Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ κι εγώ φοβερό αγγούρι ήμουν και είμαι, απλά κάπως πνευματώδης (όλοι έχουμε θετικά κι αρνητικά).

Σε πληροφορώ ότι σχεδόν 2 χρόνια ζω την καλύτερη σχέση της ζωής μου, ρολάρει τέλεια κλπ κλπ μην την ματιάσω. Ξέρεις πώς ξεκίνησε;

-μεταξύ άλλων- με την ατάκα "ε οκ, κι αν δε μου βγει το phd, θα το γυρίσω στα κατσίκια και τις καλλιέργειες". Στο μεταξύ, όσο γινόταν η κουβέντα, φυσούσα συνεχώς και με φασαρία τη μύτη μου, καθώς ήταν η πρώτη μέρα απύρετος μετά από ίωση 3-4 ημερών.

Είναι θέμα τύχης. Οπότε η καλύτερη συμβουλή είναι μην το σκέφτεσαι και κάνε ό,τι σου κατεβαίνει πηγαία. Όταν και αν κάποια στιγμή προκύψει κάτι, θα είναι επίσης πηγαίο- αυθεντικό, άρα και θα σε γεμίζει. ;)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Που έχουμε φθάσει! Και μετά έρχεται η άλλη και μου λέει οτι κάθομαι με τη φιλη μου σε ένα μπαρ, διπλα μας κάθονται 2 τυπάδες, που δεν έχουν ξεκολλήσει απ το fb. Ουτε γυρισαν να κοιτάξουν (και αντικειμενικά η κοπελιές ηταν ωραίες. Ενα ποτό να κερνάγανε οι χλεχλέδες, στη χειρότερη θα πέρναγαν ένα ωραίο βράδυ με καλή παρέα. Αλλά άμα εισαι χλεχλέμπουρας κολλημένος στο fb που να τα δεις αυτά :P :P )

Έτσι σκέφτονται δυστυχώς οι περισσότερες. Αν την "πέφτεις" είσαι "πέφτουλας" και "λιγούρης", αν δεν την πέφτεις είσαι "χλεχλέμπουρας". Και μετά απορούμε γιατί υπάρχουν τόπικ σαν του ΟΡ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Το κερασμα ποτου δεν ειναι λιγο ξεπερασμενο; Δεν ξερω,ρωταω

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Ξεπερασμένο δεν ξέρω αν είναι, χαζομάρα είναι πάντως κατά τη γνώμη μου.

Το κέρασμα του οτιδήποτε ως τρόπος προσέγγισης και γνωριμίας, είναι χαζομάρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Που έχουμε φθάσει! Και μετά έρχεται η άλλη και μου λέει οτι κάθομαι με τη φιλη μου σε ένα μπαρ, διπλα μας κάθονται 2 τυπάδες, που δεν έχουν ξεκολλήσει απ το fb. Ουτε γυρισαν να κοιτάξουν (και αντικειμενικά η κοπελιές ηταν ωραίες. Ενα ποτό να κερνάγανε οι χλεχλέδες, στη χειρότερη θα πέρναγαν ένα ωραίο βράδυ με καλή παρέα. Αλλά άμα εισαι χλεχλέμπουρας κολλημένος στο fb που να τα δεις αυτά :P :P )

Ότι θα κέρναγαν ποτό κι οι κοπέλες θα τους έλεγαν ελάτε στην παρέα μας...
Πόσο καιρό έχετε να φλερτάρετε Ελληνίδες;

• Like 1
Δημοσ.

Οι γυναίκες (όχι όλες) είναι εγκεφαλικά και πολύπλοκα όντα. Και θέλουν να τις φλερτάρουν, και δε θέλουν. Ταυτόχρονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το φλερτ υπάρχει καθημερινά.

Το θέμα ειναι ποια πας να φλερτάρεις. Αν πας να τη πέσεις σε κανα τσακλοκουδουνο, εισαι άξιος της μοιρας σου. Αν πας να μιλησεις ομως σε Γυναίκα με Γ κεφάλαίο (Γυναίκα μπορει να ειναι κάποια και στα 16 της, δεν έχει σημασία η ηλικία), που δεν είναι παιδάκι στο μυαλό (και φαίνεται απο μιλια μακρυά), στη χειρότερη να σε απομακρύνει ευγενικά.

Τωρα αν θεωρεις τσακλοκούδουνα μεγάλο ποσοστό Ελληνίδων, αυτό είναι άλλη κουβέντα αλλά με την ιδια λογική και οι άντρες ειμαστε κατά βάση μ@λ@κες :P :P Γενικά έχω πολυ καλή άποψη για τη μέση Ελληνίδα. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, GenesisX said:

Όποιος θεωρεί τον εαυτό του μέτριο, είναι απλά ειλικρινής και έντιμος. Δεν είναι ανασφάλεια ούτε έλλειψη σεβασμού να θεωρείς τον εαυτό σου μέτριο.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε αυτή την επίδειξη τρομακτικής ικανότητας αντίληψης, αλλά η αντίρρηση δεν ήταν στο αν θεωρείς τον εαυτό σου μέτριο. Ήταν στο να τον παρουσιάζεις ως κάτι που δεν είναι.

Για έξτρα γέλιο, ξέρω έναν Έλληνα εδώ στο Βερολίνο που κάποια στιγμή με τα πολλά του λέω οκ, θα βγούμε για γκόμενες, εγώ θα κάνω το wingman σε ότι χρειαστεί και εσύ κάνε παιχνίδι (ο τύπος εντωμεταξύ δέκα φορές πιο αποτελεσματικός από μένα λόγω... εξάσκησης). Βγαίνουμε, εντοπίζει δύο κορίτσια, μου λέει οκ πάμε να τις γνωρίσουμε. Πάμε του λέω, lead the way και όπως είπαμε εγώ θα προσαρμοστώ ανάλογα.

Ώπα μου λέει, πρώτα να κανονίσουμε τι θα τους πούμε.

- Τι θα πούμε για ποιο πράγμα;

- Ποιοί είμαστε, τι δουλειά κάνουμε, κλπ.

- Ε τι θα πούμε δηλαδή; Είμαστε αυτοί και κάνουμε αυτό.

- Δεν είναι εντυπωσιακό αυτό, έχει πλέον πολλούς τέτοιους. Πρέπει να βάλουμε κάτι παραπάνω.

Να μη τα πολυλογώ, ο τύπος είχε στο παρελθόν φτάσει να τυπώσει ψεύτικες επαγγελματικές κάρτες για να πουλάει μούρη στις γυναίκες που γνώριζε στα μπαρ. Και αυτό παρόλο που είναι ωραίος, ψηλός, και στιλάτος.

Με μια λέξη, κατάντια.

• Like 3
Δημοσ.

Με την ευκαιρία:

Δοκιμάστε να δώσετε στα κορίτσια λόγο να θέλουν να σας κάνουν παρέα, ξέρετε, αυτά τα ξεπερασμένα "η φάση έχει χαβαλε και αισθάνομαι άνετα και ευχάριστα και ωραίος τύπος αυτός" αντί για προσέγγιση "γειά σου κόκλα είσαι μπόμπα".

Πώς λέμε όταν θέλουμε να έχουμε πάρε δώσε με άλλους ανθρώπους για να θέλουν κι αυτοί το ίδιο δεν ξεκινάμε από τα δικά μας θέλω αλλά από τα δικά τους; Όταν θέλουμε να κάνουμε φίλους πρώτα απ' όλα πρέπει εμείς να τους αντιμετωπίσουμε ως φίλους και μετά βλέπουμε; Αυτό, απλά με περισσότερη ambient σεξουαλικότητα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

ελλεινιδες δίκαιο ορθός ορος τυπε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, defacer είπε

αντί για προσέγγιση "γειά σου κόκλα είσαι μπόμπα".

Αμα πεις σημερα σε γυναίκα τη παραπάνω φράση, μπορει να χαμογελάσει κιόλας. Το προβλημα ειναι οτι είτε δεν τα λένε καθόλου, είτε αν τα λένε ειναι χυδαίοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...