Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το δικό μου ZTE με android έχει μέσα και playstore.

Δεν είναι γνήσιο κινεζικό η έχουν περάσει άλλη rom από πανω

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή τη δουλειά της κάνει μετά απο πίεση των Ευρωπαϊκών εταιρείων.Η google πολυ καλά κάνει που παίρνει  μέτρα για να πέσει στα μαλακά στην εφεση.Το θέμα είναι ότι το μάρμαρο θα το πληρώσουμε οι καταναλωτές.

Δημοσ.

+5δις πρόστιμο πάλι στην google λόγω βλακεiας αυτή την φορά!

Δημοσ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που ακόμα και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν άτομα που δεν αντιλαμβάνονται τις μονοπωλιακές τακτικές της Google... Η ΕΕ βάζει πρόστιμο για αυτό και επειδή το μετακυλύει στους καταναλωτές φταίει η ΕΕ για αυτό... τόση εξάρτηση από την Google πια????

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν έστω ένα μοντέλο από μια εταιρία έχει το playstore ως τώρα πρέπει όλα τα μοντέλα της ίδιας εταιρίας να το έχουν;

Και κάτι ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι τα store είναι και λίγο μονόδρομος αφού δεν υπάρχουν απευθείας link από τους δημιουργούς για να τα κατεβάσουμε. Αυτό γίνεται γιατί δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο οι ίδιοι ή η google τους το απαγορεύει αν έχουν την εφαρμογή τους στο Playstore;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που ακόμα και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν άτομα που δεν αντιλαμβάνονται τις μονοπωλιακές τακτικές της Google... Η ΕΕ βάζει πρόστιμο για αυτό και επειδή το μετακυλύει στους καταναλωτές φταίει η ΕΕ για αυτό... τόση εξάρτηση από την Google πια????

το πρόβλημα είναι ότι η ΕΕ ασχολείται ως συνήθως με πίπες και όχι με ουσιαστικά πράγματα και το αποτέλεσμα σε αυτή τη περίπτωση είναι να φάει όλος ο κόσμος καπέλο για ποιον ακριβώς λόγο...;

αν η ΕΕ λειτουργούσε όντως γενικά υπέρ των πολιτών της δεν θα υπήρχε το γενικότερο κλίμα που υπάρχει στην ευρώπη και ο ευρωσκεπτικισμός που συνεχώς αυξάνεται, αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να πιάσουμε πολιτικές κουβέντες..

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Black Demis είπε

μετα θα εχουμε 500 store κλπ και τι θα κανει ο καθε dev? θα ανεβαζει σε καθε store τα apps του? δεν παιζει....

Ευκαιρία για νέα μπίζνα. Φτιάξε εταιρία που θα αναλαμβάνει να ανεβάσει το app σου σε όλα τα android stores του κόσμου!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το δικό μου ZTE με android έχει μέσα και playstore.

Η ΖΤΕ είναι μέρος τις OASP και θεωρείται ένας από τους μεγάλους κατασκευαστές. Άλλες κινεζικές εταιρίες δεν έχουν, μη ρωτάς ονόματα ούτε τα θυμαμαι αλλά έχω δει καμία 5-6 τέτοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A ρε Έλλην... είσαι πολύ σοσιαλιστής τελικά. Τι θα πει μονοπωλιακή τακτική? Άμα θες αγοράζεις κατασκευαστή. Εγώ αυτό πουλάω. Αν υπάρχει άλλος καλύτερος να πας αλλού.

Τα ίδια και τα ίδια. Μεγαλώνουν κάποιες εταιρίες τόσο πολύ, μας γίνονται χρήσιμες στην ζωή και τις θεωρούμε κάπως " κρατικές " πλέον. Συνέχεια ζητάμε να μας προστατεύει ένα κράτος.

Εμείς είμαστε άβουλα όντα. Ή μήπως είμαστε και για αυτό θέλουμε την προστασία? 

Το ίδιο με τα windows,με το Facebook κλπ.

Δηλαδή αν είχα μια εταιρία καθαρισμού - υγιεινής και σου έλεγα αν αγοράσεις από εμένα θα πάρεις και την σκούπα, και το δικό μου καθαριστικό κλπ.

Θα ερχόταν κάποιος να μου πει ΌΠΑ φίλε? Κάνεις μονοπώλιο γιατί άλλο η σκούπα και άλλο το καθαριστικό. Θα πρέπει δίνεις το δικαίωμα να αγοράζει ο άλλος ένα από τα 2. Πάμε καλά?

Επεξ/σία από alex8850
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Destination_Jaz είπε

Ποιος σας είπε πως το play store είναι δωρεάν; Αν δείτε κινεζικά κινητά δεν έχουν μέσα play store επειδή δεν πληρώνουν την google για το store.

Βασικά δεν έχουν play store γιατί στην Κίνα είναι απαγορευμένες οι υπηρεσίες της Google.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alex8850 είπε

Δηλαδή αν είχα μια εταιρία καθαρισμού - υγιεινής και σου έλεγα αν αγοράσεις από εμένα θα πάρεις και την σκούπα, και το δικό μου καθαριστικό κλπ.

Θα ερχόταν κάποιος να μου πει ΌΠΑ φίλε? Κάνεις μονοπώλιο γιατί άλλο η σκούπα και άλλο το καθαριστικό. Θα πρέπει δίνεις το δικαίωμα να αγοράζει ο άλλος ένα από τα 2. Πάμε καλά?

Θα σου το έλεγαν αν ήσουν μονοπώλιο στις πωλήσεις σκουπών και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσες να αποκτήσεις υπερβολική ισχύ και στην εμπορία καθαριστικών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alex8850 είπε

A ρε Έλλην... είσαι πολύ σοσιαλιστής τελικά. Τι θα πει μονοπωλιακή τακτική? Άμα θες αγοράζεις κατασκευαστή. Εγώ αυτό πουλάω. Αν υπάρχει άλλος καλύτερος να πας αλλού.

Τα ίδια και τα ίδια. Μεγαλώνουν κάποιες εταιρίες τόσο πολύ, μας γίνονται χρήσιμες στην ζωή και τις θεωρούμε κάπως " κρατικές " πλέον. Συνέχεια ζητάμε να μας προστατεύει ένα κράτος.

Ντόινγκ!

Να σου πω ένα άλλο σενάριο εγώ τώρα; 

Πουλάτε διάφοροι σκούπες-καθαριστικά που λες (όσο άκυρη και απλοϊκή κι αν θεωρώ την αναλογία σου, άλλα τεσπα). Σκάω εγώ που έχω ήδη φράγκα και βγάζω στην αγορά τέτοια σετάκια, αλλά τα βάζω πολύ φτηνά, τόσο που όλοι ψωνίζουν από εμένα (έχω και καλό προϊόν, όχι μούφα). Λίγο καιρό μετά όλοι οι υπόλοιποι δεν βγαίνουν οικονομικά και τελικά τις κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, οπότε μένουμε εγώ (που έχω πάρει το 90% της αγοράς) και κάνα-δυο άλλοι που πουλάνε ξέρω γω, άλλα, δικά τους πιο οικολογικά καθαριστικά. Έτσι λοιπόν εγώ, κι ενώ ήδη ανεβάζα προσεκτικά τις τιμές μου με πολύ αργούς ρυθμούς όσο κέρδιζα μερίδιο αγοράς αλλά είχα καθιερωθεί στην πελατεία μου ως η πιο συμφέρουσα αλλά και ποιοτική επιλογή, αποθρασύνομαι και βάζω στο σετάκι μου και σφουγγάρια ας πουμε οπότε ανεβάζω κι αλλο, όσο θέλω βασικά, την τιμή του σετ, αφαιρώντας από τους πελάτες μου την δυνατότητα να πάρουν μόνο σκουπά-καθαριστικό. Εγώ αυτό πουλάω λέω τώρα. Αν δε θέλετε υπάρχει και ο άλλος, αυτός με τα οικολογικά (που μάλλον είναι ακόμα πιο ακριβός). Τελικά οι πελάτες δεν έχουν πλέον τόσες επιλογές όπως στην αρχή, πληρώνουν όσο ζητάω, και κάθονται και στοκάρουν σφουγγάρια.

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 1:22 ΜΜ, akiz90 είπε

Σωστός, και ρωτάω εγώ...δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να φτιάξει μία εφαρμογή market να κοντράρει το play store? Ας χρεώνει 1-23- ευρώ ανα συσκευή...θα τα δώσει ο καταναλωτής...όσο για τις εταιρίες θα τους πει κοίτα...δώσε ένα μικρό ποσόν και ανέβασε την τιμή στον καταναλωτή λίγα ευρώ για να τα πάρεις πίσω αλλά εγώ δεν σε υποχρεώνω να βάλεις άλλες 10 εφαρμογές-σκουπίδια στα κινητά σου και ξεμπέρδεψες από τη google που σε έχει δεμένο χειροπόδαρα. 

https://f-droid.org/

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alex8850 είπε

Από περιέργεια, netscape πρόλαβες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...