papoys1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, mylo είπε Μπεμπεκο, ποικιλία βερυκοκων δεν είναι; Ναι είναι η πιο διαδεδομένη και εύκολη ποικιλία στα ροδάκινα για αυτό έχει και φτηνές τιμές πώλησης. Τα Διαμαντοπούλου είναι σπάνια ποικιλία μικρά και τα δέντρα έχουν πολύ μικρότερη παραγωγή σε σχέση με τα Μπεμπέκου για αυτό πωλούνται πολύ ακριβότερα.Βέβαια έτσι που φτάσαμε να τα τρώμε όλα αυτά (ροδάκινα - βερύκοκα - νεκταρίνια) κατεψυγμένα είναι γενικά άνοστα και άγευστα.Δεν τα αφήνουν να ωριμάσουν πάνω στο δέντρο τα μαζεύουν νωρίτερα και στο ψυγείο να αντέξουν περισσότερο.Για αυτό όταν τα αγοράζεις και τα αφήσει εκτός ψυγείου και δεν τα φας σε δύο μέρες αρχίζουν και σαπίζουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Δεν τα αφήνουν να ωριμάσουν πάνω στο δέντρο τα μαζεύουν νωρίτερα και στο ψυγείο να αντέξουν περισσότερο. Γιατί να αντέξουν περισσότερο, ποιούς ωφελεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Γιατί να αντέξουν περισσότερο, ποιούς ωφελεί αυτό; Τους παραγωγούς και τους εμπόρους φυσικά που μπορούν να πουλάνε εκτός εποχής φρούτα.Αν δεν γινόταν αυτό θα πουλούσαν για 10-20 μέρες που είναι η παραγωγή και μετά τα υπόλοιπα πέταμα γιατί θα σάπιζαν στο δέντρο , ενώ τώρα πωλούν για μήνες. Πως φαντάζεσαι ότι διατηρούνται τα ελληνικά αχλάδια που ωριμάζουν το Σεπτέβρη μέχρι την άνοιξη;;;;; Τα μαζεύουν πριν ωριμάσουν τελείως για να διατηρηθούν περισσότερο και στο ψυγείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, zoranb είπε Γιατί να αντέξουν περισσότερο, ποιούς ωφελεί αυτό; Όλους. Παραγωγούς, μεσάζοντες, πωλητές. Ακόμα και τον καταναλωτή, στο επίπεδο ότι μπορεί να έχει φρούτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε πιο προσιτές τιμές (στο επίπεδο βέβαια γεύσης και θρεπτικότητας ο καταναλωτής είναι χαμένος από χέρι). Ροδάκινο, κλπ για να φας και να το ευχαριστηθείς πρέπει να το πάρεις από το δέντρο τη σωστή στιγμή. Δυστυχώς αυτή η στιγμή μπορεί να είναι ότι πρέπει για κατανάλωση αλλά σίγουρα όχι για μεταφορά ή αποθήκευση (μαυρίζουν και παραμαλακώνουν σε χρόνο dt). Γι' αυτό πλέον, διαλέγοντας φρούτα από supermarket αλλά και λαϊκές, ειδικά αν πας πρωί, τα αισθάνεσαι πολύ δροσερά, σχεδόν κρύα. Δεν φταίει η (ανύπαρκτη) πρωϊνή δροσούλα αλλά το ψυγείο όπου πέρασαν τις προηγούμενες μέρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ακόμα και της λαϊκής τα φρούτα είναι από ψυγείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Ακόμα και της λαϊκής τα φρούτα είναι από ψυγείο; Πολλά από αυτά Ειδικά αν ο πάγκος γράφει "επαγγελματίας" και όχι "παραγωγός" έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Τα κεράσια ίσως είναι από τα λίγα φρούτα που τη γλιτώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 γιατί ειδικά τα κεράσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Εγω παίρνω κατεψυγμένα και είναι μια χαρά ούτε ίνες ούτε τίποτα και αν είναι απο επώνυμη μάρκα έχουν και ωραία γεύση Αλλιώς να περιμένουμε στα φρέσκα αναβαθμίσεις μέχρι να περάσουν οπτικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις Wed Aug 01 2018 στις 9:40 ΜΜ, zoranb είπε Έχω βαρεθεί να αγοράζω φρέσκα φασολάκια κ όταν τα τρώω να ανακλύπτω αυτές τις ίνες στην ένωση κατα μήκος που έχουν! Δεν έχει να κάνει με το είδος, κ τα μπαρμπούνια και τα τσαουλιά μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Επίσης και όταν καθαρίζονται δεν βγαίνουν οι ίνες αυτές. Μου έχουν τρύχει περιπτώσεις αλλά πολύ λίγες, που όταν κόβεις κάποιο άκρο και το τραβάς να βγαίνει κ η ίνα... όμως τα περιοσσότερα που έχουν ίνες, κατά το καθάρισμα δεν δίνουν τέτοια σημάδια! Ξέρει κανείς κανά τρόπο να καταλαβαίνει κατά την αγορά εάν θα έχουν ίνες ή όχι; Έλα σε έφτιαξα InShot_20180823_212628074.mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα