Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως αφού το καταστρέψαμε το θέμα, να συμπληρώσω κι εγώ:

ΘΑΝΑΤΟΣ στα τυλιχτά με πατάτες μέσα που δεν μπορούν να κλείσουν και που είναι μισό κιλό το ένα και πρέπει να βουτήξεις όλο το κεφάλι σου μέσα για το φας!

BTW αν έχει εντοπίσει κανείς μαγαζί που να τα κάνει όπως παλιά μικρά και λαχταριστά (να χωράει στο στόμα και με 4-5 δαγκωνιές να το έχεις φάει), να με ενημερώσει. Δεν με νοιάζει το κόστος, πλερώνω όσο όσο! 😛  Ακούω καλά λόγια για το Hoocut στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το δοκίμασε κανείς?

• Like 3
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Που τα ειδες ολα αυτα; Επειδη εγω το μονο που βλεπω ειναι συνεχομενη πτωση της ποιοτητας με συγχρονη αυξηση της τιμης καθως και μια μικρη πτωση της ποσοτητας, πλεον ψαχνω καλο σουβλατζιδικο που να αξιζει τα λεφτα του με το τουφεκι, και μενω και Θεσσαλονικη.

Συμφωνώ μαζί σου. Βελτιστοποίηση στην διαδικασία παρασκευής εννοώ. Λιγότερες εργατοωρες για δεδομένο αριθμό τελικων προϊόντων. Η μαζικότητα δυστυχώς φέρνει και πτώση στην ποιότητα συνήθως.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, palasd είπε

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός γιατί πίτα γύρο 1,50 Ε έχω πολλά χρόνια να δω

Αν και σπάνιο φαινόμενο, υπάρχει ακόμα πιτόγυρο με ~1.50 ευρώπουλο...

Snap_2018.07.12_11h44m32s_001_.png

Δημοσ.

πάντως αυτη η οφτοπικ κατρακύλα του τοπικ είναι εν μερει και απάντηση στους βετζεριανικους προβληματισμούς του νηματοθετη

σκεφτείτε, ποιες οι πιθανοτητες τοπικ με θεμα το σουβλάκι θα γεμιζε με ποστ που αφορούν το φαλαφελ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Συμφωνώ μαζί σου. Βελτιστοποίηση στην διαδικασία παρασκευής εννοώ. Λιγότερες εργατοωρες για δεδομένο αριθμό τελικων προϊόντων. Η μαζικότητα δυστυχώς φέρνει και πτώση στην ποιότητα συνήθως.

Το ξέρω αυτό αλλα θα έπρεπε να φέρει, τουλάχιστον, και πτώση της τιμής, τώρα με την μαζική παραγωγή έχει έρθει πτώση της ποιότητας, της ποσότητας και αύξηση της τιμής. 

Δημοσ.

Το φαλάφελ στην ελλάδα δεν το λες ακριβώς street. Ο Βάγγος και τα αγόρια του απο το βρώμικο στη Χαμοστέρνας πχ θα δακρύσουν απο τα γέλια αν τους ζητήσεις φαλάφελ.

Δεν ξέρω στο εξωτερικό αν έχει πάρει τα πάνω του, αλλά αυτή τη στιγμή στην ελλάδα θεωρείται niche προϊόν με την έννοια ότι το τρώνε σε σταθερή βάση πολύ συγκεκριμένα άτομα. Και όπως με όλα τα niche προϊόντα είναι πιο ακριβό.

Δεν είναι για όλες τις τσέπες σαν διατροφή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lsdatas είπε

Μπορεί κανείς να φάει χάλια φαλάφελ και να πληρώσει την κιτσογκλαμουριά που του πουλάει ο κάθε επιτήδειος σε εξωφρενικές τιμές ή να φάει το αυθεντικό σε κάποιο κατάστημα που το λειτουργούν άνθρωποι από περιοχές (της Μέσης Ανατολής) που το έχουν ως street food και να πληρώσει πάμφθηνα.

Η επιλογή ανήκει στον καθένα μας.

Προσωπικά προτιμώ αυτό:

https://foursquare.com/v/falafel-mohammad-ali/4bc86d626501c9b6410e4029

Είμαι πελάτης τα τελευταία 7 χρόνια και έχω στείλει εκεί φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς ποτέ να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή παράπονο.

Υ.Γ. Το φαλάφελ είναι μία από τις βασικές φτηνές επιλογές του φοιτητή ή ταξιδιώτη στο εξωτερικό και το έχω "τιμήσει" σε αρκετά μέρη χωρίς ποτέ να είναι συγκριτικά τόσο ακριβό όσο εδώ.

ρε φιλε με τράβηξε να φάω φαλάφελ με το ποστ σου. τίποτα το ίδιο αξιόλογο Σαλόνικα δεν παίζει; εδώ πάνω ο γύρος έχει πάρει την κατρακύλα από άποψη ποιότητας πάντως. Στα 10 μαγαζιά ζήτημα απ το ένα να φάς σωστό πιτόγυρο! καλά για τιμή δεν το συζητώ! παλιά κοροϊδεύαμε τα Goodys

Δημοσ.

Τουλάχιστον για σουβλάκια που έχω άποψη, όντως όλα τείνουν να γίνουν το ίδιο άνοστα και αδιάφορα.

Παρόλ' αυτά οι περισσότεροι τα απολαμβάνουν. Μάλλον είναι στο μυαλό, ότι επειδή έχουν τόση λαχτάρα να φάνε σουβλάκι τους φαίνεται και ωραίο, όσο μούφα κι αν είναι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τουλάχιστον για σουβλάκια που έχω άποψη, όντως όλα τείνουν να γίνουν το ίδιο άνοστα και αδιάφορα.

Παρόλ' αυτά οι περισσότεροι τα απολαμβάνουν. Μάλλον είναι στο μυαλό, ότι επειδή έχουν τόση λαχτάρα να φάνε σουβλάκι τους φαίνεται και ωραίο, όσο μούφα κι αν είναι.

Συμφωνώ με αυτό που λες. Γενικά πιστεύω 1 στα 20 είναι καλά πλέον.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακούω καλά λόγια για το Hoocut στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το δοκίμασε κανείς?

Κσλό! δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις πατάτες του (δεν βάζουν πατάτες μέσα, παίρνεις έξτρα αν θες)

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, TriLoBiTe said:

...(δεν βάζουν πατάτες μέσα, παίρνεις έξτρα αν θες)

Τους συμπάθησα ήδη! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Stamer είπε

Συμφωνώ με αυτό που λες. Γενικά πιστεύω 1 στα 20 είναι καλά πλέον.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό το 1, όταν αρκετοί χρησιμοποιούν γραφικά σλόγκαν τύπου «σουβλάκι όπως παλιά», «παραδοσιακό σουβλάκι» και πας εκεί και διαπιστώνεις ότι είναι μια απ' τα ίδια.

Αλλά φταίμε κι εμείς που θέλουμε (πιο) υγιεινό σουβλάκι και αλάδωτες πίτες, έτσι για να νιώθουμε την αλευρίλα στον οισοφάγο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Τους συμπάθησα ήδη! 😛 

Το θυμόμουν από παλιά ότι σου άρεσαν μικρά οπότε περίμενα να είσαι τακτικός πελάτης! (ήλπιζα πως κάποια στιγμή θα σε πετύχω... 😈  -τον μόνο διάσημο που κατάφερα να πετύχω είναι τον Βασίλη τον Τσιάρτα-)  So disappointed πιλ..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό το 1, όταν αρκετοί χρησιμοποιούν γραφικά σλόγκαν τύπου «σουβλάκι όπως παλιά», «παραδοσιακό σουβλάκι» και πας εκεί και διαπιστώνεις ότι είναι μια απ' τα ίδια.

Αλλά φταίμε κι εμείς που θέλουμε (πιο) υγιεινό σουβλάκι και αλάδωτες πίτες, έτσι για να νιώθουμε την αλευρίλα στον οισοφάγο.

Καλά όταν βλέπεις τέτοιες ονομασίες, αλλάζεις δρόμο. Αλάδωτα τα κάνουν οι περισσότεροι, δεν έχω θέμα σ'αυτό. Το πρόβλημα είναι συνολικά στην γεύση και ίσως πιθανόν να φταίει και η ποιότητα της πρώτης ύλης γιατί γενικά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο ενα σουβλάκι, απλά πραγματάκια τα οποία αρκεί να είναι καλά για να φτιάξουν το σύνολο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τους συμπάθησα ήδη! 😛 

Ναι καλά. Για άλλο λόγο το κάνουν αυτό. Για να μην χορτενεις με τις πατάτες που βάζαν μέσα με αποτέλεσμα να πληρωνεις και μια μερίδα έξτρα. Η οποία μερίδα έχει περίπου ίδια τιμή με το σουβλάκι που έχει και κρέας μεσα.

Ο μέγας διανοητής της τηλεόρασης ο γνωστός και αγαπητός Μπογδάνος είχε στοχοποιήσει το φαλαφελ σαν φαγητο... αριστερών αλτερβατιβ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...