ΑλέξανδροςΠ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου ψαγμενου,, αν μετατρεψω 100ευρω με τη σημερινή ισοτιμία και πάρω 750 λίρες κ μετά από 1 χρόνο τις κάνω ευρώ Π θα είναι ίσως 1/5 θα έχω κερδος? Ευχαριστώ!
zourman1981 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Πιο πιθανό σε ένα χρόνο να παίρνεις 50-70 ευρώ με 750 λιρες 1
g_alkis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 "Ψαγμένος" για μια απλή μαθηματική πράξη 6 1
DrLo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, ΑλέξανδροςΠ είπε Γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου ψαγμενου,, αν μετατρεψω 100ευρω με τη σημερινή ισοτιμία και πάρω 750 λίρες κ μετά από 1 χρόνο τις κάνω ευρώ Π θα είναι ίσως 1/5 θα έχω κερδος? Ευχαριστώ! Έχω εγώ κάτι περισσευούμενες λίρες τουρκίας (τις από τον καιρό που ήταν ~ 1/3). Αν θες τις δίνω με 1/10. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από DrLo
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 εγω ημουν ψαγμενος οταν αγορασα στα 5,2. ακομα κλεω τα λεφτα μου 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μην παίζεις με ισοτιμίες, είναι το πιο ο,τιναναι χρηματιστηριακό προϊόν, με αψυχολόγητες διακυμάνσεις και επιρρεπές σε όλους τους κινδύνους που μπορείς (και δε μπορείς) να φανταστείς. Είναι κανονικότατος τζόγος, με μικρό όμως περιθώριο κέρδους, εκτός συγκλονιστικά λίγων περιπτώσεων. 2
Lanike71 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλύτερα πάρε κανένα οικοπεδάκι στη Σμύρνη. 1
torq Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ποιος σου εγγυάται ότι τα 100€ δε θα γίνουν 20€ σε ένα χρόνο; 1
christakos07 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, torq είπε και ποιος σου εγγυάται ότι τα 100€ δε θα γίνουν 20€ σε ένα χρόνο; Εδώ στοιχημάτιζαν σε κρυπτονομίσματα, σε νόμισμα κράτους θα κολλήσουμε.. 32 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Καλύτερα πάρε κανένα οικοπεδάκι στη Σμύρνη. Το Izmir ακούγεται καλύτερο πάντως.
Zerg13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανεις δεν μπορει να προβλεψει οτιδηποτε, βασικος νομος στα οικονομικα. Αν υπηρχε οποιαδηποτε πληροφορια για οτιδηποτε ισοτημια μετοχη οτι γουσταρετε θα ημασταν ζαπλουτοι. 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Καλύτερα πάρε κανένα οικοπεδάκι στη Σμύρνη. Οντως θα το αγορασει φτηνα. Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Με τι θα πληρωθει οταν πουλησει; Ρισκαρεις και εδω, βεβαια με καλυτερο τροπο 1 ώρα πριν, torq είπε και ποιος σου εγγυάται ότι τα 100€ δε θα γίνουν 20€ σε ένα χρόνο; Οταν βρεις μια εγγυηση για οτιδηποτε μετοχη/αγορα ακινητου/ισοτημια μας λες. 4 ώρες πριν, ΑλέξανδροςΠ είπε Γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου ψαγμενου,, αν μετατρεψω 100ευρω με τη σημερινή ισοτιμία και πάρω 750 λίρες κ μετά από 1 χρόνο τις κάνω ευρώ Π θα είναι ίσως 1/5 θα έχω κερδος? Ευχαριστώ! Δεν αξιζει να ασχολησαι για τετοιο ποσο, μαζεψε καπου 300 και πηγαινε μια βολτα διπλα και αγορασε τον κοσμο ολο. Εχετε σκληρο νομισμα στα χερια σας. 3 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε εγω ημουν ψαγμενος οταν αγορασα στα 5,2. ακομα κλεω τα λεφτα μου Οσοι αγορασαν στο 3,5 να δεις τι κανουν. Ξεχασε το παει τελειωσε. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
papoys1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Το να ρισκάρεις 100 , 200 και 300 ευρώ δεν λέει και πολλά.Την πλάκα σου κάνεις. Μπορεί σε ένα χρόνο τα 100 να είναι 70 αλλά μπορεί και 130.Παιχνίδια παίζονται δε νομίζω πως θα καταρεύσει η οικονομία της Τουρκίας η οποία έχει καλύτερη βάση από τη δική μας η οποία έστω με μεγάλη χασούρα αντέχει ακόμη. 3
aggelos87 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά ανοίξατε ολόκληρο θέμα για ένα κατοστάευρω;;; Που στην καλύτερη θα τα κάνεις μετά απο 1 χρόνο 120 ξέρω γω;; 😂😂 Τράβα παίξε κανα λαικό λαχείο καλύτερα Χριστιανέ μου 4 1
kallair Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ΑλέξανδροςΠ είπε Γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου ψαγμενου,, αν μετατρεψω 100ευρω με τη σημερινή ισοτιμία και πάρω 750 λίρες κ μετά από 1 χρόνο τις κάνω ευρώ Π θα είναι ίσως 1/5 θα έχω κερδος? Ευχαριστώ! Κατι τετοια μαθηματικα καναν καποιοι μαλλον, οταν "επαιζαν" χρηματιστηριο τις χρυσες εποχες, και εκαναν πλουσιους μερικους ΑΛΛΟΥΣ.
vagos789 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Επισης αν κανεις τετοιου ειδους συναλλαγες σε τραπεζες και ανταλλακτηρια οι προμηθειες ειναι πολυ μεγαλες αποκλειοντας σχεδον καθε πιθανοτητα κερδους 1
ELTASSOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα αγορασεις με κλειστη τιμη ισοτιμιας επαναγορας των λιρων σου σε ευρω. Forward buy. Σιγουρα θα βγαλει η θα χασει αυτος που θα στο κανει αλλα εσυ θα κερδισεις σιγουρα. Για λογους πολιτικης ενισχυσης του κρατικου νομισματος αυτο το κανουν οι μεγαλες τραπεζες που εξασκουν και κυβερνητικη πολιτικη. Μπορεις να δανιστεις σε νομισμα βενεζουελας να τα κανεις λιρες και μετα να μετατρεψεις σε ευρω. Σιγουρο kερδος... Οτι θελεις ρωτα εδω...η ασχολησου με forex. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από ELTASSOS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα