Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

παρακάτω βίντεο φαίνεται να

αυτο πιστευω και εγω  ομως το υλικο του δικου μου δεν ειναι καθολου ευκαμπτο και νομιζω οτι θα σπασει.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

Ο κατω όροφος από εμένα , μου αναφέρει ότι έχει υγρασία .(στο σημείο κάτω από το μπάνιο μου), όπου περνάει και η αποχέτευση όμως 

το σπιτι που μένω ανακαινίστηκε προ διετίας και δεν έχω κάποια συμπτώματα η μυρωδιά . 

τι κινήσεις μπορώ να κάνω να εντοπισω αν υπάρχει θέμα ;

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Καλησπέρα ,

Ο κατω όροφος από εμένα , μου αναφέρει ότι έχει υγρασία .(στο σημείο κάτω από το μπάνιο μου), όπου περνάει και η αποχέτευση όμως 

το σπιτι που μένω ανακαινίστηκε προ διετίας και δεν έχω κάποια συμπτώματα η μυρωδιά . 

τι κινήσεις μπορώ να κάνω να εντοπισω αν υπάρχει θέμα ;

Είναι λίγο δύσκολο να μιλάμε για σύμπτωση...

Ο οικονομικός τρόπος είναι φλουοροσκεϊνη, μετά νομίζω είναι θερμοκαμερα,  σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έρθει τεχνικός (λογικά υδραυλικός)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Για πες!!! Δεν το χω ξανακούσει, τι κάνει;;

To αραιώνεις σε νερό, παίρνει ένα φωσφοριζέ πράσινο χρώμα, το αδειάζεις στα σιφώνια, αν έχει διαρροή στον κάτω θα πρασινίσει ο τοίχος.

• Like 4
Δημοσ.

Για σοβάτισμα τοίχου, έχει κανείς να προτείνει κάποιον απο τους έτοιμους σοβάδες που κυκλοφορούν; 

Αφορα σοβάτισμα πρώτα με πεταχτό και μετα στρώσιμο το δευτερο χερι.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CONAN_ είπε

Για σοβάτισμα τοίχου, έχει κανείς να προτείνει κάποιον απο τους έτοιμους σοβάδες που κυκλοφορούν; 

Αφορα σοβάτισμα πρώτα με πεταχτό και μετα στρώσιμο το δευτερο χερι.. 

Έχω χρησιμοποιήσει τον ταχύπηκτο του leroy, πολλές φορές. Δεν με έχει απογοητεύσει. (για ερασιτεχνική χρήση - μερεμέτια μιλάμε πάντα)

Αν δεν απατώμαι είναι κατασκευής isomat.

https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/oikodomika-ulika/tsimedo-sovas-koniamata/sovas-axton-se-leuko-hroma-80702115

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zaras27 είπε

Αυτή η μαυρίλα στη μπανιέρα στην ένωση με το πλακάκι πως καθαρίζει η ρημάδα κάθε φορά ?

Αφαιρείται με ξύστρα και περνάς μια νέα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σιλικόνη ή ριχνεις χλωρίνη την αφήνεις 1-2 ωρες και μετά ξεπλένεις.

Διάλεξε 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αφαιρείται με ξύστρα και περνάς μια νέα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σιλικόνη ή ριχνεις χλωρίνη την αφήνεις 1-2 ωρες και μετά ξεπλένεις.

Διάλεξε 

Πρόταση για μια ΠΟΛΥ καλή σιλικόνη ?

Χλωρίνη θα κάνει κάτι ? δεν το βλέπω αν κ θα το δοκιμάσω 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zaras27 είπε

Αυτή η μαυρίλα στη μπανιέρα στην ένωση με το πλακάκι πως καθαρίζει η ρημάδα κάθε φορά ?

Δοκίμασε και ξύδι, κάνει πολύ καλή δουλειά σε άλατα και μούχλες.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zaras27 είπε

Πρόταση για μια ΠΟΛΥ καλή σιλικόνη ?

Χλωρίνη θα κάνει κάτι ? δεν το βλέπω αν κ θα το δοκιμάσω 

Αυτη την στιγμη δεν εχω καποια να σου προτείνω είμαι εκτος, κοιτα για σφραγιστικη αντιμουχλικη, η χλωρινη ειναι μονουλα σε αυτα, και για οπου υπαρχουν αρμοί πχ πλακάκια, κανει εξαιρετική δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zaras27 Cif και μια παλιά οδοντόβουρτσα. Προσοχή στις επιφάνειες (μπανιέρα) που μπορεί να έχουν σμάλτο, καθώς προτείνονται υλικά που τον καταστρέφουν.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...