Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν τον έχω ακούσει/διαβάσει μέχρι στιγμής όμως.

Βασικά τον έχεις ακούσει απλά δεν σε καλύπτει. 

Αν μια επιχείρηση δεν έχει λεφτά να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα το κλείνει δεν παρανομεί, πως σου φαίνεται αυτό; 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, γιατί εμείς κοιτάμε το λογικό, νόμιμο και συμφέρον των πολιτών/οδηγών ενώ εσύ την άνεση 

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όχι, εσυ θεωρείς ότι συμβαίνει αυτό διότι δεν υπάρχουν κάποιες υποδομές οπότε η λύση είναι η παρανομία ενώ εμείς λέμε οτι υπάρχουν ωράρια. Κέρκυρα εχει σουπερ μαρκετ μεσα στο κεντρο στον πεζοδρομο τι σου λεει οτι δεν εχω δει ποτε φορτηγό ? λες να τα πηγαίνουν με τα πόδια ή να κάνουν την τροφοδοσία συγκεκριμένη ωρα που δεν έχει κόσμο? Δεν αναφέρομαι στα γνωστά αλλα σε τοπική αλυσίδα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Όχι, εσυ θεωρείς ότι συμβαίνει αυτό διότι δεν υπάρχουν κάποιες υποδομές

Ισχύει ή όχι;

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

εμείς λέμε οτι υπάρχουν ωράρια

Ουσιαστικά λέτε να κόψουν το λαιμό τους να προσλάβουν κι άλλα άτομα να δουλεύουν νύχτα, ή να δουλεύουν οι ίδιοι. Στις μικρές επιχειρήσεις πολλές φορές δουλεύουν μόνο τα αφεντικά απ' το πρωί ως το βράδυ, οπότε ας δουλεύουν όλη μέρα κι όλη νύχτα αλλιώς να βάλουν λουκέτο.

Τις περισσότερες επιχειρήσεις τις κρατούν ανοιχτές με νύχια και με δόντια, οπότε ας κλείσουν όλες.

Μετά θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Μιλάμε για τρομερή λογική.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Ισχύει ή όχι;

2 ώρες πριν, Spect~ είπε

όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν και δεν απάντησες

έρχομαι και παρκάρω μπροστά στν είσοδο σου -για να ξεφορτωσω ε?- γιατι δεν υπάρχουν υποδομές άρα όλα καλά ε? όπως επίσης και αν χέσω στην πόρτα του σπιτιού σου γιατι δεν έχει τουαλέτες ο δημος. 

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ουσιαστικά λέτε να κόψουν το λαιμό τους να προσλάβουν κι άλλα άτομα να δουλεύουν νύχτα, ή να δουλεύουν οι ίδιοι. Στις μικρές επιχειρήσεις πολλές φορές δουλεύουν μόνο τα αφεντικά απ' το πρωί ως το βράδυ, οπότε ας δουλεύουν όλη μέρα κι όλη νύχτα αλλιώς να βάλουν λουκέτο.

όταν ανοίγεις μια επιχείρηση ένα απο τα πρώτα πράγμα που κάνεις ειναι να δεις τα λειτουργιά εξοδα και μέσα σε αυτά υπολογίζεις οτι έχεις και τον ανεφοδιασμό, αν δεν σε παιρνει οικονομικα δεν ανοιγεις την επιχειρηση και κανεις παρανομιες μετα εις βάρος των άλλων αλλά δεν την ανοίγεις καθόλου ή την ανοίγεις αλλού ή με άλλες προδιαγραφές. Και μην πεις οτι τα ειχαν υπολογισει αλλιώς και τώρα με την κρίση δεν βγαινουν γιατι και πριν την κριση τα ίδια και χειρότερα εκαναν

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει οτι εσύ(εμείς)  σέρνουμαι τον χορό. Οταν εσυ κλείνεις μέρος του δρόμου γιατί θες να παρκάρεις έξω απο το μαγαζί γιατί σε βολεύει και βαριέσαι να περπατήσεις 5 λεπτά γράφοντας τους αλλους κανονικά και δικαιολογώντας τον εαυτό σου (μόνο σε σένα φύσικα όπως έχεις δει στα άλλα θρεντ) λέγοντας οτι φταίει το κράτος κλπ που δεν μπορείς να παρκάρεις τότε καταλαβαίνεις -ή όχι- δεν φταίει κανένας χορός αλλά εσύ (εμείς)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απ' όσο ξέρω είσαι δικυκλιστής. Για πες μου λοιπόν, έχει τύχει ποτέ να περάσεις ανάμεσα απ' τα αυτοκίνητα;

Ναι, υπό συγκεκριμένες συνθήκες οπού δεν επηρεάζει την κίνηση και δεν θέτει σε κίνδυνο τα υπόλοιπα οχήματα, όπως επίσης κάνω χώρο στους άλλους δικυκλιστές όταν είμαι με το αμάξι. Αλλά επειδή πας την συζήτηση σε άλλο θέμα τελείως, απάντα στον εαυτό σου αν προτιμάς να είμαι δίπλα σου στο δρόμο ή να είσαι 50 μέτρα πιο πίσω επειδή οι μηχανές ειναι η μία πίσω απο την άλλη ή αν θα σου άρεσε να ψάχνεις ακόμη περισσότερο για παρκινγκ ενώ έχω τη μηχανή παράλληλα και όχι κάθετα. 

Αλλά ακόμη και αν πάρουμε την δίκη μου κίνηση σαν λάθος αυτό δεν δικαιολογεί την δική σου ή κάποιου άλλου λάθος πράξη οπότε ατυχές ποστ!

ΥΓ: σίγα σιγά αλλάζει το lane splitting 

• Like 1
Δημοσ.

I rest my case.

Παρανομείς και αρχίζεις τα μα και μου, και υπό συγκεκριμένες συνθήκες, και αν κινούμαι/παρκάρω 100% νόμιμα θα γκρινιάζεις μπλα μπλα μπλα.

Λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις έρχεσαι ΚΑΙ ΕΣΥ στα λόγια μου. Παρανομείς εν γνώσει σου, επειδή καταλαβαίνεις ότι δε μπορείς να κάνεις αλλιώς. Τι έδωσες τόσα λεφτά για μηχανή αν είναι να την οδηγείς ακριβώς σαν αυτοκίνητο; Εγώ είμαι μαζί σου, σε νιώθω. Δεν κλείνω το δρόμο στους δικυκλιστές που πάνε να με περάσουν ξυστά, μάλιστα τους κάνω και χώρο αν μπορώ.

Αν έμπαινα στη θέση σου και άρχιζα να κράζω και να τρίβω νόμους σε μούρες, θα έβγαινες (τι θα, ήδη το έκανες) να πεις ότι δε με συμφέρει να κινείσαι 100% νόμιμα.

Αν πούμε ότι αρχίζουμε και πιάνουμε διάφορα τέτοια ζητήματα, ξέρεις πού θα καταλήξουμε; Ακριβώς σε αυτό που λέω: Ότι ο καθένας κάνει αυτό που τον βολεύει. Όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Ο τρόπος που κινείσαι είναι παράνομος και επικίνδυνος. Κι αν δεν το κάνεις εσύ (επειδή πάντα ο καθένας μας ακόμα κι αν παρανομεί, το κάνει με καλύτερο τρόπο απ' τους άλλους), το κάνει η πλειοψηφία.

Κι εγώ οδηγώ κάθε μέρα και τους βλέπω.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σου έγραψα αυτο

Αλλά ακόμη και αν πάρουμε την δίκη μου κίνηση σαν λάθος αυτό δεν δικαιολογεί την δική σου ή κάποιου άλλου λάθος πράξη οπότε ατυχές ποστ!

γιατί ήξερα ακριβός που το πας. :)

Η διαφορά στο συγκεκριμένο που κάνω εγω και αυτο που κάνεις εσυ είναι οτι στην μια περίπτωση βοηθάει στο κυκλοφοριακό ενω στην  αλλη το επιδεινώνει. Δεν κανει ο καθένας αυτο που τον βολευει, αυτο λες εσυ σε σενα! Εγω δεν μπαινω ποτε αναποδα, ποτε δνε παρκαρω παρανομα και αλλα ποσα ενω θα μπορουσα για να κανω τη ζωη μου πι ευκολη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...