Torasu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1-2 φορές τη μέρα, επειδή είμαι καλό παιδί. 5 hours ago, adi32 said: Για να κάνουμε σωστή δουλειά Τρεις φορές την ημέρα ή κάθε φορά που τρωμε κάτι που περιέχει ζάχαρη ή που κολλαει ενδιάμεσα. Πλύσιμο με ηλεκτρική οδοντοβουρτσα καλή οδοντόκρεμα νήμα ή βουρτσάκια και ήπιο στοματικό διάλυμα μια φορά τη μέρα. Επίσης κάθε έξι μήνες καθαρισμός. Στοματικό διάλυμα εάν δεν έχεις κακοσμία είναι τελείως άχρηστο. 3 2
redykt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, DYEL said: δηλαδη? δινεις 40ευρω για να σου πλυνει καλα τα δοντια ο γιατρος . 1 1
Dynamics Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 ότι καλύτερο για πρώτο ραντεβού...https://www.skroutz.gr/s/9064543/Fisherman-s-Friend-Mint-25gr.html#reviews μιας κ το εφερε η συζητηση καλο θα ειναι να ριξουμε κ προταση για καλη φθηνη οδοντοπαστα... πολυ καλη ειναι αυτη η σειρα απο elgydium https://www.skroutz.gr/c/2404/Odontokremes/m/5927/Elgydium.html πολυ καλη σε λευκανση ειναι και η white glo αυτη εχω τον τελευταιο καιρο ! 2
ELMastas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω συνήθως το βράδι μόνο αλλά και κάποιες φορές μεσημέρι βράδι (όπως θα έρπεπε) και στοματικό διάλυμα Tantum Verde γιατί κάνει καλό για τα ούλα και την υγιεινή στο στόμα. Σκέφτομαι για ηλεκτρική που να κάνει δουλειά σε λογική τιμή,γιατί και θέλει ώρα και βαριέμαι,αλλά και δεν γίνεται και τόσο σωστά το καθάρισμα χειροκίνητα,οπότε καμμιά καλή ηλ οδοντόβουρτσα έχει κανείς να προτείνει ❓
talibanakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αληθεια τωρα,υπαρχουν ανθρωποι που ξυπνανε και πανε για δουλεια χωρις να πλυνουν τα δοντια τους; 5 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, redykt είπε δινεις 40ευρω για να σου πλυνει καλα τα δοντια ο γιατρος . Το μινι καλεμι δεν το λες και πλυστικο...
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις καλές μου κάθε μέρα, στις κακές μου αραιά 17 hours ago, xaratsi said: Σύμμαχος η ηλεκτρική οδοντοβουρτσα. 1
d_gkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 4 φορές/ημέρα Σίγουρα πρωι/βράδυ και κάθε φορά που είναι να βγω ή νιώθω ότι μυρίζει η αναπνοή. Στοματικό διάλυμα 2 3 φορές μετά από βούρτσισμα Μια φορά νημα
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Πες πάππου και τιμουλα να δούμε αν αξίζει. 1.Τιμή χώμα 3,80 το σετάκι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Αληθεια τωρα,υπαρχουν ανθρωποι που ξυπνανε και πανε για δουλεια χωρις να πλυνουν τα δοντια τους; Επιτελους αναρωτηθηκε καποιος...Ηθελα να ξερα οσοι πλενουν μονο το βραδυ, το πρωι που ξυπνατε δεν το μυριζετε το στομα σας?Εμεις το μυριζουμε παντως... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Χρησιμοποιείστε αυτή Intermed-Chlorhexil , δεν καίει, δεν αλλοιώνει τη γεύση.
spectaculator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, kolumvitis είπε Τελευταία με έχει πιάσει ένας ψυχαναγκασμός πως ότι και να κάνω τα δόντια μου δεν είναι καθαρά, χώρια του ότι χρειάστηκε να αλλάξω ένα σφράγισμα. Παρότι βάζω νήμα και βουρτσίζω με χειροκίνητη παρόλα ταύτα εκεί η τερηδόνα επιμένει. Έκοψα και τη ζάχαρη από τον καφέ μήπως βοηθήσει και τρώω για πρωινό φυστικοβούτυρο που από ότι είδα στην ετικέτα δεν έχει ζάχαρη (ή έχει αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα κορνφλέικς). Κάθε πότε τα βουρτσίζετε οι υπόλοιποι; Και τι συμπληρωματικά μέσα χρησιμοποιείτε, αν χρησιμοποιείτε; Βούρτσισμα πρωί-βράδυ, με μεσο-οδοντικό βουρτσάκι και μετά με μέτρια οδοντόβουρτσα. Μπουκώματα με στοματικό διάλυμα (αν έχει οινόπνευμα, ξέπλυμα τα χείλη μετά με νερό γιατί θα στα ξεράνει). Επίσης μια βόλτα από το γιατρό πριν εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα.
AristidisZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως εμένα η οδοντίατρός που πάω μου έχει πει να χρησιμοποιώ στοματικό διάλυμα μόνο περιοδικά κατόπιν εντολής της, και listerine ειδικά όχι πάνω από 1-2 φορές τη βδομάδα... 1 1
dim_mnia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 φορά κάθε 3+ μέρες..... μέχρι που η τερηδόνα μπήκε στη ρίζα οπότε χθες έκανα τη πρώτη επίσκεψη για απονεύρωση... πονάει 😢 Για αυτό πρέπει κάθε μέρα πλύσιμο 😢 Τώρα τα πλένω 1 φορά το βράδυ (better than nothing)
Makis38 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Εννοείται ότι δεν αφήνουμε την υγιεινή των δοντιών στην τύχη τους γιατί από τα δόντια μπορεί να σου βγάλει και άλλα θέματα υγείας σε ολόκληρο το σώμα. Αυτό παρένθεση για να σου πω ότι γνωρίζω/γνώρισα γυναίκες (τυχαίο) που ενώ είχαν περάσει τα 30άντα τους δεν είχαν κανένα σφράγισμα και πλένανε μία φορά το βράδυ, και ´γω ο φουκαράς που είμαι από τα 12 με οδοντικό νήμα, τότε που το έλεγα και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο, τα έχω ΟΛΑ σφραγισμένα, πολλά με θήκες και 2 φυτευτά. Είναι θέμα οργανισμού η ανθεκτικότητα. Μετά από κάθε γεύμα θέλει, νήμα ή/και μεσοδόντια βουρτσάκια. Listerine είναι για λίγα πράγματα. Δες και ρώτα (φυσικά) για το KIN GINGIVAL στοματικό διάλυμα, Ισπανικής εάν θυμάμαι καλά προέλευσης. Κάθε 6 μήνες καθαρισμό στον οδοντίατρο που και αν έχει νέο μηχάνημα υψηλής πίεσης και όχι με υπέρηχο, δεν πονάς καθόλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα