mansa2k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε Ο mansa2k είναι για τα Nintendo news και info ότι και ο Inside X αντίστοιχα για το Xbox. Να είστε και οι δύο καλά που δίνετε νέο χρώμα στη λέξη ενημέρωση. Δεν ξέρω πως να εκλάβω τον συγκεκριμένο παραλληλισμό, θα τον προσπεράσω διότι έχουμε απομείνει "δέκα" παλιόγεροι επομένως δεν τίθεται θέμα. Εξάλλου πρέπει να βρίσκεσαι σε ντελίριο τώρα μιας και πλησιάζει το Halloween. Να είστε καλά τα "αδέσποτα" του gamers-odyssey μου θυμίζετε καλτ στιγμές, όχι πως πάω πίσω.... 2 ώρες πριν, nkarafo είπε Η Retro Studios μου φαίνεται πάει να γίνει σαν την παλιά Rare πριν την πώληση στην Microsoft. Υπολειτουργούσε και είχαν φύγει οι καλύτεροι / κυριότεροι της εταιρίας. Ήταν κάτι σαν εταιρία φάντασμα με την επωνυμία Rare. Μετά το Metroid 3 ή κάπου εκείνο τον καιρό, θυμάμαι που φεύγανε πάλι διάφοροι εκλεκτοί developers. Εντάξει έφτιαξε το καταπληκτικό Donkey Kong Country Tropical Freeze αλλά μετά τι; Μόνο αυτό. Ούτε καν remastered δεν έχουν κάνει την Metroid Prime Trilogy που πιστεύω θα ενδιέφερε αρκετούς. Ειδικά και με προεραιτικό motion χειρισμό, θα ήταν πολύ δυνατό αποτελέσμα. Ελπίζω να ξανά ενταχθεί νέα ομάδα και να ξανά βρει το ταλέντο της όπως παλαιότερα. Μετά από την κυκλοφορία του ΜΡ3 έφυγαν ο Pacini και η παρέα του από την Retro και δημιούργησαν την Armature. Ο Pacini φαίνεται να ήταν κλασσική δυτική περίπτωση οπού όταν κάποιος αποκτά δυναμική μέσω της δουλειάς του και μυρίζεται χρήμα εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Σε αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον είχα καταλήξει με όσα είχαν γραφτεί αλλά φυσικά αυτό αλλάζει όταν σε βάθος χρόνου προκύπτουν νέα δεδομένα. Για την ώρα με βάση τις φήμες ο Pacini και λοιποί απολύθηκαν από την Retro διότι φαίνεται να ήταν πίσω από ένα email κατά το οποίο πρότεινε στους τότε υπαλλήλους του στούντιο να προχωρήσουν σε ανεξαρτησία για ευνόητους λόγους. Ο ίδιος αργότερα σε συνεντεύξεις του ανέφερε πως έφυγε διότι ήθελε να δημιουργήσει και κάτι εκτός Ν αφού μέχρι τότε σε όλη την σταδιοδρομία του δεν είχε εργαστεί για άλλη πλατφόρμα. Επίσης είχε κουραστεί από το Metroid ή ότι δεν ήταν εύκολο να προχωρήσουν σε κάτι δικό τους πέρα των N ips. Η πλάκα είναι πως αργότερα διαψεύστηκε πανηγυρικά όταν κυκλοφόρησαν βίντεο (kotaku) από ένα ακυρωμένο project σε συνεργασία με την Capcom πάνω στο Megaman που φαίνεται να έχει αισθητικά στοιχεία από Metroid. Επίσης το ReCore, το πρώτο ip που κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με τον Inafune έχει επίσης αρκετά στοιχεία από Metroid. Κατά τα άλλα στο επίσημο ιστότοπο του στούντιο ζητάνε αρκετό κόσμο, απορώ πως η MS δεν τους έχει εξαγοράσει ακόμα. Όσο για την Retro είναι γνωστό τι ακολούθησε και φτάσαμε στο σήμερα με ένα τεράστιο κενό έξι ετών. Υπάρχει μια περίπτωση που το Metroid δεν αποδώσει τα αναμενόμενα ίσως να ακολουθήσουν συνέπειες. Όπως γνωρίζουμε υπήρχε ακύρωση σε κάποιο project τους, πιθανόν να είχαν προχωρήσει στο επόμενο αλλά λόγω Metroid να μπήκε στον πάγο. Μπορεί να προκύψουν δύο κυκλοφορίες από το στούντιο σε διάστημα το πολύ δύο ετών. Γενικότερα αφού η Ν δείχνει να μην ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην εξαγορά στούντιο, όπως άφησε να εννοηθεί ο Furukawa σε πρόσφατη συνέντευξη του, τουλάχιστον ας συνεχίσουν τις συνεργασίες με τις τρίτες εταιρίες για ανάπτυξη αποκλειστικών τίτλων. Τέλος καλό θα ήταν παράλληλα να αυξήσουν το προσωπικό τους βρίσκοντας μια λύση στους ενδοιασμούς του Miyamoto και της παρέας του δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα για την επιστροφή ips που έχουν μπει στο πάγο. Επίσης την ευκαιρία στην πληθώρα producers και directors που διαθέτουν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από mansa2k 2
RedAlert539 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @mansa2k "Τέλος καλό θα ήταν παράλληλα να αυξήσουν το προσωπικό τους βρίσκοντας μια λύση στους ενδοιασμούς του Miyamoto και της παρέας του δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα για την επιστροφή ips που έχουν μπει στο πάγο." Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από RedAlert539
mansa2k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε @mansa2k "Τέλος καλό θα ήταν παράλληλα να αυξήσουν το προσωπικό τους βρίσκοντας μια λύση στους ενδοιασμούς του Miyamoto και της παρέας του δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα για την επιστροφή ips που έχουν μπει στο πάγο." Έχω την αίσθηση πως ο Captain Falcon είναι περισσότερο αναγνωρισμένος ως καλτ χαρακτήρας και δεν το βλέπω θετικά. Το GX που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς πιστεύω ότι έδωσε τα μέγιστα που μπορούσε να αποδώσει το F-Zero, κάτι παρόμοιο είχε δηλώσει παλιότερα και ο Miyamoto. Η πλάκα είναι πως παρόλα αυτά προτιμώ περισσότερο το Χ. Θα χρειαστεί αρκετή ευρηματικότητα για να προχωρήσουν επιτυχημένα σε ένα καινούργιο παιχνίδι. Η εύκολη λύση είναι να κυκλοφορήσουν ένα remake του GX με online multiplayer και επιπλέον νέες και ρετρό πίστες. Κάτι σχετικό, η ND Cude (super mario party series) είχε αναλάβει την ανάπτυξη του F-Zero: Maximum Velocity στο GBA ενώ αργότερα είχε κυκλοφορήσει ένα κλώνο του F-Zero στο NGC, το Tube Slider. Καλτ Στιγμές: https://www.newgrounds.com/portal/view/479392
logistoulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 άμα πέσεις σε καλό falcon στο smash σε τελειώνει σε δευτερόλεπτα έχω το ρεκόρ ήττας κόντρα σε τέτοιον
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το F-Zero GX ήταν καλύτερο στα σημεία από το Χ και είναι η επιτομή της σειράς. Δεν βλέπω πουθενά πως μπορεί να γίνει καλύτερο. Οπως λες το μόνο που χρειάζεται είναι ένα remaster με επιπλέον περιεχόμενο, online και εκτεταμένο level editor. Τόσο άψογη είναι η συνταγή του και το gameplay του. Επίσης τώρα στα "γεράματα" η ταχύτητα του GX είναι τέτοια που εύκολα σου γυρνάει το μάτι και πας για ίλιγγο. Επίσης η ταχύτητα του GX δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα μπορεί να μεταφραστεί σε σημερινά πάνελ μιας και ήταν φτιαγμένο για CRT και δεν γίνεται να υπάρχει το παραμικρό input lag. Οσο και αν θέλω να δω ένα νέο ή remaster GX δεν θέλω να το δω με τους σημερινούς περιορισμούς στις display technologies. Πρέπει να το κάνουνε σίγουρο ότι η απόκριση είναι εκεί και στο τελευταίο pixel. Edit: Και του λόγου το αληθές ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά γρήγορο σε βαθμό αρρώστιας. Για να κάνω παράθεση τον AVGN: Αυτά τα παιχνίδια μας γαλούχησαν στο να γίνουμε τρομερά οξυδερκής στις αισθήσεις μας και μας μετέτρεπαν σε πραγματικές τίγρεις. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από ikaruga24 2
logistoulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, ADHD είπε Περιμενω και εγω Luigi's mansion να δω αν έχει καλό co-op. φαίνεται να είναι ενδιαφέρον με τις διαφορές του guigi εγώ πάντως σίγουρα διπλό θα το παίξω το συγκεκριμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να παιχτεί single
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Εχει ανακοινωθει για του χρονου Amiibo Dark Samus το οποιο ισως να σημαινει οτι θα δουμε κατι απο Metroid μερια https://www.nintendo.com/amiibo/detail/dark-samus-amiibo-super-smash-bros-series/ Επισης ερωτηση σχετικα με την παραγγελια απο Game για το Luigi,τι βαλατε για τηλεφωνο επικοινωνιας που ζηταει?
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Για τη Retro Studios έχω συνέχεια την ελπίδα ότι ξαφνικά θα παραδώσει τουλάχιστον 2 τίτλους, έξι χρόνια είναι αυτά, δεν μπορεί απλά να έφτιαχναν μόνο assets για άλλους τίτλους της Ν, δεν θέλω να το δεχθώ... Και μιλώντας για Metroid μια προσωπική εκτίμηση/επιθυμία: Winter 2017 - Super Mario Odyssey Winter 2018 - Super Smash Bros Ultimate Winter 2019 - Pokemon Sword/Shield Winter 2020 - Zelda BotW 2 (βολεύει και επετειακά, Φλεβάρης 2021 θα είναι τα 35 χρόνια) Winter 2021 - Metroid Prime 4 (ναι ξέρω, αισιόδοξο με μόλις 3 χρόνια development...) 11 ώρες πριν, mansa2k είπε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επαναφέρουν το Diddy Kong Racing Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να κατανοήσω ποια ζήτηση θα καλύψει και μου κάνει εντύπωση η υψηλή του θέση στο poll του reddit. Εκτός από επί μέρους διαφορές, το Diddy Kong Racing στην ουσία του είναι το ίδιο παιχνίδι με το Mario Kart 8 Deluxe που βέβαια μοιάζει να έχει υπερκαλύψει το "κενό" ενός fun racing τίτλου με όπλα. Φαίνεται και από τα φετινά ολίγον μουχλιασμένα Crash Team Racing και Team Sonic Racing που δεν φάνηκαν αρκετά (πολύ "team" και "racing" πέφτει στους τίτλους...) ενώ δανείζονταν και μπόλικα στοιχεία από το gameplay των Μario Kart. Με τα επερχόμενα οικονομικά αποτελέσματα (που μας παραθέτεις αναλυτικά κάθε φορά και προσωπικά σε ευχαριστώ) θα δούμε αν το MK8D συνεχίζει να μονοπωλεί και άρα αν αφήνει χώρο για κάτι τέτοιο. Πάντως η πρόταση σου για online F-Zero "Ultimate" μοιάζει να βρίσκει περισσότερο χώρο. 6 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε Ο mansa2k είναι για τα Nintendo news και info ότι και ο Inside X αντίστοιχα για το Xbox. Να είστε και οι δύο καλά που δίνετε νέο χρώμα στη λέξη ενημέρωση. Πάλι καλά δεν είναι το ίδιο, ο InsideX/SirTeraflop/κλπ πάει για ρεκόρ αποχωρήσεων από το φόρουμ, o maska2k στην απ' έξω. 1
ADHD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε φαίνεται να είναι ενδιαφέρον με τις διαφορές του guigi εγώ πάντως σίγουρα διπλό θα το παίξω το συγκεκριμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να παιχτεί single Same, μόνο co-op θα παιχτεί.. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επισης ερωτηση σχετικα με την παραγγελια απο Game για το Luigi,τι βαλατε για τηλεφωνο επικοινωνιας που ζηταει? Θέλει UK number, εγώ είχα βάλει αυτό 07000000000.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Θέλει UK number, εγώ είχα βάλει αυτό 07000000000. Θελω να πω δεν παιζει καποιο σοβαρο ρολο ετσι? Γιατι εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στο site και ακομα και το Register ειναι κατω.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θελω να πω δεν παιζει καποιο σοβαρο ρολο ετσι? Γιατι εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στο site και ακομα και το Register ειναι κατω. Και σε μένα τα ίδια με το Register όταν ήθελα να κάνω την παραγγελία, δε νομίζω ότι έχουν πέσει με τα μούτρα πάντα κάτω είναι, δεν γνωρίζω το λόγο. Αλλά με το νούμερο που σου έδωσα προχώρησα κανονικά, με είχε βοηθήσει να βρω άκρη ο Prospector8 το καλοκαίρι. Edit: Μου ήρθε και mail ότι μόλις έστειλαν το Luigi's Mansion 3. Χθες τελείωσα ξανά το 1ο στο 3DS (μετά από χρόνια στο Gamecube) και άρχισα το 2ο για πρώτη φορά για να μπω στο κλίμα. Τι ωραία παιχνίδια. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από EverythingYouBelieve 1 1
non-serviam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Θελω να πω δεν παιζει καποιο σοβαρο ρολο ετσι? Γιατι εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στο site και ακομα και το Register ειναι κατω. Δυστυχώς το θέμα τους είναι γενικό, και όχι μόνο τώρα. Σπαασμένο όσο δεν πάει το σαιτ. Να έχει παιχνίδι εδώ και δυο μήνες διαθέσιμο, και όταν πας να το βάλεις στο καλάθι να σου βγάζει σφάλμα "δεν είναι διαθέσιμο". 😅
mansa2k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να κατανοήσω ποια ζήτηση θα καλύψει και μου κάνει εντύπωση η υψηλή του θέση στο poll του reddit..... Το ακριβώς αντίθετο ισχύει, η δυναμική του MK8D και της σειράς γενικότερα είναι που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του DKR. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω από την πλευρά ενός επιχειρηματικού υποθετικού πλάνου και είναι υποθετικό διότι δεν έχουμε πρόσβαση στις αναγκαίες πληροφορίες. 1. Αρχικά η Ν έχει ένα κάρο πλατφόρμες, οι εμπορικότερες είναι τα super mario 3D/2D και ακολουθούν τα DKC, Yoshi και Kirby. Τα super mario δεν θα είχαν την ίδια δυναμική χωρίς την ύπαρξη των υπολοίπων που λειτουργούν περισσότερο ως συμπληρώματα από πλευράς εμπορικής δυναμικής αλλά και το αντίστροφο. 2. Πέρα από το ίδιο είδος υφίσταται και η δυναμική του χαρακτήρα. Παράδειγμα τα mario tennis, golf, party κτλ δεν θα είχαν την ίδια δυναμική αν δεν βασιζόντουσαν στο σύμπαν του δημοφιλή υδραυλικού. Η Ν από την περίοδο του WiiU πράττει το ίδιο και με την σειρά Zelda όπου δεν αφήνει χρονιά χωρίς να υπάρχει κάποιο σχετικό περιεχόμενο πέρα από τις κλασσικές 3D και 2D/2,5D εκδόσεις με κυκλοφορίες όπως hyrule warriors, ports, spin-off όπως το cadence of hyrule (*crossbow training γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Ο Μiyamoto ήθελε να είναι ο Link στο μέλλον σε στυλ Terminator αλλά έδωσε ο Aonuma τότε άκυρο). 3. Η επέκταση του παραπάνω είναι η παρουσία χαρακτήρων από άλλα ips. Παράδειγμα είναι τα splatoon kids στο MK8D. Επομένως αυτά που μπορεί να κάνει η Ν στα αντίστοιχα σημεία είναι τα εξής: 1. Το ΜΚ64 είχε πουλήσει 9,87 εκατομμύρια ενώ το DKR 4,88 εκατομμύρια δηλαδή είχε σχεδόν τις μισές πωλήσεις. Κάτι τέτοιο σήμερα θα σήμαινε πάνω από 10 εκατομμύρια σε βάθος χρόνου ακόμα και ως συμπλήρωμα. Βασικά το ΜΚ8D κινείται πλέον σε τροχιά των 30 εκατομμυρίων μακροπρόθεσμα αλλά περισσότερα για αυτό αύριο. 2. Η προβολή υπάρχει ήδη μέσω της σειράς DKC. Για αυτό είχα επισημάνει ότι πρέπει να είναι πρωταγωνιστής ο Donkey σε μια νέα έκδοση και όχι ο Diddy. 3. Οι χαρακτήρες DK υπάρχουν σε πολλά ips του super mario και στο smash. Παράλληλα μπορεί το DKR να περιέχει διάφορους χαρακτήρες όπως την Pauline. Το ένα θα ενισχύσει το άλλο και γενικότερα η δομή υπάρχει αλλά δεν υφίσταται ενδιαφέρον. Η πλάκα είναι πως είχε ξεκινήσει η Rareware να αναπτύσσει ένα DKR τίτλο για το NGC αλλά τελείως διαφορετικό με οχήματα αφού είχαν αντικατασταθεί με animal buddies όμως μπήκε στον πάγο όταν εξαγοράστηκε από την MS. Γενικότερα θα μπορούσε και το Golden Sun να λειτουργεί παράλληλα/συμπληρωματικά με το Zelda αντί να υπάρχει αυτή η επιμονή για αναγκαία ετήσια παρουσία. Επίσης μπορούν να εκμεταλλευτούν την δυναμική του Luigi's Mansion για να ενισχύσουν τα 2D/2,5D Metroid, το Eternal Darkness ακόμη και το Captain Toad. Το τελευταίο μπορεί να δει πίστες εμπνευσμένες από άλλα παιχνίδια όπως Zelda, Animal Crossing, DKC, LM κτλ. Με λίγα λόγια να λειτουργούν όλα σαν οικοσύστημα στο οποίο θα ενισχύονται μεταξύ τους. Η Ν έχει πολλά κενά να καλύψει αλλά ακόμα περισσότερο θα μπορούσε να λειτουργήσει και επεκτατικά αναπτύσσοντας παιχνίδια σε ειδή που έχει μηδενική παρουσία. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από mansa2k
Mistwalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Πάλι καλά που στην online συνδρομή πληρώνουμε και για save cloud όπου δεν υποστηρίζει τα περισσότερα Nin games.Στην απέξω και τo νέο pokemon. Με τα cloud save θα υπάρξει hack.Αν βάλουμε internet browser θα υπάρξει hack.Μεταφορα τον save στη micro sd πάλι hack.Οτι οι χρήστες κατάφεραν να χακαρουν κονσόλα,games και το online play από τις πρώτες 10 μέρες και μέχρι τώρα συνεχίζουν ανενόχλητοι στην Νin δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα;😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις