Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα με χρεωστικές της Πειραιώς και εθνικής και με πιστωτική της ευρομπάνκ και δεν τις δέχεται. Τελικά έστειλα με έμβασμα και περιμένω την πίστωση μάλλον αύριο.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δημιούργησα στο κινητό έναν λογαριασμό microsoft με region Αργεντινή και έβαλα διεύθυνση χρέωσης μια διεύθυνση που βρήκα από το google στην Αργεντινή. Μετά έκανα προσθήκη λογαριασμού στο xbox και συνδέθηκα. Όταν μπαίνω στο store από το xbox μου ανοίγει το αργεντίνικο, προχωρά η παραγγελία αλλά κολλάει στο σημείο της πληρωμής γιατί απορρίπτει την πιστωτική. Εδώ είναι που χρειάζεται η virtual της revolut.

Φυσικά στο xbox υπάρχει και ο κανονικός λογαριασμός που είχα πριν, αλλά όταν κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε όλους τους λογαριασμούς και έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζεις κάθε φορά region.

Δημοσ.
14 minutes ago, vali said:

Εγώ δημιούργησα στο κινητό έναν λογαριασμό microsoft με region Αργεντινή και έβαλα διεύθυνση χρέωσης μια διεύθυνση που βρήκα από το google στην Αργεντινή. Μετά έκανα προσθήκη λογαριασμού στο xbox και συνδέθηκα. Όταν μπαίνω στο store από το xbox μου ανοίγει το αργεντίνικο, προχωρά η παραγγελία αλλά κολλάει στο σημείο της πληρωμής γιατί απορρίπτει την πιστωτική. Εδώ είναι που χρειάζεται η virtual της revolut.

Φυσικά στο xbox υπάρχει και ο κανονικός λογαριασμός που είχα πριν, αλλά όταν κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε όλους τους λογαριασμούς και έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζεις κάθε φορά region.

Τζαμπα δημιουργησες νεο λογαριασμο το store του xbox παγκοσμιο ειναι, απλα αλλαζεις το region απο τον browser και εισαι ετοιμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα αυτό. Απλώς αν θελήσω να πουλήσω την κονσόλα θα μπορούσα να δώσω και τα παιχνίδια μαζί με τον λογαριασμό. Τον κανονικό μου λογαριασμό τον έχω και στο pc και δεν θέλω να τον πειράζω κάθε τρεις και λίγο και θα τον διαγράψω από το xbox αν το δώσω στο μέλλον.

Επεξ/σία από vali
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, steveevo είπε

Τζαμπα δημιουργησες νεο λογαριασμο το store του xbox παγκοσμιο ειναι, απλα αλλαζεις το region απο τον browser και εισαι ετοιμος.

Λογαριασμό δεν χρειάζεται να φτιάξεις, όμως θέλει να προσθέσεις στο λογαριασμό σου μια διεύθυνση της Αργεντινής

Δημοσ.

Γιατί να αλλάξουμε region? Από PC μπήκα στο αργεντίνικο store έκανα την αγορά και στη συνέχεια μου έδινε την επιλογή για εγκατάσταση, επέλεξα να γίνει εγκατάσταση στο xbox και άρχισε να κατεβαίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια ιδέα  ρε παιδιά - σε ηχοσύστημα/soundbar 3.1 (left-right-center speakers+sub), ποια είναι η σωστή επιλογή στα sound settings του Xbox One? Διαβάζω (διφορούμενα) ότι το uncompressed είναι καλύτερο για παιχνίδια (εκτός και αν μιλάμε για atmos) από το bitstream Dolby Digital αλλά δεν βλέπω επιλογή για το setup μου.... Το κουμπώνω 5.1 και ελπίζω το ηχοσύστημα να κάνει downscaling σε 3.1 σωστά? Το αφήνω στέρεο? Κάτι άλλο?

Η σύνδεση είναι Hdmi (Arc).

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Κάποια ιδέα  ρε παιδιά - σε ηχοσύστημα/soundbar 3.1 (left-right-center speakers+sub), ποια είναι η σωστή επιλογή στα sound settings του Xbox One? Διαβάζω (διφορούμενα) ότι το uncompressed είναι καλύτερο για παιχνίδια (εκτός και αν μιλάμε για atmos) από το bitstream Dolby Digital αλλά δεν βλέπω επιλογή για το setup μου.... Το κουμπώνω 5.1 και ελπίζω το ηχοσύστημα να κάνει downscaling σε 3.1 σωστά? Το αφήνω στέρεο? Κάτι άλλο?

Η σύνδεση είναι Hdmi (Arc).

Έχω την εντύπωση ότι αν δεν είναι συνδεδεμένο το soundbar επάνω στο xbox δεν θα σε αφήσει να επιλέξεις 5.1.

Θα σου πετάξει error. 

Εμένα προσωπικά αυτό μου κάνει. Έχω 5.1 και το κοίταγα εχθές. 

Μέσω arc hdmi είμαι και εγώ. 

Έπαιξε κανονικά με επιλογή Bitstream και Dolby digital. 

Το error που μου πέταγε ήταν 0x80bd0009 και μου ανέφερε ότι δεν εντόπισε πηγή ήχου. 

Εμφανιζόταν όταν προσπαθούσα να επιλέξω το 5.1 uncompressed. 

Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσε γιατί και εμένα μου έκανε εντύπωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το xbox το έχω στο soundbar πάνω όντως και αυτό στην tv μέσω Arc και δεν έχω error (έχω διαβάσει για αυτό που λες) - μου περνάει και το 4K/HDR άνετα.

Edit<------ stupid τώρα κατάλαβα τι λες/ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ.

Έκανα έναν λογαριασμό αργεντίνικο θα κοιτάξω να δω αν λειτουργεί το θέμα είναι δεν έχω revolut την καινούργια να κοιτάξω να δω για καμία προπληρωμενη να βάλω ? Έχει φθηνά το a way out 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Scorpio_21 είπε

Έχω την εντύπωση ότι αν δεν είναι συνδεδεμένο το soundbar επάνω στο xbox δεν θα σε αφήσει να επιλέξεις 5.1.

Θα σου πετάξει error. 

Εμένα προσωπικά αυτό μου κάνει. Έχω 5.1 και το κοίταγα εχθές. 

Μέσω arc hdmi είμαι και εγώ. 

Έπαιξε κανονικά με επιλογή Bitstream και Dolby digital. 

Το error που μου πέταγε ήταν 0x80bd0009 και μου ανέφερε ότι δεν εντόπισε πηγή ήχου. 

Εμφανιζόταν όταν προσπαθούσα να επιλέξω το 5.1 uncompressed. 

Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσε γιατί και εμένα μου έκανε εντύπωση. 

Για πήγαινε στο settings TV&Oneguide ---> TV audio και βάλτο στο surround αν δεν είναι. Αφού το έκανα αυτό - επιτέλους(!) (ο λόγος που ρώτησα) πήρα από τo center speaker τους διαλόγους στο Anthem! Στο 5.1 uncompressed δεν έχω error - παρά μόνο στο 7.1. και στο bitstream με γυρίζει φυσικά ότι και να διαλέξω στο dolby digital. (Το βλέπω από το soundbar που υποστηρίζει μόνο DD και όχι DTS).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Για πήγαινε στο settings TV&Oneguide ---> TV audio και βάλτο στο surround αν δεν είναι. Αφού το έκανα αυτό - επιτέλους(!) (ο λόγος που ρώτησα) πήρα από τo center speaker τους διαλόγους στο Anthem! Στο 5.1 uncompressed δεν έχω error - παρά μόνο στο 7.1. και στο bitstream με γυρίζει φυσικά ότι και να διαλέξω στο dolby digital. (Το βλέπω από το soundbar που υποστηρίζει μόνο DD και όχι DTS).

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Thanx! 

Δημοσ.

Μου βγάζει και από το xbox το store Argentina αλλά δεν δέχεται καμία κάρτα που εχω κοίταξα για προπληρωμή Αργεντινής να πάρω αλλά κάποιες που βρήκα λένε 13 ευρώ τα 300 ars αν δεν κάνω λάθος είναι τα μισά λεφτά δηλαδή δεν αξίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...