panteraGGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Θέλεις ή (δεν) θέλεις; Δεν θελω αλλο αφορολογητο σορρυ δεν το τεκμηριωσα σωστα.το εχω ξεπερασει το 100% κατα πολυ
gokuthelegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panteraGGR είπε Καλημερα Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου. Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο Το top up δεν μετράει στο αφορολόγητο. Αν στο εμφανίζει στο αφορολόγητο τότε είναι false positive. Εγώ έχω κάνει top up από κάρτες Εθνικής και Πειραιώς και καμία από τις 2 τράπεζες δεν μου τα δείχνει στο αφορολόγητο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από gokuthelegend
runner69 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, panteraGGR είπε Καλημερα Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου. Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο Φορτισε την απο αλλη τραπεζικη καρτα, διαφορετικά έμβασμα. 1
agnostos99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είχε ειπωθεί και παλαιοτερα εδω ότι καποια τραπεζα τα περναει στο αφορολογητο, οπότε ισως ειναι η ευρωμπανκ. Μπορει βεβαια να σου το δειχνει στην εφαρμογή αλλά τελικά να μη το στειλει στην ΑΑΔΕ οπότε ποιος ξέρει. Εκτός και αν καποιος αλλος με eurobank το εκανε και περυσι και μπορει να πει με βεβαιοτητα τι ειδε οτι εστειλε η τραπεζα και στην τελευταια φορολογική δήλωση.
panteraGGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα δοκιμάσω άλλη κάρτα αλλιώς έμβασμα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από ProponitisTouKanape
runner69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, panteraGGR είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα δοκιμάσω άλλη κάρτα αλλιώς έμβασμα Μηπως ειναι πιστωτικη αντι για χρεωστικη; 1
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο... Επιβεβαιώνω κι εγώ σχετικά με πιστωτική από eurobank. Έχω κάνει αρκετές μεταφορές (πάνω από δέκα) και ποτέ δε τα εμφάνισε στα έξοδα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
seppy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2023 στις 2:23 ΜΜ, prometheas είπε ETFs και μετοχές Μετα από ψάξιμο, διάλεξα IB και έχει τα πάντα.σοβαροι φαίνονται. Νουμπας στα εκτός κρυπτο αλλά σεταρα ένα VWCE accumulating με Πάγια εντολή ανά μήνα Πειραιώς σε IB Πάγια εντολή ανά μήνα αγορά VWCE μετά από 5 μέρες. Gg, να δούμε τι θα γίνει στην δεκαετία (για τα παιδιά) Βασικά άλλο ήθελα να ρωτήσω. Δουλεύω p2p binance για dca καταθεσεις. Πειραιώς> revolut> p2p usdt. 0 fees. Τα ίδια ισχύουν και για αναλήψεις; σωστά; Thanx Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από seppy
prefuse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εβαλα τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας μεσω revolut και μου λεει ο θυρωρος οτι για καθε συναλλαγη χρεωνεται 4 ευρω και οτι αυτα θα πρεπει να τα χρεωθω εγω. εγω βαζω ολο το ποσο που αναφέρουν στα κοινοχρηστα. κανονικα αυτα τα έξοδα, δεν ειναι θέμα αυτού που γίνεται το εμβασμα ανάλογα και με το είδος λογαριασμού που εχει ανοιξει; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από prefuse
fotis1997 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, prefuse είπε εβαλα τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας μεσω revolut και μου λεει ο θυρωρος οτι για καθε συναλλαγη χρεωνεται 4 ευρω και οτι αυτα θα πρεπει να τα χρεωθω εγω. εγω βαζω ολο το ποσο που αναφέρουν στα κοινοχρηστα. κανονικα αυτα τα έξοδα, δεν ειναι θέμα αυτού που γίνεται το εμβασμα ανάλογα και με το είδος λογαριασμού που εχει ανοιξει; Η τράπεζα του διαχειριστή χρεώνει το εισερχόμενο έμβασμα. Κατά την γνώμη μου έχει δίκιο που γκρινιάζει. Καθώς συνήθως οι ελληνικές τράπεζες δεν χρεώνουν προμήθειες για εμβάσματα κάτω των 15€ προτείνω να του καταθέτεις τα κοινόχρηστα σε εμβάσματα κάτω των 15€. Π.χ. εάν τα κοινόχρηστα είναι 30€, βάλε 15€+15€ για να μην υπάρξουν προμήθειες σε κανέναν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από fotis1997 3
prefuse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, fotis1997 said: Η τράπεζα του διαχειριστή χρεώνει το εισερχόμενο έμβασμα. Κατά την γνώμη μου έχει δίκιο που γκρινιάζει. Καθώς συνήθως οι ελληνικές τράπεζες δεν χρεώνουν προμήθειες για εμβάσματα κάτω των 15€ προτείνω να του καταθέτεις τα κοινόχρηστα σε εμβάσματα κάτω των 15€. Π.χ. εάν τα κοινόχρηστα είναι 30€, βάλε 15€+15€ για να μην υπάρξουν προμήθειες σε κανέναν. αλλο το τι γκρινίαζει και αλλο το αν εγω ειμαι νομικά καλυμένος οτι τα έβαλα. εξαλλου ολοι εδω στην πολυκατοικια εχουμε παραπονα. το θεμα ειναι αν ειμαι νομικά καλυμμένος οτι του τα έβαλα.
Tsino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δεν εισαι. Τα κοινόχρηστα ειναι το καθαρο ποσο που πρεπει να εισπραχθει. οποιαδήποτε έξοδα των ενδιάμεσων επιβαρύνουν εσένα. 4
runner69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, prefuse είπε αλλο το τι γκρινίαζει και αλλο το αν εγω ειμαι νομικά καλυμένος οτι τα έβαλα. εξαλλου ολοι εδω στην πολυκατοικια εχουμε παραπονα. το θεμα ειναι αν ειμαι νομικά καλυμμένος οτι του τα έβαλα. Το ξεκινας λαθος εξαρχης. Δεν ξερεις οτι υπαρχουν χρεωσεις για τα εισερχομενα εμβασματα ; Εσυ γιατι πληρωσες απο revo ; Φανταζεσαι να ειναι 20 διαμερισματα και ο καθενας να τα βαζει απο αλλη τραπεζα εκτος της δικης του; Αυτοματως θα ειναι 80€ μεσα. Δεν καταλαβαινω τι ψαχνεις και δεν πληρωνεις οπως οφειλεις είτε +την προμηθεια του ή να τα βαλεις απο την ιδια τράπεζα. Αν δεν θελεις , ας κανετε συνελευση να ανοιξει ο ιδιοκτητης λογαριασμο σε μια κοινη τραπεζα που θα συμφωνουν οι περισσοτεροι. . 4
prefuse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 14 minutes ago, runner69 said: Το ξεκινας λαθος εξαρχης. Δεν ξερεις οτι υπαρχουν χρεωσεις για τα εισερχομενα εμβασματα ; Εσυ γιατι πληρωσες απο revo ; Φανταζεσαι να ειναι 20 διαμερισματα και ο καθενας να τα βαζει απο αλλη τραπεζα εκτος της δικης του; Αυτοματως θα ειναι 80€ μεσα. Δεν καταλαβαινω τι ψαχνεις και δεν πληρωνεις οπως οφειλεις είτε +την προμηθεια του ή να τα βαλεις απο την ιδια τράπεζα. Αν δεν θελεις , ας κανετε συνελευση να ανοιξει ο ιδιοκτητης λογαριασμο σε μια κοινη τραπεζα που θα συμφωνουν οι περισσοτεροι. . δεν σε κατηγορώ και ειναι λάθος μου που ρώτησα εδω, ήδη ρώτησα δικηγόρο και αναμένω απλα εψαχνα μια γρήγορη απάντηση και δυστυχώς πέτυχα το αντίθετο. εν συντομία, προς απλή ενημέρωση, μιλάμε για λαμόγιο θυρωρό-καθαρίστρια με 1100ε μισθό για 4ωρη εργασία, υπερχρεώσεις κ.α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα