userAnon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε παρακάτω βίντεο φαίνεται να αυτο πιστευω και εγω ομως το υλικο του δικου μου δεν ειναι καθολου ευκαμπτο και νομιζω οτι θα σπασει.
kostakiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Ο κατω όροφος από εμένα , μου αναφέρει ότι έχει υγρασία .(στο σημείο κάτω από το μπάνιο μου), όπου περνάει και η αποχέτευση όμως το σπιτι που μένω ανακαινίστηκε προ διετίας και δεν έχω κάποια συμπτώματα η μυρωδιά . τι κινήσεις μπορώ να κάνω να εντοπισω αν υπάρχει θέμα ; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από kostakiss
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, kostakiss είπε Καλησπέρα , Ο κατω όροφος από εμένα , μου αναφέρει ότι έχει υγρασία .(στο σημείο κάτω από το μπάνιο μου), όπου περνάει και η αποχέτευση όμως το σπιτι που μένω ανακαινίστηκε προ διετίας και δεν έχω κάποια συμπτώματα η μυρωδιά . τι κινήσεις μπορώ να κάνω να εντοπισω αν υπάρχει θέμα ; Είναι λίγο δύσκολο να μιλάμε για σύμπτωση... Ο οικονομικός τρόπος είναι φλουοροσκεϊνη, μετά νομίζω είναι θερμοκαμερα, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έρθει τεχνικός (λογικά υδραυλικός) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από nickol-us 1
mechpanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε φλουοροσκεϊνη Για πες!!! Δεν το χω ξανακούσει, τι κάνει;;
Doubt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Για πες!!! Δεν το χω ξανακούσει, τι κάνει;; https://www.mastoraki.gr/floyoroskeini-anixneytis-ygrasias-50g_2228.html Θαυματουργό. (πλάκα κάνω, πρώτη φορά το βλέπω)
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, mechpanos είπε Για πες!!! Δεν το χω ξανακούσει, τι κάνει;; To αραιώνεις σε νερό, παίρνει ένα φωσφοριζέ πράσινο χρώμα, το αδειάζεις στα σιφώνια, αν έχει διαρροή στον κάτω θα πρασινίσει ο τοίχος. 4
CONAN_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Για σοβάτισμα τοίχου, έχει κανείς να προτείνει κάποιον απο τους έτοιμους σοβάδες που κυκλοφορούν; Αφορα σοβάτισμα πρώτα με πεταχτό και μετα στρώσιμο το δευτερο χερι..
Doubt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, CONAN_ είπε Για σοβάτισμα τοίχου, έχει κανείς να προτείνει κάποιον απο τους έτοιμους σοβάδες που κυκλοφορούν; Αφορα σοβάτισμα πρώτα με πεταχτό και μετα στρώσιμο το δευτερο χερι.. Έχω χρησιμοποιήσει τον ταχύπηκτο του leroy, πολλές φορές. Δεν με έχει απογοητεύσει. (για ερασιτεχνική χρήση - μερεμέτια μιλάμε πάντα) Αν δεν απατώμαι είναι κατασκευής isomat. https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/oikodomika-ulika/tsimedo-sovas-koniamata/sovas-axton-se-leuko-hroma-80702115 1 1
zaras27 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Αυτή η μαυρίλα στη μπανιέρα στην ένωση με το πλακάκι πως καθαρίζει η ρημάδα κάθε φορά ?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, zaras27 είπε Αυτή η μαυρίλα στη μπανιέρα στην ένωση με το πλακάκι πως καθαρίζει η ρημάδα κάθε φορά ? Αφαιρείται με ξύστρα και περνάς μια νέα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σιλικόνη ή ριχνεις χλωρίνη την αφήνεις 1-2 ωρες και μετά ξεπλένεις. Διάλεξε 1
zaras27 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφαιρείται με ξύστρα και περνάς μια νέα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σιλικόνη ή ριχνεις χλωρίνη την αφήνεις 1-2 ωρες και μετά ξεπλένεις. Διάλεξε Πρόταση για μια ΠΟΛΥ καλή σιλικόνη ? Χλωρίνη θα κάνει κάτι ? δεν το βλέπω αν κ θα το δοκιμάσω
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, zaras27 είπε Αυτή η μαυρίλα στη μπανιέρα στην ένωση με το πλακάκι πως καθαρίζει η ρημάδα κάθε φορά ? Δοκίμασε και ξύδι, κάνει πολύ καλή δουλειά σε άλατα και μούχλες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, zaras27 είπε Πρόταση για μια ΠΟΛΥ καλή σιλικόνη ? Χλωρίνη θα κάνει κάτι ? δεν το βλέπω αν κ θα το δοκιμάσω Αυτη την στιγμη δεν εχω καποια να σου προτείνω είμαι εκτος, κοιτα για σφραγιστικη αντιμουχλικη, η χλωρινη ειναι μονουλα σε αυτα, και για οπου υπαρχουν αρμοί πχ πλακάκια, κανει εξαιρετική δουλειά.
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @zaras27 Cif και μια παλιά οδοντόβουρτσα. Προσοχή στις επιφάνειες (μπανιέρα) που μπορεί να έχουν σμάλτο, καθώς προτείνονται υλικά που τον καταστρέφουν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις