Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ξεκινήσει τώρα να το παίζω στο gamepass. μου λέει ότι πρέπει να κερδίσω 23900 πόντους για να ξεκλειδώσει το επόμενο βήμα.

το online επίσης κλειδωμένο.

πηγαίνω σε σημεία του χάρτη που εχει exhibition games αλλά δεν ξεκινά τίποτα απλά κάνω free roaming. 

τι πρέπει να κάνω ; 

Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

έχω ξεκινήσει τώρα να το παίζω στο gamepass. μου λέει ότι πρέπει να κερδίσω 23900 πόντους για να ξεκλειδώσει το επόμενο βήμα.

πηγαίνω σε σημεία του χάρτη που εχει exhibition games αλλά δεν ξεκινά τίποτα απλά κάνω free roaming. 

τι πρέπει να κάνω ; 

να συνεχισεις να παιζεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, The_Judas είπε

τι πρέπει να κάνω ; 

Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο κόλλησες. Το είχα αρχίσει πριν αρκετό καιρό κιόλας και δεν θυμάμαι τι γίνεται στην αρχή.

Μπορείς να βγάλεις ένα screenshot το map; 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς το Trial αυτής της εβδομάδας(easter buggy)? τι παλούκι είναι αυτό, το έχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές. Σε σχέση με όλα τα προηγούμενα δεν υπάρχει απλά....

Δημοσ.

Τι αγώνες έχει; Και με τι οχήματα; 

Trial έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό, γιατί είναι λαχείο η ομάδα που θα πετύχεις. 

Το ίδιο και τα playground games. 

Πλέον φτάνω κάθε βδομάδα στο 80% και το παρατάω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Τι αγώνες έχει; Και με τι οχήματα; 

Trial έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό, γιατί είναι λαχείο η ομάδα που θα πετύχεις. 

Το ίδιο και τα playground games. 

Πλέον φτάνω κάθε βδομάδα στο 80% και το παρατάω.

Καλά, εγώ τζάμπα το άνοιξα σήμερα. Δεν έχει τίποτα καινούργιο. Έχω κάμποσες στολές/κόρνες που ακόμα είναι κλειδωμένες και ακόμα τα ίδια βάζουν.

Όσο για τους team αγώνες, έχει όντως σημασία η ομάδα που θα σου τύχει και πολλοί που παίρνουν stock αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Είναι cross country με buggy. Γενικά είναι όντως λαχείο η ομάδα αλλά με 1-2 προσπάθειες πάντα το περνάς εύκολα.

Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι ψιλο broken από τους developers. Το να περάσεις αβαταρ στην εκίνηση δεν παίζει  με την καμία, επιταχύνουν καλύτερα "πάντα" και  όταν περνάνε μέσα από μάντρες αυτές επανεμφανίζονται μετα απο δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να σε καθυστερούν.

Έχουν πέσει πολλά γαλλικά, γιατί προσπαθώ να κάνω το achievment με το 100% και στις 4 εποχές και είναι το μόνο αγώνισμα που μου μένει. εντωμεταξυ είχαν βαλει το ίδιο και περυσι και είχε πεσει κράξιμο σε reddit Κλπ.

Δημοσ.

Ίσως προλάβω να το τσεκαρω. 

Μια δυο φορές το πολυ θα προσπαθήσω. Αν περάσει καλώς. 

Θα επανέλθω να σας πω τι έγινε

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλά εχει βρεί κανεις καλές ρυθμίσεις για την G29 / 920 ?

Στο Winter το παιχνίδι είναι Unplayable με τιμονιέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Φήμες λένε ότι το 5 θα είναι στην Ιαπωνία

Αναμένω το release και την προσθήκη στο gamepass. 

Έσκασαν και οι χάρτες.

https://www.dexerto.com/forza/forza-horizon-5-release-date-leak-map-1547789/

Μακάρι να βγει φέτος.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, d_gkal είπε

Φήμες λένε ότι το 5 θα είναι στην Ιαπωνία

Αναμένω το release και την προσθήκη στο gamepass. 

Πάλι θα οδηγούμε ανάποδα; Έλεος ρε γμτ. Νομίζω μετά την Αυστραλία και το UK, μπουχτίσαμε...

8 ώρες πριν, polonos1313 είπε

Δεν παίζει κανείς με τιμονιέρα ?

Ελάχιστοι θα είστε μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Το συνήθισα το ανάποδο είναι η αλήθεια. Βασικά δε κοιτάω καν το ρεύμα 

Βουρ στον πατσά και φύγαμε για τερματισμό!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/4/2021 στις 2:38 ΠΜ, polonos1313 είπε

Παίδες καλησπέρα ! Έχω την τιμονιέρα Logitech Momo Racing και στο μενου για τα controls μου βγάζει μόνο controller και keyboard....το wheel δεν μου το βγάζει πράγμα που σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζει την τιμονιέρα. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόβλημα ?

Στο Project Cars η τιμονιέρα παίζει κανονικά....

Μια χαρά παίζει η Momo στο F.H.4 απλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φτιαχτεί για να παίζεται με gamepad.  Για να παίξεις σαν άνθρωπος με την τιμονιερα σου θα πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις στο logitech profiler,  δώσε βάση στην ευαισθησία τιμονιου και στα πετάλια. 

Δεν φταίει η Momo σου ( μια από τις καλύτερες τιμονιερες) αλλά το παιχνίδι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...