Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Είχα βγάλει μια Revolut τότε με τα CC αλλά τα τελευταία χρόνια δε τη χρησιμοποιούσα. Τώρα θα πάω ένα ταξίδι στην Ελβετία και είπα να την ξεθάψω λόγω συναλλάγματος.

Το θέμα μου είναι ότι το ταξίδι μου είναι 28/9 - 4/10 και η κάρτα λήγει στις 30/9. Είδα στην εφαρμογή ότι έχουν ήδη στείλει άλλη φυσική αλλά θα φτάσει αρχές Οκτώβρη.

Το ερώτημα μου είναι: Αυτή στην εφαρμογή θα αντικατασταθεί αυτόματα και άμεσα ώστε να μπορώ να τη βάλω στο Apple Pay και να πορευτώ έτσι;

Δημοσ.

20 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Παιδιά καλησπέρα! Είχα βγάλει μια Revolut τότε με τα CC αλλά τα τελευταία χρόνια δε τη χρησιμοποιούσα. Τώρα θα πάω ένα ταξίδι στην Ελβετία και είπα να την ξεθάψω λόγω συναλλάγματος.

Το θέμα μου είναι ότι το ταξίδι μου είναι 28/9 - 4/10 και η κάρτα λήγει στις 30/9. Είδα στην εφαρμογή ότι έχουν ήδη στείλει άλλη φυσική αλλά θα φτάσει αρχές Οκτώβρη.

Το ερώτημα μου είναι: Αυτή στην εφαρμογή θα αντικατασταθεί αυτόματα και άμεσα ώστε να μπορώ να τη βάλω στο Apple Pay και να πορευτώ έτσι;

εχεις ανοιξει την εφαρμογη απο τοτε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bjj-p είπε

εχεις ανοιξει την εφαρμογη απο τοτε;

Ειχα καιρό να την ανοίξω αλλά την άνοιξα κανονικά. Εκεί είδα ότι η φυσική κάρτα θα φτάσει αρχές Οκτώβρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakos18 είπε

Ειχα καιρό να την ανοίξω αλλά την άνοιξα κανονικά. Εκεί είδα ότι η φυσική κάρτα θα φτάσει αρχές Οκτώβρη.

τοτε ειδες οτι διπλα στη φυσικη καρτα εχει και μια εικονικη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakos18 είπε

Μπορείς να πορευτείς με την εικονική της εφαρμογής κανονικά. Βάλε την στο Apple Pay και χρησιμοποίησε την. Σε όλα τα μαγαζιά που έχουν contactless POS. 

Επεξ/σία από Nix_
Δημοσ.
Στις 20/9/2019 στις 2:10 ΜΜ, armagedwnn είπε

Η Ν26 μου επιτρέπει 5 αναλήψεις δωρεάν το μήνα (Εντός Ευρωζώνης). Δεν αναγράφει κάποιο χρηματικό όριο. Οπότε δεν θα με εξυπηρετήσει κάπου η revolut.

Google Pay... 

Δημοσ.

Είχα κάνει μια συναλλαγη σε μηχανημα του ΟΑΣΑ απο τις 12 του μήνα. Η χρέωση στη revo έγινε στις 18 (delayed transaction). Και σήμερα μου επεστράφηκαν. Λογικά φαντάζομαι καποιο bug θα είναι και θα τα ξανατραβήξουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Είχα κάνει μια συναλλαγη σε μηχανημα του ΟΑΣΑ απο τις 12 του μήνα. Η χρέωση στη revo έγινε στις 18 (delayed transaction). Και σήμερα μου επεστράφηκαν. Λογικά φαντάζομαι καποιο bug θα είναι και θα τα ξανατραβήξουν

Mου έχει συμβεί και μένα κάτι παρομοιο και τα ξαναπήραν

Δημοσ.
13 ώρες πριν, bjj-p είπε

τοτε ειδες οτι διπλα στη φυσικη καρτα εχει και μια εικονικη

12 ώρες πριν, Nix_ είπε

Μπορείς να πορευτείς με την εικονική της εφαρμογής κανονικά. Βάλε την στο Apple Pay και χρησιμοποίησε την. Σε όλα τα μαγαζιά που έχουν contactless POS. 

Το ερώτημα μου είναι αν η εικονική ανανεώνεται αυτόματα. Προς το παρόν πάνω στην εικονική μου γράφει ότι λήγει στις 30/9. Θα αλλάξει αυτό αυτόματα ή πρέπει να πατήσω εγώ έκδοση νέας εικονικής κάρτας;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Το ερώτημα μου είναι αν η εικονική ανανεώνεται αυτόματα. Προς το παρόν πάνω στην εικονική μου γράφει ότι λήγει στις 30/9. Θα αλλάξει αυτό αυτόματα ή πρέπει να πατήσω εγώ έκδοση νέας εικονικής κάρτας;

Σβήσε την και βγάλε άλλη άμεσα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mobile_32 είπε

Τελικά όλα οκ με την εφαρμογή μου για τις μετοχές. Έχει κάνει κάνει καμία αγορά «μέρους» (fraction) μετοχής ?

Το ίδιο πράγμα και διαδικασία είναι δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το να αγόραζες ολόκληρη μετοχή. 
Εάν για παράδειγμα τα χρήματα που διαθέτεις κόβουν αναγκαστικά μια μετοχή τότε στο αναλυτικό παραστατικό θα φανούν 2 συναλλαγές. 

87BE34A8-1671-4499-BC90-D1D338010560.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό στις τελευταίες σελίδες..Με τη σύζυγό έχουμε ένα κοινό λογαριασμό στη eurobank στον οποίο κάνουμε συχνά μεταφορές απο τους αντίστοιχους λογαριασμούς μισθοδοσίας μας...Η δική μου μισθοδοσία είναι eurobank και η δική της Πειραιώς! Εγώ λοιπόν δε χρεώνομαι όταν συνεισφέρω στο κοινό ταμείο καθώς είναι εντός τραπέζης μεταφορά αλλά η σύζυγος έχει προμήθεια! Να σημειωθεί ότι ο κοινός λογαριασμός συμμετέχει στο πρόγραμμα e-συναλλαγες οπότε δεν υπάρχει προμήθεια για εισερχόμενα εμβάσματα από τρίτες τράπεζες! Άρα μένει να εξαλειφθεί η προμήθεια που κρατάει η Πειραιώς για να μεταφέρει έμβασμα στην eurobank! Ερωτώ, εάν φορτίζω την ρεβολουτ από την Πειραιώς μέσω debit του λογαριασμού της γυναίκας και εν συνεχεία κάνω κατάθεση από την ρεβολουτ στον κοινό λογαριασμό, υπάρχει κάπου κάποια χρέωση/ προμήθεια που μου διαφεύγει;; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimloch89 είπε

Ερωτώ, εάν φορτίζω την ρεβολουτ από την Πειραιώς μέσω debit του λογαριασμού της γυναίκας και εν συνεχεία κάνω κατάθεση από την ρεβολουτ στον κοινό λογαριασμό, υπάρχει κάπου κάποια χρέωση/ προμήθεια που μου διαφεύγει;;

Πρέπει να δεις τί χρεώνει η Eurobank για εισερχόμενα εμβάσματα:

https://www.eurobank.gr/el/timologia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...