Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filipN είπε

- Για να λύσεις το θέμα θα πρέπει να επιδιώξεις να μιλήσεις τηλεφωνικώς με τον αρμόδιο προϊστάμενο του τμήματος που εκδίδει τους λογαριασμούς.

Μόνο με αυτόν, γιατί το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί περίπου ως κράτος εν κράτει. Οι περισσότεροι  υπάλληλοι εκεί αισθάνονται περίπου ως ανέγγιχτοι και είναι έτοιμοι για καυγά αν τους τηλεφωνήσεις και όχι να σε εξυπηρετήσουν.

Πως θα βρω τον συγκεκριμενο μπαρμπα?

Τηλεφωνο στη ΔΕΗ και αγιος ο Θεος?

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, filipN είπε

Όλα όσα λέτε είναι υποθέσεις,
και υπάρχει πιθανότητα να μην είμαι έτσι τα πράγματα και να μην έχει σχέση το λάθος που παρουσιάζεται με πιθανή καθυστέρηση της απόδοσης των χρημάτων από τα ΕΛΤΑ.

- Μου έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς σκηνικό πολύ παλαιότερα.  
Πλήρωσα το λογαριασμό εμπρόθεσμα και σε υποκατάστημα της ΔΕΗ, αλλά μου έλεγαν τα ίδια πράγματα που λένε τώρα στον @DYEL όταν έλαβα τους 2 επόμενους λογαριασμούς (που αγνοούσαν την πληρωμή του προ-προηγούμενου). Το έχω ακούσει και από άλλους πριν πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είναι παλαιό πρόβλημα της ΔΕΗ στην έκδοση των λογαριασμών, δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ.

- Για να λύσεις το θέμα θα πρέπει να επιδιώξεις να μιλήσεις τηλεφωνικώς με τον αρμόδιο προϊστάμενο του τμήματος που εκδίδει τους λογαριασμούς.
Μόνο με αυτόν, γιατί το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί περίπου ως κράτος εν κράτει. Οι περισσότεροι  υπάλληλοι εκεί αισθάνονται περίπου ως ανέγγιχτοι και είναι έτοιμοι για καυγά αν τους τηλεφωνήσεις και όχι να σε εξυπηρετήσουν.

Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο internet τα οποία επιβεβαιώνουν την μη απόδοση χρημάτων από τα ΕΛΤΑ. Ακόμα και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ έβγαλαν ανακοίνωση που γράφουν οτι η διοίκηση με τις επιλογές που κάνει εκθέτει τον οργανισμό. Ας έβγαζε ανακοίνωση η διοίκηση των ΕΛΤΑ που να λέει οτι δεν ισχύει.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Κατά τα άλλα Energa & HELLAS Power έκλεισαν για τον ίδιο λόγο, αλλά για μικρότερα συνολικά ποσά ...

Seems legit ....,

Γενικά έχεις οξυμένη αντιληπτική ικανότητα..

Δημοσ.

Η δεη, από 10 μαϊου είχε κάνει μια ανακοίνωση που έλεγε ελάτε με την απόδειξη των ΕΛΤΑ και όχι μόνο θα πιστωθεί το ποσό, αλλά θα πάρετε και την έκπτωση του 15%, αν την δικαιουστε.

ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ?????

Μάλιστα στις 08 Ιουνίου βγήκε ο κ.ΠΑΠΠΑΣ ο ΝΙΚΟΣ και είπε ότι το θέμα έχει ΛΥΘΕΙ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ???

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η δεη, από 10 μαϊου είχε κάνει μια ανακοίνωση που έλεγε ελάτε με την απόδειξη των ΕΛΤΑ και όχι μόνο θα πιστωθεί το ποσό, αλλά θα πάρετε και την έκπτωση του 15%, αν την δικαιουστε.

Μάλιστα στις 08 Ιουνίου βγήκε ο κ.ΠΑΠΠΑΣ ο ΝΙΚΟΣ και είπε ότι το θέμα έχει ΛΥΘΕΙ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ???

Φωτόπουλε εσύ ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ???

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το "κ." πριν το ΠΑΠΠΑΣ.

χα χα

βρέχει 60cents και στο insomnia !!!

---

ontopic

έστω ότι ισχυει και ο μπαρμπα Παππάς το έχει κάνει αυτό ... τι σμημαίνει αυτό

Το κράτος ΚΛΕΒΕΙ λεφτά ιδιωτών και μένει ατιμώρητο (γιατί στα ΕΛΤΑ το κράτος έχει μεγαλύτερο % από τη ΔΕΗ, άρα ότι παρακρατούν τα ΕΛΤΑ από τη ΔΕΗ, "effectively" που λένε και οι εσχάτως λιγότερο φονιάδες των λαών, το κράτος παρακρατά παράνομα λεφτά ιδιωτών) και ο μπαρμπα-ΠΑΠΠΑΣ αντί να τους χώσει φυλακή καψωνάρει τους πελάτες της ΔΕΗ.

Γιατί να πάνε οι άνθρωποι να ταλαιπωρηθούν ?

Για να μη τιμωρηθούν κομματο-κλέφτες ή απλά ο μπαρμπα-ΠΑΠΠΑΣ να σταματήσει την εντολή στους εντεταλμένους του στα ΕΛΤΑ να πρακρατούν παράνομα λεφτά άλλων?

Τα μεροκάματα που μπορεί να χάσει κάποιος και την ταλαιπωρία τους θα τους την πληρώσει ο ΠΑΠΠΑΣ?

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, infini είπε

Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο internet τα οποία επιβεβαιώνουν την μη απόδοση χρημάτων από τα ΕΛΤΑ. Ακόμα και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ έβγαλαν ανακοίνωση που γράφουν οτι η διοίκηση με τις επιλογές που κάνει εκθέτει τον οργανισμό. Ας έβγαζε ανακοίνωση η διοίκηση των ΕΛΤΑ που να λέει οτι δεν ισχύει.

Δεν απαντάς σε εμένα, γιατί απλά δεν κατανόησες τι λέω ή δεν διάβασες με προσοχή όλα όσα αναφέρονται παραπάνω.

- Τι σχέση έχουν τα ΕΛΤΑ με την  έκδοση του 2ου λάθος λογαριασμού; 

- Το κείμενο μου υποστηρίζει πως υπάρχει πρόβλημα δεκαετιών στο τμήμα έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ που ταλαιπωρεί, χωρίς λόγο, για 2η και 3η φορά τους πελάτες που έτρεξαν να ενημερώσουν για το λάθος από την πρώτη στιγμή, και η ΔΕΗ το αποδέχθηκε.
- Η τωρινή καθυστέρηση της πληρωμής από τα ΕΛΤΑ, δεν μπορεί να γίνεται το άλλοθι κάποιων που συνεχίζουν για δεκαετίες να εκτελούν πλημμελώς τα εργασιακά τους καθήκοντα.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Σε αυτο εχει μεγαλη ευθυνη εχουν τα Ελτα... Γιαυτο εδιωξαν  και τα διευθυντικα στελεχη οπως ζητησαν οι θεσμοι.... Μαλιστα  εχουν  πολυ μεγαλη πιεση στο  οικονομικο.. Ειναι  πολλα λεφτα μεσα... Δεν υπαρχουν.. Γιαυτο καθυστερουν τα λεφτα να τα αποδωσουν... Και μεγαλη ευθυνη  εχει και η δοιηκηση της Δεη.. Θα επρεπε  να τα εχει καταγγειλει αυτο το γεγονος... Επισης και πολυ μεγαλη ευθυνη εχει η ιδια η κυβερνηση... Θα επρεπε  να εχει διωξει τους υπευθυνους.. ( Στο μεταξυ το κρατος χρωσταει πολλα εκατομυρια Ευρω στα Ελτα για την καθολικη υπηρεσια...Γιαυτο υπαρχει και το πλεονασμα που αναφερει)

Επεξ/σία από takoulou
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση, μην ανοίγω άλλο νήμα:

Ληγμένος ανεξόφλητος λογαριασμός χ2 (δλδ ο τελευταίος έχει και τον προηγούμενο μέσα), αναφέρει πως "η κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς τον Διαχειριστη δικτύου έχει ήδη πραγματοποιηθεί με προηγούμενο λογαριασμό σας".

Πάω για ηλεκτρονική πληρωμή και γράφει "Σας υπενθυμίζουμε ότι μερική ή εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών α) δεν αποκλείει την επιβάρυνση με τόκους ή και β) δεν αναστέλλει τη διακοπή ηλεκτροδότης λόγω οφειλής".

Δλδ και να πληρωθεί τώρα, πάλι παίζει να το κόψουν; τι δεν καταλαβαίνω;

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, scullyist είπε

Ερώτηση, μην ανοίγω άλλο νήμα:

Ληγμένος ανεξόφλητος λογαριασμός χ2 (δλδ ο τελευταίος έχει και τον προηγούμενο μέσα), αναφέρει πως "η κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς τον Διαχειριστη δικτύου έχει ήδη πραγματοποιηθεί με προηγούμενο λογαριασμό σας".

Πάω για ηλεκτρονική πληρωμή και γράφει "Σας υπενθυμίζουμε ότι μερική ή εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών α) δεν αποκλείει την επιβάρυνση με τόκους ή και β) δεν αναστέλλει τη διακοπή ηλεκτροδότης λόγω οφειλής".

Δλδ και να πληρωθεί τώρα, πάλι παίζει να το κόψουν; τι δεν καταλαβαίνω;

Μπορεις με τον κωδικο πληρωμης να πληρωσεις μερος του οφειλομενου ποσου .

Αυτό δεν σημαινει ότι εισαι ενταξει και μπορει να γινει διακοπη.

Επισης ακομα και αν πληρωσεις ολο το ποσο με καθυστεριση και εχει δοθεί εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη μεχρι να ενημερωθεί το συστημα (2-3 μερες) μπορει να γινει διακοπη.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορεις με τον κωδικο πληρωμης να πληρωσεις μερος του οφειλομενου ποσου .

Αυτό δεν σημαινει ότι εισαι ενταξει και μπορει να γινει διακοπη.

Επισης ακομα και αν πληρωσεις ολο το ποσο με καθυστεριση και εχει δοθεί εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη μεχρι να ενημερωθεί το συστημα (2-3 μερες) μπορει να γινει διακοπη.

Γιάννη κάτι άσχετο να μην ανοίγω αλλού θέμα.

Επειδή το ρολόι μου είναι στο κλιμακοστάσιο,αν τη μέρα που είναι για μέτρηση είναι κλειστή η πόρτα και δεν μπορέσει να μπει ο υπάλληλος να μετρήσει μπορώ να δώσω εγώ κάπου την επομένη τις ενδείξεις;;;;;

Θα τις δεχτούν ή αυτό γίνεται μόνο στην ενδιάμεση μέτρηση που δεν έρχονται για μέτρηση;;;;;;;

Δημοσ.

Όταν έρθει και δεν βρει πρόσβαση στο ρολόι, αφήνει κίτρινο χαρτάκι.

Αυτό γράφει ότι μπορείς να δώσεις εσύ την ένδειξη την επόμενη ημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Γιάννη κάτι άσχετο να μην ανοίγω αλλού θέμα.

Επειδή το ρολόι μου είναι στο κλιμακοστάσιο,αν τη μέρα που είναι για μέτρηση είναι κλειστή η πόρτα και δεν μπορέσει να μπει ο υπάλληλος να μετρήσει μπορώ να δώσω εγώ κάπου την επομένη τις ενδείξεις;;;;;

Θα τις δεχτούν ή αυτό γίνεται μόνο στην ενδιάμεση μέτρηση που δεν έρχονται για μέτρηση;;;;;;;

Φυσικα και μπορεις εδώ με τον Ηλεκτρονικο κωδικο πληρωμης

https://ivr.deddie.gr/(S(t1vvdxr5wydrqnu41lysbs55))/Login.aspx

Αλλοιως στο τηλεφωνο για καταμετριση που γραφει ο λογαριασμος σου ή στο 10410

Αυτό κανω για το χωριο της γυναικας μου που δεν είναι προσβασιμος ο μετρητης και κατοικείται λιγες μερες τον χρονο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...