Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την τελευταια ενημερωση, υπαρχει ενα παιχνιδι κουιζ ερωτησεων στο Tab Crypto της εφαρμογης στο πεδιο Learn, οπου μπορειτε να κερδισετε συνολικα 11.5€ σε DOT .

• Thanks 3
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Τι ενναλακτικες έχετε δοκιμάσει αντί για revolut? N26, icard κτλ? Μετά την αλλαγή σε τράπεζα (με ότι αυτό σημαίνει) πολλοί θα ψαχτούμε για να αλλάξουμε.

Ψαχτείτε αλλού.

(Η Ν26 είναι τράπεζα)

Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 10:51 ΜΜ, Hapatingo είπε

Θα στείλεις έμβασμα από την revolut στην n26 και μετά δωρεάν ανάληψη από τα supermarket bazaar.

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, πηγαίνω Μεταφορά -> Διεθνείς αποστολές;

Αν ναι, μετά ζητάει προορισμό, βάζω Ελλάδα που είμαι εγώ ή Γερμανία που είναι η Ν26;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George! είπε

Αν ναι, μετά ζητάει προορισμό, βάζω Ελλάδα που είμαι εγώ ή Γερμανία που είναι η Ν26;

Πας στη Ν26 - add money ή όπως αλλιώς το λέει - μεταφορά μέσω τράπεζας ή όπως αλλιώς το λέει και σου εμφανίζει τα στοιχεία της Ν26 που θα πρέπει να συμπληρώσεις στη Ρεβολουτ - μεταφορές - μέσω τράπεζας κλπ κλπ

Μπορείς να το κάνεις και από Ν26 μέσω της κάρτας Ρεβολουτ, πλαστικής ή άυλης. Η πρώτη φορά είναι δωρεάν, μετά υπάρχει χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά, τι χρήματα μεταφέρετε στη Revo? Προσωπικά από αυτά που δηλώνω κάθε χρόνο. Είτε πριν που δεν ήταν τράπεζα, είτε τώρα δεν με απασχολεί. Όποιος και να ψάξει θα δει από που ήρθαν τα χρήματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, George! είπε

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, πηγαίνω Μεταφορά -> Διεθνείς αποστολές;

Γερμανία προφανώς, αφου το ΙΒΑΝ είναι Γερμανικο...

• Like 1
Δημοσ.

Σε δύο-τρεις μέρες κλείνω μήνα από την παραγγελία για νέα κάρτα και ακόμα δεν 

Να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα επειδή μεσολαβούσαν Πάσχατα και να παραγγείλω εκ νέου; 🤔

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 8:21 ΜΜ, Damianus είπε

Με την τελευταια ενημερωση, υπαρχει ενα παιχνιδι κουιζ ερωτησεων στο Tab Crypto της εφαρμογης στο πεδιο Learn, οπου μπορειτε να κερδισετε συνολικα 11.5€ σε DOT .

Αυτά τα χρήματα από τα κρυπτονομισματα πρέπει να δηλωθούν κάπου στην χώρα μας;

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχει κανένας πρόβλημα με ταυτότητα ελληνική που έχετε βάλει και στέλνει η Revolut ότι έχει λήξει . Η ταύτοτητα έχει εκδοθεί πριν 15 χρόνια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, greekmm είπε

Καλησπέρα . Έχει κανένας πρόβλημα με ταυτότητα ελληνική που έχετε βάλει και στέλνει η Revolut ότι έχει λήξει . Η ταύτοτητα έχει εκδοθεί πριν 15 χρόνια .

Είσαι στο οριο, προφανώς έχει λήξη ημερολογιακά

Ετσι και αλλιώς πας για καινούργια χθές

http://www.mopocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Itemid=365

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 10:51 ΜΜ, Doubt είπε

Μεταφορά από ΙΒΑΝ σε ΙΒΑΝ, δωρεάν είναι.

Η Ρέβολουτ έχει και το "άμεσο" έμβασμα δωρεάν, η Ν26 δεν ξέρω αν το έχει εφαρμόσει.

και η Ν26 το υποστηρίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...