα πολλα και τοσα καλα (τα περισσοτερα).

Ιν Σπενσερ γουι τραστ.

• Like 2
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hexenlord είπε

Αγαπητε, ετσι και ειναι το νεο Tomb Raider θα αγοραζω χβοχ μεχρι να παθω παρκινσον και να μην μοπορω να πιασω pad στα χερια μου πχια.

Ο Δεκεμβρης εχει γινει ξεφτυλικι, οχι μονο δεν προλαβαινω να παιξω οσα παιχνιδια μας δινουν, ουτε να τα μπουταρω δεν εχω χρονο. Ειναι τοσα πολλα και τοσα καλα (τα περισσοτερα).

Ιν Σπενσερ γουι τραστ.

τι ωρα θα μαθουμε το παιχνιδι?

8 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε ρε και να βάλουν κανένα Shadow of the Tomb Raider....(αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη shadow)

μηπως ειναι το shadow of mordor?

Δημοσ.

Αν είναι το νέο tomb raider αξίζει πάντως κακά τα ψέματα το game pass δίνει ώρες ώρες παιχνιδαρες και αν θες το αγοράσεις μετά να το κρατήσεις για πάντα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katman2000 είπε

τι ωρα θα μαθουμε το παιχνιδι?

μηπως ειναι το shadow of mordor?

Ας ελπισουμε να ειναι η νεα Λαρα. Το Μορντορ ειναι 4 χρονων παιχνιδι, δεν βλέπω το λογο  να το προαναγγειλουν με τυμπανοκρουσιες. Εχουν διαθεσιμα δεκαδες αντιστοιχα παιχνιδια. Για να δουμε

Και το Strange Brigade ειναι καλη περιπτωση ειδικα με παρεα και εχει περασει στα ψιλα.

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ πάλι γιατί δεν νομίζω τα παιχνίδια που ήταν κάποτε στο xbox game pass αν σταματήσουν να είναι δεν θα μπορείς πλέον να τα παίξεις αφού το game pass είναι κάτι σαν το netflix και από τη στιγμή που κάτι παύει να υπάρχει στη λίστα του μετά δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό.

Λόγω σύνταξης και απουσίας σημείων στίξης ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι εννοείς. 

Τελικά νομίζεις ότι μπορείς ή δεν μπορείς να τα παίξεις μετά που βγαίνουν από την λίστα του Game pass? 

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που αγοράζουμε από το γενικό shop της MS, είναι physical copies (εκτός αν γράφει αλλιώς); Αυτά μπορούν να παίξουν σε πισι ή μόνο όσο αγοράζονται από app store τους απευθείας και ηλεκτρονικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, x.ristos1980 είπε

Παιδιά ερώτηση.αυτη η TV λέει τίποτα για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του xbox one x;τώρα παίζω σε 48 fhd.https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191032-lg-43uk6200-43

Καλη Entry level TV αλλα ειλικρινα απο 48 σε 43 ιντσες; Δεν θα το εκανα με τιποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Καλη Entry level TV αλλα ειλικρινα απο 48 σε 43 ιντσες; Δεν θα το εκανα με τιποτα.

Κοίτα η 48αρα είναι too much για το σαλόνι μου και δεν είναι και 4k.δωρο μου την είχαν κάνει.η 43αρα νομίζω έχει το κατάλληλο μέγεθος για την απόσταση από τον καναπέ.το θέμα είναι αν θα εκμεταλλευτει πλήρως το xbox με τα specs της 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, x.ristos1980 είπε

Κοίτα η 48αρα είναι too much για το σαλόνι μου και δεν είναι και 4k.δωρο μου την είχαν κάνει.η 43αρα νομίζω έχει το κατάλληλο μέγεθος για την απόσταση από τον καναπέ.το θέμα είναι αν θα εκμεταλλευτει πλήρως το xbox με τα specs της 

Σε τι αποσταση θα καθεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να εχει νοημα η θεαση 4Κ υλικου θα πρεπει να καθεσαι στο ενα με εναμιση μετρο απο τη 43αρα. Διαφορετικα μεινε με τη 48αρα. Οσο πιο μακρια καθεσαι τοσο πιο πολυ θα σου θυμιζει την παλια σου..

65αρα θελεις κανονικα

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...