freelove Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Atm πού ΝΑ Μην κρατάει προμήθεια στην ανάληψη υπάρχει πλεον?? Τράπεζα Αττικής που ήταν δωρεάν μέχρι Πριν λίγες μέρες κρατάει 2 ευρώ πλέον
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, freelove είπε Atm πού ΝΑ Μην κρατάει προμήθεια στην ανάληψη υπάρχει πλεον?? Τράπεζα Αττικής που ήταν δωρεάν μέχρι Πριν λίγες μέρες κρατάει 2 ευρώ πλέον Εσένα στα αποδέσμευσαν τελικά τότε τα λεφτά από το στοίχημα?
asdfnikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, freelove είπε Atm πού ΝΑ Μην κρατάει προμήθεια στην ανάληψη υπάρχει πλεον?? Τράπεζα Αττικής που ήταν δωρεάν μέχρι Πριν λίγες μέρες κρατάει 2 ευρώ πλέον ProCredit bank 1
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, τι διαφορά έχει το top up σε σχέση με την αποστολή εμβάσματος; Επίσης δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή στο playstore ενώ την έχω κατεβασμένη στην συσκευή μου...
freelove Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε ProCredit bank Στην Αθήνα Δεν έχουμε αυτή την τράπεζα 😥
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, τι διαφορά έχει το top up σε σχέση με την αποστολή εμβάσματος; Επίσης δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή στο playstore ενώ την έχω κατεβασμένη στην συσκευή μου... Το top up γινεται άμεσα και δεν έχεις προμήθεια 1
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το top up γινεται άμεσα και δεν έχεις προμήθεια τα στέλνεις ή τα "τραβάει" σε στιλ paypal?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, theo93 είπε τα στέλνεις ή τα "τραβάει" σε στιλ paypal? Τα στέλνεις. Σα να βάζεις λεφτά στο κινητό σου ένα πράγμα. 1
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα στέλνεις. Σα να βάζεις λεφτά στο κινητό σου ένα πράγμα. Αφού δεν έχει και το 1€ της προμήθειας είναι και άμεση θα ξαναρχίσω να την χρησιμοποιώ.
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, theo93 είπε Επίσης δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή στο playstore ενώ την έχω κατεβασμένη στην συσκευή μου... Τί έκδοση android τρέχει η συσκευή σου?
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τί έκδοση android τρέχει η συσκευή σου? 6.0, είναι το Xiomi Redmi Pro
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, theo93 είπε 6.0, είναι το Xiomi Redmi Pro Εδω και πολύ καιρό στα minimum requirements λένε για android 6 οπότε κανονικά θα έπρεπε να στην εμφανίζει. Μάλλον ετοιμάζονται να σταματήσουν την υποστήριξη και στην 6. 1
Re4cTiV3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό;
circadian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής.
iYannis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, circadian είπε εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής. σαν συναλλαγή τουλάχιστον η Eθνική visa και master credit που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου πριν "κλειδώσει" η Εθνική το top-up. Στο επόμενο Statement ήρθε σαν αγορα Revolut
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα