Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε

Καλησπέρα,

Για μεταφορά ποσου γύρω στα 1000 ευρω από ελληνική τράπεζα προτείνετε μέσω κάρτας ή καλύτερα τραπεζική μεταφορά?

μέσω κάρτας αμεσο και δωρεάν

• Like 3
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη χρονια σε ολους/ες.
Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος για μεταφορα ποσου απο eurobank ή εθνικη προς revolut; Στην revolut υπαρχει debit λογαριασμος και καρτα. Στις αλλες 2 μονο λογαριασμος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kakoura είπε

καλη χρονια σε ολους/ες.
Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος για μεταφορα ποσου απο eurobank ή εθνικη προς revolut; Στην revolut υπαρχει debit λογαριασμος και καρτα. Στις αλλες 2 μονο λογαριασμος.

23 ώρες πριν, asdfnikos είπε

μέσω κάρτας αμεσο και δωρεάν

Δεμ εχεις χρεωστικη καρτα για τους λογαριασμούς σου στην Eurobank και στην Εθνική ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfeios είπε

Δεμ εχεις χρεωστικη καρτα για τους λογαριασμούς σου στην Eurobank και στην Εθνική ?

οχι δεν εχω. μπορω να βγαλω αν ετσι ειναι φθηνοτερα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kakoura είπε

δωρεαν θα ειναι και αμεσα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kakoura είπε

Ίσως με iris μεταφορά σε τράπεζα που έχεις χρεωστική και από εκεί στην revolut... 

Δημοσ.

απο την χρεωστικη πως τα στελνει κανεις στην revolut; με ποια κινηση; συγγνωμη για τις "χαζες" ερωτησεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kakoura είπε

απο την χρεωστικη πως τα στελνει κανεις στην revolut; με ποια κινηση; συγγνωμη για τις "χαζες" ερωτησεις.

Εχεις την εφαρμογη της Revolut στο κινητό σου;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kakoura είπε

ναι την έχω.

Στην αρχική σελίδα πάτησε τον σταυρό + προσθήκη χρημάτων και σε κατευθυνει

• Like 1
Δημοσ.

Επομενως εκει που ειναι το + προσθηκη χρηματων θα προσθεσω την ελληνικη debit καρτα; και αυτος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για μεταφορα προς revolut; καλα καταλαβα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kakoura είπε

Επομενως εκει που ειναι το + προσθηκη χρηματων θα προσθεσω την ελληνικη debit καρτα; και αυτος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για μεταφορα προς revolut; καλα καταλαβα;

πολυ καλα καταλαβες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kakoura είπε

Ακριβώς έτσι αλλά να έχεις υπόψη ότι πρόσφατα η Εθνική έβαλε μια μικρή χρέωση για μεταφορές στη Revolut, αν έχεις χρησιμοποίησε κάρτες άλλων τραπεζών.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ακριβώς έτσι αλλά να έχεις υπόψη ότι πρόσφατα η Εθνική έβαλε μια μικρή χρέωση για μεταφορές στη Revolut, αν έχεις χρησιμοποίησε κάρτες άλλων τραπεζών.

Νομίζω την έβαλε για λίγο και μετά την έβγαλε ξανά. Έκανα πρόσφατα μεταφορά από κάρτα εθνικής και δε με χρέωσε κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nnoutas είπε

Νομίζω την έβαλε για λίγο και μετά την έβγαλε ξανά. Έκανα πρόσφατα μεταφορά από κάρτα εθνικής και δε με χρέωσε κάτι.

Δεκτό αλλά κοίταξα μόλις τώρα τα τιμολόγια της τράπεζας για τις κάρτες και υπάρχει ακόμη η συγκεκριμένη χρέωση, οπότε ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...