Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά η επικρατέστερη ημερομηνία επιβεβαιώθηκε και έτσι η Apple με προσκλήσεις που έστειλε σε ηλεκτρονικά μέσα, επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη μεγάλη της παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Steve Jobs στα νέα γραφεία της εταιρείας, και σ' αυτή θα δούμε τα νέα iPhone αλλά και τη νέα γενιά του Apple Watch μεταξύ άλλων. Γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τα σχέδια της Apple τα οποία περιλαμβάνουν τρία νέα iPhone, τα οποία θα διαθέτουν οθόνες 5.8, 6.1 και 6.5 ιντσών, με τη σχεδιαστική γραμμή και των τριών να είναι ίδια μ' αυτή του iPhone X. Αν προσπαθήσουμε πάντως να εντοπίσουμε κάποια στοιχεία από την πρόσκληση της Apple, δε βρίσκουμε κάτι συγκεκριμένο αφού σ' αυτή εμφανίζεται ένας μεγάλος χρυσός κύκλος και ο οποίος συνοδεύεται με την έκφραση "Ας μαζευτούμε" (Gather round) με την αγγλική πρόταση να δίνει έμφαση στο κυκλικό σχήμα.

Η φημολογία αναφέρει ακόμα και την παρουσίαση ενός νέου iPad Pro αν και κάτι τέτοιο πιθανόν να γίνει τον Οκτώβριο, μαζί με τις επερχόμενες ανανεώσεις της σειράς MacBook και iPad. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει ενδιαφερον φετος το keynote  ,περιμενω να δω το "plus" iphone X και το καινουριο ipad pro .

Φυσικα θα το δω live  εκτος συγκλονιστικου απροοπτου .

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εχει ενδιαφερον φετος το keynote  ,περιμενω να δω το "plus" iphone X και το καινουριο ipad pro .

Εγώ περιμένω το iPad που επιτέλους αλλάζουν τον μπροστινό σχεδιασμό μετά από τόσα χρόνια. Θα λέει αφάνταστα η μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο σασί.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα όλα είναι αδιάφορα πλην του iPad Pro. Βέβαια θα το κοστολογησουν ανάλογα αλλά θα πέσει η τιμή των προηγούμενων μοντέλων που είναι και αυτά εξαιρετικά.

Οσο για τα μικρά bezels που μερικοί έχουν πρόβλημα...παιδιά σοβαρά τώρα , μπορείτε και δουλεύετε το iPad γυμνό ?χωρίς θήκη ?  Όσο φορές το δοκίμασα είχα τον φόβο μην μου γλυστρησει. Δεν πρόκειται για πλαστικό tablet για όσους δεν έχουν ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, atheatos είπε

Για μένα όλα είναι αδιάφορα πλην του iPad Pro. Βέβαια θα το κοστολογησουν ανάλογα αλλά θα πέσει η τιμή των προηγούμενων μοντέλων που είναι και αυτά εξαιρετικά.

Οσο για τα μικρά bezels που μερικοί έχουν πρόβλημα...παιδιά σοβαρά τώρα , μπορείτε και δουλεύετε το iPad γυμνό ?χωρίς θήκη ?  Όσο φορές το δοκίμασα είχα τον φόβο μην μου γλυστρησει. Δεν πρόκειται για πλαστικό tablet για όσους δεν έχουν ιδέα.

Εγω το χρησιμοποιω χρονια τωρα χωρις θηκη βεβαια ειμαι πολυ  προσεκτικος και τυχερος μεχρι τωρα  ειναι η αληθεια ,αλλα γενικοτερα δεν το συνιστω διοτι  ειναι θεμα χρονου ποτε θα αποκομισει χτυπημα απο πτωση η' απο κατι αλλο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Τρομερό ενδιαφέρον! Τρία φρεσκοπλυμένα σεμεδάκια και πιο λεπτά bezels στο iPad Pro. Επαναστατικά πράγματα. Οπωσδήποτε Live.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.

Αναμένω να δω το iphone XS 6.5" !!! Αν είναι έτσι όπως το περιμένω με βλέπω να αφήνω note 8 στην άκρη και να το τσιμπάω. 

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, στον τομέα του hardware η Apple οδηγεί τις εξελίξεις, τη στιγμή που η Samsung δίνει spec bumps και η Google δίνει ότι να ναι (Pixel), οπότε ακόμα και Android users όπως εγώ θα παρακολουθήσουν το event με προσοχή...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kurkosdr είπε

Κακά τα ψέματα, στον τομέα του hardware η Apple οδηγεί τις εξελίξεις, τη στιγμή που η Samsung δίνει spec bumps και η Google δίνει ότι να ναι (Pixel), οπότε ακόμα και Android users όπως εγώ θα παρακολουθήσουν το event με προσοχή...

Ναι βέβαια, η Apple έβαλε πρώτη OLED οθόνες στα κινητά, έκοψε τα Bezel, έβαλε πρώτη μεγάλες οθόνες, έβαλε USB-C στα κινητά, έβαλε πρώτη ασύρματη φόρτιση, έβαλε πρώτη Quick Charge και πολλά άλλα. Μετά οι υπόλοιποι την ακολούθησαν.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
31 minutes ago, Plapoutas said:

Ναι βέβαια, η Apple έβαλε πρώτη OLED οθόνες στα κινητά, έκοψε τα Bezel, έβαλε πρώτη μεγάλες οθόνες, έβαλε USB-C στα κινητά, έβαλε πρώτη ασύρματη φόρτιση, έβαλε πρώτη Quick Charge και πολλά άλλα. Μετά οι υπόλοιποι την ακολούθησαν.

Για μένα το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Apple σήμερα, είναι πως διαθέτει την μοναδική εναλλακτική επιλογή mobile OS απέναντι στο Android.

Τώρα για τα περί καινοτομίας: θα έβαζα ως σημαντικότερη το ότι πρακτικά εισήγαγε την αγορά στην εποχή των σημερινών smartphones. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...