tsabasid Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο,τι αφορά στα keybindings, κάτι που έχω αρχίσει να κάνω τον τελευταίο χρόνο και μ έχει βοηθήσει αισθητά, είναι ο,τι κουμπιά είναι πάνω από ένα κουμπί απόσταση από το wsda, να προσπαθώ να τα κάνω bind στο forward και back button του mouse. Με έχει σώσει σε αρκετά παιχνίδια. Πχ στο DOOM 2016, είχα το grenade στο forward και το chainsaw στο back. Έχει και ένα sniper button το mouse το οποίο μέσω του σχετικού software μπορείς να το κάνεις και αυτό ο,τι θέλεις... Πχ επάνω στη φούρια της μάχης, το να πατήσεις G για παράδειγμα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, για μένα τουλάχιστον. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από tsabasid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ε ναι, αυτο κανω με το ποντικι εδω και χρονια, ακομη και οταν δεν εχει εγγενη υποστηριξη για keybindings, χρησιμοποιω το autohotkey και φτιαχνω custom mouse hotkeys. κατι αλλο, με το reshade τι γινεται, τρεχει με το παιχνιδι; εχουν βγει presets? θυμαμαι οτι δεν δουλευε καθολου με το DX12. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εν το μεταξύ το παιχνίδι έχει και πολύ καλό photo mode με το μοντέλο του χαρακτήρα να γίνεται κανονικά render αυτή τη φορά σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι. Εξαιρετικά shaders μεταλλικών επιφανειών: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Tι ρυθμισεις εχετε στα graphics ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Tι ρυθμισεις εχετε στα graphics ; Εγώ ultra nightmare. Το παιχνίδι είναι μαξαρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Eμμ αναλυση ; εχω active resolution 3840Χ2160 και παει 75 fps με ολα high νομιζω . Δε γουσταρω το motion blur και το grain effect αυτα off . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4Κ κι εγώ με grain στο off. Τα fps δεν πέφτουν ποτέ κάτω από 60. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Θα μπορούσαν να push-άρουν οπτικά κι' άλλο αφού πάει τόσο αέρας πάντως. Προς το παρόν ας πάρουν οι υπόλοιποι μαθήματα που τα παιχνίδια τους είναι γεμάτα hitches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ΤΕλικά δεν άντεξα και το τσίμπησα. Πάμε λίγο για αύξηση αδρεναλίνης γιατί έχουμε σαπίσει τις τελευταίες μέρες...🤑 Βλέποντας λίγο σε stream από το multiplayer του, to gameplay ως demon μου φάνηκε υπερβολικά αργό. Δε ξέρω αν ασχολήθηκε κανείς να μας πει εντυπώσεις... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από tsabasid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darko__77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, D.Luffy είπε Εν το μεταξύ το παιχνίδι έχει και πολύ καλό photo mode με το μοντέλο του χαρακτήρα να γίνεται κανονικά render αυτή τη φορά σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν ήξερα οτι έχει photo mode, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, darko__77 είπε Δεν ήξερα οτι έχει photo mode, thanks! "Beta" photo mode Έφτασα σε ένα boss που με έχει κουράσει γιατί τελειώνει το ammo και για να κάνει ξανά spawn κάνει πολύ ώρα και βγάζει ελάχιστο. Στα όρια είμαι να το παρατήσω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έφτασα σε ένα boss που με έχει κουράσει γιατί τελειώνει το ammo και για να κάνει ξανά spawn κάνει πολύ ώρα και βγάζει ελάχιστο. Στα όρια είμαι να το παρατήσω. Doom Hunter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Doom Hunter? Khan Maykr! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, tsabasid είπε ΤΕλικά δεν άντεξα και το τσίμπησα. Πάμε λίγο για αύξηση αδρεναλίνης γιατί έχουμε σαπίσει τις τελευταίες μέρες...🤑 Ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στις 20/3/2020 στις 3:00 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Τελικά μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο από το προηγούμενο. Η μουσική τα σπάει πάντως και τρέχει περίφημα. Το rivatuner/fraps η έστω κάποιο άλλο software για fps και screens κατάφερε κανεις να τρέξει?! αλλαξε το PresentFromComputer=0 to σε 1 και σωσε το the Global Config file μεσα στο RTSS ProfileTemplate σαν Admin οπως δειχνει το βιντεακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα