ZELOMOTH Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, paredwse είπε Ασφαλιζόμενος κίνδυνος 3.000 ευρώ μου φαίνεται εξαιρετικά μικρός - εκτός εάν δεν έχεις σχεδόν τίποτα στο σπίτι. Θεωρώ ότι ένα μέσο σπίτι, με δύο τηλεοράσεις, δυό-τρεις γκατζετιές (media player - dvd/bluray player - whatever), μια μέση κουζίνα (ψυγείο, φούρνος, πλυντήριο ρούχων - μικρές ηλεκτρικές συσκευές) και έναν υπολογιστή, τα τρία χιλιάρικα τα έχουμε ξεπεράσει για πλάκα. Μπα μην το λες! Τα 3000 του Κοτσωβολουπολυ περισσοτερο τοπο πιανουν απο τα 5000 που εδωσε το κρατος στους προσφατως πληγεντες απο την φονικη πυρκαγια για ολοκληρο το σπιτι τους μαζι με το περιεχομενο!
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Μπα μην το λες! Τα 3000 του Κοτσωβολουπολυ περισσοτερο τοπο πιανουν απο τα 5000 που εδωσε το κρατος στους προσφατως πληγεντες απο την φονικη πυρκαγια για ολοκληρο το σπιτι τους μαζι με το περιεχομενο! Μη συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι η εκλπήλρωση μιας σύμβασης για την οποία έχει πληρώσει ο πελάτης (ασφάλεια) το άλλο είναι στη καλύτερη έμπρακτη ομολογία ενοχής με λίγο από ψηφοθηρία, το ένα είναι λεφτά τα οποία έχει "πληρώσει" ο πελάτης το άλλο είναι "στάμπα" λεφτα και άρα, ως "τσάμπα λεφτά" είναι φυσικά πολύ "καλύτερα" από αυτά για τα οποία έχεις προ-πληρώσει. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από DrLo 2 1
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ειναι οντως 16ευρω τον χρονο, μου ειπαν οτι αν θες μπορεις να παρεις εως μεγιστο 6000ευρω τοτε πληρωνεις δυο ταυτοχρονα των 16ευρω. Λενε οτι αποζημιωνουν απο το πρωτο ευρω. Κλεψαν την πεθερα μου πριν απο ενα δυο μηνες (καταστροφη αλουμινενιας μπαλκονοπορτας, πηραν κατι φορητα, και εναν υπολογιστη, αξια ζημιας καπου στις 2χιλιαδες ευρω). Προχθες μπηκαν σε σπιτι συγγενικου προσωπου (καταστροφη ξυλινης πορτας εισοδου, κλοπη μικρων ηλεκτρονικων και μικροφθορες στα επιπλα, καπου 1000ευρω ζημια). Τον χειμωνα που μας περασε το μπανιο μου εσταζε νερα απο το ταβανι γιατι σκασαν οι σωληνες του ηλιακου θερμοσιφωνα του απο κατω οροφου και τρεχαν νερα σε ολα τα διαμερισματα. Ολα αυτα ειναι ζημιες που ειναι σοβαρο μεγαλο κοστος. Δεν καλυπτουν αποζημιωση εαν σου παρουν χρηματα και κοσμηματα (δεν εχω πινακες ζωγραφικης) Εαν μπουν στο σπιτι πιθανος να χαλασουν την κεντρικη πορτα η τα αλουμινενια παραθυροφυλλα, να κλεψουν μια δυο κονσολες, κανα φορητο, κανα πισι. Ολα αυτα ειναι, δεν ειναι 3000ευρω. Πως μπορουμε να βρουμε τους ορους; Κλασικα Κωτσοβολος δεν εχουν να δωσουν τιποτα ΠΡΙΝ την αγορα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη κάλυψη, όταν ρώτησα φίλο ασφαλιστή για τα αντίστοιχα προγράμματα (αυτής της κατηγορίας τιμής), μου είπε πως «αν θέλω να πετάξω 16 ευρώ, μπορώ να τα πετάξω από το μπαλκόνι που θα είναι και πιο εντυπωσιακό...» Στο συγκεκριμένο προγραμμα πάντως που νομίζω πως είναι από την anytime, δεν γίνεται καμία καταγραφή στο περιεχόμενο του σπιτιού. Σου ζητάνε απλά τα στοιχεία της διεύθυνσης, το έτος κατασκευής του σπιτιού και αν είναι ιδιόκτητο ή με ενοίκιο. Επίσης τα 3000 ευρώ είναι η μέγιστη αποζημίωση που μπορεί να δωθεί και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως με το που θα δηλώσετε κλοπή θα πάρετε αμέσως 3000 καθαρά και «αβάδιστα». https://www.anytime.gr/home/kotsovolos-covers?gclid=EAIaIQobChMIhKLp5e_Y3AIVhojVCh1o0QDkEAAYASAAEgKdJfD_BwE 😛 1
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλο φαινεται δινω 16 σκηνοθετω μια ληστεια παιρνω 3000
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 minute ago, adi32 said: Καλο φαινεται δινω 16 σκηνοθετω μια ληστεια παιρνω 3000 Μάλλον δεν γνωρίζεις καλά τον «αλγόριθμο» των ασφαλιστικών... 2 1
marmagia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 αρκετες ασφαλιστικές στην ασφάλεια κλοπής περιεχομένου εξαιρούν γκατζετάκια τύπου iphone ipad θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο εδώ
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, billdanos είπε Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη κάλυψη, όταν ρώτησα φίλο ασφαλιστή για τα αντίστοιχα προγράμματα (αυτής της κατηγορίας τιμής), μου είπε πως «αν θέλω να πετάξω 16 ευρώ, μπορώ να τα πετάξω από το μπαλκόνι που θα είναι και πιο εντυπωσιακό...» Στο συγκεκριμένο προγραμμα πάντως που νομίζω πως είναι από την anytime, δεν γίνεται καμία καταγραφή στο περιεχόμενο του σπιτιού. Σου ζητάνε απλά τα στοιχεία της διεύθυνσης, το έτος κατασκευής του σπιτιού και αν είναι ιδιόκτητο ή με ενοίκιο. Επίσης τα 3000 ευρώ είναι η μέγιστη αποζημίωση που μπορεί να δωθεί και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως με το που θα δηλώσετε κλοπή θα πάρετε αμέσως 3000 καθαρά και «αβάδιστα». https://www.anytime.gr/home/kotsovolos-covers?gclid=EAIaIQobChMIhKLp5e_Y3AIVhojVCh1o0QDkEAAYASAAEgKdJfD_BwE 😛 Προσωπικα θα με βοηθουσε πιο πολυ να μας εξηγουσε ο φιλος τι ακριβως εννοει. 1
helicoid Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι όλοι οι όροι και προυποθέσεις αναφέρονται σε αυτό το pdf στο site της anytime. Καλύπτει και ασφάλιση περιεχομένου σε αυτά που αναφέρει. Απ'όσο διάβασα είναι τα κλασικά που αναφέρουν τα περισσότερα συμβόλαια. Τώρα αν το πακέτο των €16 έχει έξτρα αστερίσκους δεν ξέρω. Πάντως είναι ενδιαφέρον ως vfm, αν δεν έχει κανέναν εξωπραγματικό όρο. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από helicoid
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3.000 ευρω ασφαλιση αντικειμενων οικιας προς 16 ευρω ταζει το σχεδιο ασφαλισης. Τελεια, για να δουμε το νομο Αττικης με αυτα τα νουμερα. Συμφωνα με την απογραφη του 2011, οι κατοικοι του νομου Αττικης ηταν 3.8 εκατομυρια. Ας υποθεσουμε τωρα οτι ανα 2 δηλωμενους κατοικους αντιστοιχει και 1 οικια (αν και υποψιαζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευνοικα για την ασφαλιστικη). Αρα μιλαμε για 1.900.000 οικιες. Και ας υποθεσουμε οτι η ασφαλιστικη πετυχαινει το αδιανοητο, την απολυτη επιτυχια ολων των εποχων! Να ασφαλισει ΟΛΕΣ αυτες τις οικιες σε αυτο το προγραμμα. Θα βγαζει λοιπον το απιθανο ποσο των 30 εκατομυριων ευρω το χρονο. Τελειο; Χμ, μαλλον οχι και τοσο. Συμφωνα με την ΓΑΔΑ το σωτηριο ετος 2017 στην Αττικη ειχαμε 13.000 δηλωμενες διαρρηξεις οικιων. Αρα η πανευτυχης ασφαλιστικη που εχει ολη την Αττικη πελατες, θα πρεπει να δωσει σε αποζημιωσεις (μιας που αποζημιωνει απο το πρωτο ευρω) 13.000 χ 3.000 = 39 εκατομμυρια ευρω. Επειδη ειμαι πολυ large αφηνω εξω ολες τις αλλες καλυψεις που υποσχεται το συγκεκριμενο σχεδιο (πυρκαγιες, κεραυνοι, εκρηξη, πλημμυρα , αποπειρα κλοπης), αφηνω επισης τις σκηνοθετημενες ληστειες που καποιοι θα επιχειρησουν και θα καταφερουν κι επισης αφηνω εξω τα λοιπα εξοδα, πχ προσωπικο, εγκαταστασεις, νομικοι κλπ κλπ. Υποχρεωσεις που θα ανεβαζαν αρκετα το υψος των 39 εκ ευρω. Αρα , ειτε κανω κατι πολυ λαθος στους μπακαλικους υπολογισμους μου και συγχωρατε με, ειτε καποιος αποφασισε να χρεοκωπησει, ειτε εχει πολυ χρημα και αποφασισε να το μοιρασει στο λαουτζικο μεσω σχεδιου ασφαλισης (στη θεση του θα το μοιραζα αερα-πατερα για να μεινω και στην ιστορια ως φιλανθρωπος παρα ως αποτυχημενος και χρεοκωπημενος επιχειρηματιας), ειτε το σχεδιο ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο και η αληθεια κρυβεται σε καποια ψιλα γραμματα. Επαναλαμβανω , μπακαλικα , με τη δικη μου ελαχιστη νοημοσυνη παντα. Μπορει κατι να χανω, μπορει καπου να κανω λαθος... ΥΓ. Τα παραπανω συνοψιζονται σε μια προταση: "Πολυ καλο για να ειναι αληθινο". Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 4 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 4 hours ago, AristidisZ said: @GeorgeMan 16€ ετησίως έγραψε ο TS Εν πρώτοις και εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρον, καλό θα ήταν να ξεκαθάριζαν κάποια πράγματα όμως... Χαχα, με 16€ το χρόνο ασφαλιζω και της γιαγιάς μου το σπίτι... Παραείναι καλό.
opcorsa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 για να μην μας μπαχαλεψουν και κλεισουν καινουργιο θρεντ, πως σκηνοθετουμε σικε ληστεια? σπαμε τζαμακι (το φτηνο του μπανιου)ή καλυτερα κεντρικη πορτα
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Την έχω κάνει, προφανώς όχι για την πτώση δέντρου αλλά για κλοπή κυρίως. Οριακά μπυ καλύπτει τα ηλεκτρικά μου αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Γενικά όλες οι ασφαλιστικές για μικρά ποσά καλυπτόμενη υλικών εντοσ Της οικίας δε ζητάνε πραγματογνώμονα την ώρα της ασφάλισης (πχ για έως 50000 ξέρω ότι υπογράφει ο ασφαλιστικός σύμβουλος), όποτε και για τα 3000 δε νομίζω ότι θα ζητήσουν κάτι (εμένα δε μου ζήτησαν τίποτα). Μηπως εχεις διαθεσιμους τους ορους που ειχε μεσα, που σου εστειλαν; Οτιδηποτε 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε για να μην μας μπαχαλεψουν και κλεισουν καινουργιο θρεντ, πως σκηνοθετουμε σικε ληστεια? σπαμε τζαμακι (το φτηνο του μπανιου)ή καλυτερα κεντρικη πορτα Εαν θες ασε λιγο να παρουμε τις πληροφοριες που θελουμε, να δουμε εαν αξιζει το ολο θεμα και μετα κανεις τα δικα σου. Οκ τυπε; Ευχαριστω.
opcorsa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, orck είπε Μηπως εχεις διαθεσιμους τους ορους που ειχε μεσα, που σου εστειλαν; Οτιδηποτε Εαν θες ασε λιγο να παρουμε τις πληροφοριες που θελουμε, να δουμε εαν αξιζει το ολο θεμα και μετα κανεις τα δικα σου. Οκ τυπε; Ευχαριστω. τυπε τα ανελυσε παραπανω καποιος με πολυ σωστο σκεπτικο.. ειναι too good to be true με 1 ευρω τον μηνα να εισαι σχετικα "οκ" σε ενδεχομενο κλοπης... το γεγονος οτι πωλειται αποκλειστικα απο εταιρεια λιανικου εμποριου ισχυροποιει το σεναριο...γιατι και αυτη απο τα 16 θα παρει προμηθεια... καλυτερα να τα παιξουμε σε ζαρια τα 16 ευρω
idomeneas7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Αρα , ειτε κανω κατι πολυ λαθος στους μπακαλικους υπολογισμους μου και συγχωρατε με Kάτι κάνεις πολύ λάθος. Το ποσό "μέχρι 3.000" αποζημιώνει συγκεκριμένα πράγματα υπό προϋποθέσεις. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση όλα τα σπίτια της Αττικής να έχουν αυτή την ασφάλιση και να δικαιούνται το πλήρες ποσό κάθε χρόνο. Η αποζημίωση συνήθως δεν είναι μετρητά αλλά αντικατάσταση του είδους, όποτε μέσω της συνεργασίας με τον Κωτσόβολο, στην Anytime δεν κοστίζει ποτέ πραγματικά "εώς 3.000". 10 λεπτά πριν, orck είπε Μηπως εχεις διαθεσιμους τους ορους που ειχε μεσα, που σου εστειλαν; Οτιδηποτε Εαν θες ασε λιγο να παρουμε τις πληροφοριες που θελουμε, να δουμε εαν αξιζει το ολο θεμα και μετα κανεις τα δικα σου. Οκ τυπε; Ευχαριστω. Οι όροι είναι στο site της anytime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα