shadowfax-1- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ναι το έχω δει και εγώ ότι κάποια μικρά είχαν "αναγκαστεί" στα τβιτς αλλά από την άλλη από κάτω βρίζουν τα ανταλλακτηρια γιατί στο Καναδά προσπαθούσαν να γίνει περισσότερο adopt συγκεκριμένα το χρπ? Τρέχα γυρευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η Binance εδωσε τα SGB απο το snapshot του Δεκεμβρη του 2020 οπως φαινεται απο μηνυματα στο twitter. Οσοι ειχατε παρει μερος αν θελετε το επιβεβαιωνετε. Εξυπνη παντως. Τα κρατησε για να παρει και τα Exfi προφανως και τωρα μετα το snapshot τα εδωσε. Βεβαια ειμαι και λιγο καχυποπτος οτι βοηθησε στο να πεσει πανω απο 50% η τιμη του οποτε ισως τωρα παλι να κατεχει οσα θα επρεπε να εχει δωσει στους κατοχους XRP απο το snapshot του προηγουμενου Δεκεμβριου. Και φανταζομαι οτι μολις ενεργοποιηθουν οι αναληψεις θα εχουμε νεα γενναια πτωση. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από geoptik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Απο αυτά που είπε το Flare στο τουίτ τα exfi εγώ κατάλαβα οτι θα πάνε και αυτά στα άτομα που είχαν λογαριασμό εκτός και αν όντως τα καβάτζωσαν οπότε θα κυνηγάνε όλοι πελάτες μετά και θα πάνε όλοι bitrue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Εμενα μου δοθηκε η εντυπωση οτι επειδη η Binance δεν υποστηριξε το snapshot για τα exfi,οσοι ειχαν XRP στη Binance περυσι πηραν σημερα τα SGB απο το περσινο snapshot αλλα δεν θα παρουν τα EXFI. Ετσι γινονται οι δουλειες και τα κερδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Mπορεί να έχεις δίκιο. Εγώ το βλέπω από τo nexo πχ το βάζει έτσι(όμως η Bitstamp αντίθετα μίλησε ότι θα δώσει ΜΟΝΟ τα sgb...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ FLARE economics ζήτησαν τους λογαριασμούς ώστε να μή δώσουν τα flare): https://twitter.com/FlareFinance/status/1469376655118331910?s=20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Mπορεί να έχεις δίκιο. Εγώ το βλέπω από τo nexo πχ το βάζει έτσι(όμως η Bitstamp αντίθετα μίλησε ότι θα δώσει ΜΟΝΟ τα sgb...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ FLARE economics ζήτησαν τους λογαριασμούς ώστε να μή δώσουν τα flare): https://twitter.com/FlareFinance/status/1469376655118331910?s=20 Τιμιο το κρινω το νεξο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Βγάζοντας τα ΧΡΠ απο τα συναλλακτήρια 1)δέν μπορεί κανείς να τα αγοράσει 2)δέν μπορεί κανείς να τα πουλήσει Ίσως οδηγηθεί ο υπόλοιπος κόσμος σε πώληση των ΧΡΠ , ισως θέλουν να κάνουν κατάσχεση ίσως ίσως ίσως.... Το σίγουρο είναι πως βγωμαει το θέμα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Βγάζοντας τα ΧΡΠ απο τα συναλλακτήρια 1)δέν μπορεί κανείς να τα αγοράσει 2)δέν μπορεί κανείς να τα πουλήσει Ίσως οδηγηθεί ο υπόλοιπος κόσμος σε πώληση των ΧΡΠ , ισως θέλουν να κάνουν κατάσχεση ίσως ίσως ίσως.... Το σίγουρο είναι πως βγωμαει το θέμα..... Για αυτό τι κάνουμε;;τα βάζουμε σε πορτοφόλια Κ περιμένουμε😉😉😉,μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😂😂😂💪💪💪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Βγάζοντας τα ΧΡΠ απο τα συναλλακτήρια 1)δέν μπορεί κανείς να τα αγοράσει 2)δέν μπορεί κανείς να τα πουλήσει Ίσως οδηγηθεί ο υπόλοιπος κόσμος σε πώληση των ΧΡΠ , ισως θέλουν να κάνουν κατάσχεση ίσως ίσως ίσως.... Το σίγουρο είναι πως βγωμαει το θέμα..... Φαίνεται πως μπαίνουμε σιγά σιγά στα νέα παγκόσμια δεδομένα..... Για να δούμε τι θα μας επιφύλαξει το μέλλον.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CostasGp21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, miklas είπε Για αυτό τι κάνουμε;;τα βάζουμε σε πορτοφόλια Κ περιμένουμε😉😉😉,μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😂😂😂💪💪💪 Σε τι πορτοφόλια όμως είσαι safe ? XUMM ας πούμε ; Ή cold ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, CostasGp21 είπε Σε τι πορτοφόλια όμως είσαι safe ? XUMM ας πούμε ; Ή cold ? Εγώ προσωπικά έχω XUMM κ δεν τα ακουμπάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PartyAnimaL88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σας εχω τα xrp μου στο gatehub το οποίο συνεργάζεται με το xumm θελω να παρω μέρος στο airdrop για το solo καπου διάβασα μπορώνα κανω το gatehub trust στο xumm χωρίςνα μεταφέρω τα xrp μου στο xumm wallet καινα πάρω μέρος στο airdrop ισχύει σοφοί μου guru? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 10:39 ΠΜ, PartyAnimaL88 είπε Καλημέρα σας εχω τα xrp μου στο gatehub το οποίο συνεργάζεται με το xumm θελω να παρω μέρος στο airdrop για το solo καπου διάβασα μπορώνα κανω το gatehub trust στο xumm χωρίςνα μεταφέρω τα xrp μου στο xumm wallet καινα πάρω μέρος στο airdrop ισχύει σοφοί μου guru? Ευχαριστώ Δεν έχω gatehub, αλλά κάπου μέσα στο λογαριασμό θα έχει το private key (ή αλλιώς seed το λένε). Θα πάρεις αυτό το private key και θα κάνεις import το λογαριασμό στο XUMM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Αντε και καλες γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CostasGp21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Παίδες τι γίνεται πως τα βλέπεται τα πράγματα , μαζεύω όσο μπορώ να κάνω άλλη μια αγορά ήμουν στο να χαλάσω το κεφάλαιο μου 50% xrp , 25%sgb , 25%xdc .. αλλά κάτι με τρώει να μην ασχοληθώ με sgb και να πάω 50%-50% xrp , xdc( εφόσον κάνει ένα dip 0.088και κάτω ) … αλλά Δνε ξέρω να περιμένω τον νέο χρόνο ; Ή πριν το τέλος του 21 … έχω την εντύπωση οι φήμες και τα νέα ( όχι κάτι συγκεκριμένο το Μουντ που εισπράττω από Twitter κλπ ) από την δίκη παρωδία είναι κατά μας δεν ξέρω αν έχετε την ίδια εικόνα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις