Lelouch Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σε περίπτωση που ήθελε ιατρική, θα μπορούσε να πάει σε μια 4ετή σχολή συναφή με ιατρική από τον πρώτο χρόνο (ακόμη και τη νοσηλευτική), να τα τελειώσει και να κάνει κατατακτήριες για ιατρική όπου θα σπουδάσει 5 χρόνια, συνολικά χρόνια σπουδών = 9 χρόνια. Τώρα αν περάσει με την τρίτη θα έχει φάει 3 χρόνια σε πανελλήνιες και θα πρέπει να μπει να κάνει 6 χρόνια σπουδές = 9 χρόνια. Αντί να έχει 3 χρόνια τις πανελλήνιες στα πόδια της θα σπούδασε μια άλλη σχολή θα έκανε κοινωνικοποίηση κλπ χωρίς το άγχος των πανελληνίων και θα έμπαινε με κατατακτήριες ιατρική. Δεν είπα ποτέ ότι είναι χάσιμο χρόνου να σπουδάζεις, απλά αν είναι αυτό το σενάριο τότε απλά δεν το έχει σκεφτεί σε βάθος. Εντωμεταξύ την έχουμε ρωτήσει χίλιες φορές τι θέλει να σπουδάσει και δεν μας λέει οπότε υποθέτω ότι εννοεί ιατρική.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Λοιπόν επειδή η συζήτηση έχει αρχίσει να ξεφεύγει ευχαριστώ τα άτομα πού με βοήθησαν στην ερώτηση πού εκανα ☺️
mclein Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) σε βλεπω για Νομικη κ ευχομαι να μην ειναι η μαμα ή ο μπαμπας νομικοι κ να υπαρχει η πιεση & η υποδειξη οτι απετυχες ! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από mclein
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ειναι βασικο να διαλεξεις αυτο που σου αρεσει μιας και θα το κανεις μετα την σχολη για καμια 40αρια χρονια. Το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα και οχι να σου αρεσει επειδη αρεσει στο περιβαλλον σου. Παντως δεν το θεωρω επουδενι ντροπη να δοκιμασει καποιος και τριτη φορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε σε βλεπω για Νομικη κ ευχομαι να μην ειναι η μαμα ή ο μπαμπας νομικοι κ να υπαρχει η πιεση & η υποδειξη οτι απετυχες ! Ιατρική θέλω να περάσω και όχι δεν είναι οι γονείς μου γιατροί λογιστές είναι από παιδί ήθελα να περάσω στην ιατρική αυτό είναι όλο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Eleanna124 είπε Έγραψα 18056 μόρια την πρώτη χρονιά και τώρα έγραψα 17524 την δεύτερη είμαι στην θετική κατεύθυνση στο 3ο πεδίο και θέλω να περάσω κάπου για να κάνω περηφανους τους γονείς μου και εμένα είπα να κάνω αυτή την ερώτηση εδώ μήπως υπάρχει κάποιος που ένα έχει υπάρξει στην θεση μου και αντί για αυτού διαβάζω ειρωνικά σχόλια άμα δεν γνωρίζετε κάτι για την συγκεκριμένη περίπτωση μην απαντάτε και εσείς μπορεί να κάνετε πλάκα αλλά εγω δεν κάνω κριμα την ευφυια το ταλεντο και την επιμονη σου (τα χρειαζεσαι ολα για να τα πας τοσο καλα) να τα χαραμιζεις με αυτη τη νοοτροπια που σου περασαν στο σπιτι. δεν το λεω ειρωνικα ουτε θελω το κακο σου ουτε να θιξω την οικογενια σου, ελπιζω ομως μια μερα να καταφερεις να "ξεφυγεις" Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 TS καλή σταδιοδρομία σε ό,τι αποφασίσεις τελικά να κάνεις! Απλά σου γράφουμε ότι η περηφάνια των γονιών δεν πρέπει να σχετίζεται με βαθμούς και με σχολές (άλλο που πολλοί γονείς έχουν τέτοια κολλήματα και τα περνάνε στα παιδιά τους...). Οι γονείς θα έπρεπε να είναι περήφανοι όταν βλέπουν το παιδί τους να στέκεται στα πόδια του και να δίνει τον αγώνα του με κάθε δύναμη που διαθέτει, και να είναι ακόμα πιο περήφανοι όταν βλέπουν ότι το παιδί τους εξελίσσεται σε καλό ΑΝΘΡΩΠΟ. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Eleanna124 είπε Ιατρική θέλω να περάσω και όχι δεν είναι οι γονείς μου γιατροί λογιστές είναι από παιδί ήθελα να περάσω στην ιατρική αυτό είναι όλο γιατι δεν δοκιμαζεις τη μεθοδο που προτεινε ο lelouch πιο πανω? δεν θα τρως το κεφαλι σου μ αυτη τη σαχλαμαρα που ειναι οι πανελληνιες και θα δεις και πιο γρηγορα πως ειναι τα πραγματα εξω, καθως μην αγνοεις οτι μπορει να σ αρεσει σαν ιδεα αλλα σαν εργασια να μη σε γεμιζει, οποτε να μπορεις να αλλαξεις προσανατολισμο αμα λαχει
KaRouLi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 49 λεπτά πριν, Eleanna124 είπε Ιατρική θέλω να περάσω και όχι δεν είναι οι γονείς μου γιατροί λογιστές είναι από παιδί ήθελα να περάσω στην ιατρική αυτό είναι όλο Είσαι 100 % σίγουρη ότι εσύ θέλεις να περάσεις Ιατρική? Αν είσαι, τότε δεν σε φοβάμαι. Θα το πετύχεις κάποια στιγμή. Αν όμως δεν είσαι, τότε θα σου συμβούλευα να κάνεις μια μεγάλη κουβέντα με τον εαυτό σου. Δεν θέλω να υποτιμήσω σε καμία περίπτωση το επάγγελμα των γονιών σου, αλίμονο. Αλλά δυστυχώς οι Έλληνες γονείς έχουν απίστευτα κόμπλεξ με τις μεγάλες σχολές (Νομικές, Ιατρικές, Πολυτεχνεία κ.ο.κ.) και αν οι ίδιοι δεν το καταφέρουν στην ζωή τους, τότε καμιά φορά "περνάνε" αυτό το κομπλεξ και αυτήν την ιδέα στο παιδί. Ότι και καλά αφού δε το πέτυχα εγώ, θα το πετύχει η κορούλα μου ή ο γιοκας μου. Είναι συχνό φαινόμενο και δεν υπάρχει μεγαλύτερη πηγή δυστυχίας από αυτό. Γιατί μου κάνει εντύπωση που με 18000+ μόρια που έβγαλες δεν πέρασες σε κάμια Ιατρική της επαρχίας( Αλεξανδρούπολη, Πάτρα ή όπου έχει δε τα θυμάμαι και καλά). Θες ντε και καλά Αθήνας? (αν όντως θες Αθήνας) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Είσαι 100 % σίγουρη ότι εσύ θέλεις να περάσεις Ιατρική? Αν είσαι, τότε δεν σε φοβάμαι. Θα το πετύχεις κάποια στιγμή. Αν όμως δεν είσαι, τότε θα σου συμβούλευα να κάνεις μια μεγάλη κουβέντα με τον εαυτό σου. Δεν θέλω να υποτιμήσω σε καμία περίπτωση το επάγγελμα των γονιών σου, αλίμονο. Αλλά δυστυχώς οι Έλληνες γονείς έχουν απίστευτα κόμπλεξ με τις μεγάλες σχολές (Νομικές, Ιατρικές, Πολυτεχνεία κ.ο.κ.) και αν οι ίδιοι δεν το καταφέρουν στην ζωή τους, τότε καμιά φορά "περνάνε" αυτό το κομπλεξ και αυτήν την ιδέα στο παιδί. Ότι και καλά αφού δε το πέτυχα εγώ, θα το πετύχει η κορούλα μου ή ο γιοκας μου. Είναι συχνό φαινόμενο και δεν υπάρχει μεγαλύτερη πηγή δυστυχίας από αυτό. Γιατί μου κάνει εντύπωση που με 18000+ μόρια που έβγαλες δεν πέρασες σε κάμια Ιατρική της επαρχίας( Αλεξανδρούπολη, Πάτρα ή όπου έχει δε τα θυμάμαι και καλά). Θες ντε και καλά Αθήνας? (αν όντως θες Αθήνας) Θα το ξαναπω ΔΕΝ είναι όνειρο των γονιών μου να σπουδάσω ιατρική δικό μου είναι και η βάση στην Ορεστιάδα είναι 18500 μόρια πού είναι η χαμηλότερη όσο αφορά την ιατρική
l337 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 55 λεπτά πριν, Eleanna124 είπε Θα το ξαναπω ΔΕΝ είναι όνειρο των γονιών μου να σπουδάσω ιατρική δικό μου είναι και η βάση στην Ορεστιάδα είναι 18500 μόρια πού είναι η χαμηλότερη όσο αφορά την ιατρική Δεν χρειάζεται να δώσεις σε κανέναν λογαριασμό για το τι θέλεις να κάνεις και το που θέλεις να σπουδάσεις. Και μου κάνει εντύπωση που συνέχισες να απαντάς μετά τα υποτιμητικά (και απαξιωτικά) "ρε κοπελιά" και άλλα που ακούστηκαν. Αν θες να κάνεις μια χάρη στον ευατό σου, σταμάτα να απαντάς στο νήμα αυτό και ψάξου να δεις τι μπορείς να κάνεις με την περίπτωση σου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ποτέ δεν είναι αργά.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν χρειάζεται να δώσεις σε κανέναν λογαριασμό για το τι θέλεις να κάνεις και το που θέλεις να σπουδάσεις. Και μου κάνει εντύπωση που συνέχισες να απαντάς μετά τα υποτιμητικά (και απαξιωτικά) "ρε κοπελιά" και άλλα που ακούστηκαν. Αν θες να κάνεις μια χάρη στον ευατό σου, σταμάτα να απαντάς στο νήμα αυτό και ψάξου να δεις τι μπορείς να κάνεις με την περίπτωση σου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ποτέ δεν είναι αργά. Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια εκανα μια απλή ερώτηση με ειρωνεύτηκαν απάντησα και πήραν μια φράση μέσα από το κείμενο που έγραψα και συνεχίζουν να ειρωνεύονται ότι να ναι πραγματικά
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Eleanna124 είπε Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια εκανα μια απλή ερώτηση με ειρωνεύτηκαν απάντησα και πήραν μια φράση μέσα από το κείμενο που έγραψα και συνεχίζουν να ειρωνεύονται ότι να ναι πραγματικά Ή ξαναδωσε πανελληνιες ή ψαξε για καποια καλη σχολη στο εξωτερικο αν μπορεις. (Φυσικα οχι ρουμανιες βουλγαριες)
dionisis1925 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 @TS Το τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας το έχεις κοιτάξει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε @TS Το τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας το έχεις κοιτάξει ? Δεν έχω ψάξει τα παραιατρικα επαγγέλματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα