Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Εχει η τηλεοραση σου 120hz? Τοτε τι διαφορα να δεις ρε συ 😛 Το μοντελο κανεις λαθος, εμεις το αποφασισαμε. Θυμισου το PS3. 799$ εκανε launch Ιαπωνια αν θυμαμαι καλα, και δεν πουλησε λογω τιμης. Τα υπολοιπα για τα ΑΑΑ games που λες τα θεωρω αστεια. Οτι τωρα το target group παιχνιδιων που κοστιζουν 60€ (και παραπανω αναλογα την εκδοση τους) ειναι ο τυπος που ψαχνει VFM κονσολα στα 140€? Αλλα θα σπρωξει 60αρια για παιχνιδι? Ελα ρε συ, ας σοβαρευτουμε. Αυτος που αγοραζει ΑΑΑ θα δωσει και 100€ παραπανω να παρει κονσολα της προκοπης. Οι υπολοιποι κανα fifa και pro. Το PSVR εχει καποια 120 fps games εγραψα. Toυ οποιου η οθονη ειναι 120hz. Ε γιατι εγω ειπα οτι το αποφασισαν αλλοι? Η αγορα επελεξε αυτο το βιωσιμο μοντελο. Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω. Χανω τον χρονο μου. Καθως ο τροπος που σκεφτεσαι δεν εχει καμια επαφη με το πως λειτουργει η gaming αγορα. Παντως σε γενικες γραμμες(μηπως και το πιασεις) ειναι σαν να ζεις στην Αθηνα και να κανεις παραπονο γιατι η πολη δεν εχει προσαρμοστει στo F1 car σου. Και γιατι η καταναλωτες αγοραζουν συμβατικα αυτοκινητα και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Aλλο ενα hint για το τι ειναι βιωσιμο(τι ζητα η αγορα δλδ για να εχεις ΑΑΑ και οχι μονο) ειναι οτι τα PRO και Χ δεν ξεκινησαν απο την αρχη νεα γενια, αλλα προσπαθησαν να φρεσκαρουν κι αλλο την εγκατεστημενη βαση. Να ειναι πιο ενεργη και αν γινεται μεγαλυτερη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Ryzenlake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Καλα ο συγκεκριμενος συμφορουμιτης γενικα ειναι γνωστο οτι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα. Ναι μειοψηφια ειναι αυτοι που τους ενδιαφερουν τα fps,οι αναλυσεις και τα specs,γιαυτο και κυκλοφορησαν οι αναβαθμισμενες κονσολες τυπου ps4pro/xboxOne X,επειδη δεν ασχολειται κανεις με αυτα..... Σου κανει και like, δεν καταλαβε οτι μιλας για τον ιδιο 😛 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Σου κανει και like, δεν καταλαβε οτι μιλας για τον ιδιο 😛 Spoiler Ειρωνικο ειναι το like.Αν δεις το profile μου παλιοτερα με ειχε γεμισει στα confused emote σε οτι θεμα εγραφα.... 35 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δεν εχει σχεση με υπεραναλυση,ειναι τερμα ατοπο σε τεχνολογικο forum και σε θεμα νεας κονσολας που θα κυκλοφορησει σε καποιους μηνες να γραφεις οτι κακως αναφερονται τα περι αναλυσεων,frames και παει λεγοντας.Αν δεν γραφτουν και αναφερθουν αυτα σε αυτα τα forum,που θα αναφερθουν? Τελος για να ξεκαθαρισουμε κατι περι μειοψηφιας στις κονσολες. Αν δεν εισαι στην μεριδα του κοσμου που λιωνει τα BR παιχνιδια(pubg,fortnite,Apex),αθλητικα(Fifa,nba),Minecraft και αντε και κανενα Call of duty/Overwatch,εισαι στην μειοψηφια,μιας και οι περισσοτεροι αυτα παιζουν,και αυτους δεν τους απασχολουν αυτα τα τεχνικα θεματα. Ολως τυχαιως ομως στο forum(και σε αλλα Ελληνικα forum)μονο σε αυτα τα παιχνιδια δεν αναφερομαστε . 1
Ryzenlake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Mα πως γινεται να μην σε ενδιαφερουν αυτα και να ψαχνεσαι για νεα κονσολα? Αφου η νεα κονσολα το μονο που θα σου δωσει ειναι γραφικα frames και αναλυση. Τιποτα αλλο. Αν η πλειοψηφια δεν ενδιαφεροταν τοτε ακομα PS1 θα ειχε. Απλα πραματα, δεν καταλαβαινω πως φασκεται και αντιφασκεται. Δεν με ενδαιφερουν τα γραφικα λεει, αλλα ψηνομαι για PS5 που το μονο που θα προσφερει ειναι γραφικα. OKAY, roger that. Tωρα βεβαια αντε να σου απαντησει στο απλουστατο αυτο ερωτημα. Πεταει τη μπανανοφλουδα και μετα μην τον ειδατε, κρυβεται πισω απο emoticons γιατι καταλαβε οτι το επιχειρημα του μπαζει χειροτερα απο τον τιτανικο μετα τη συγκρουση με το παγοβουνο.
giorgosmcmc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε ψηνομαι για PS5 που το μονο που θα προσφερει ειναι γραφικα. Tωρα βεβαια αντε να σου απαντησει στο απλουστατο αυτο ερωτημα. Πεταει τη μπανανοφλουδα και μετα μην τον ειδατε, κρυβεται πισω απο emoticons γιατι καταλαβε οτι το επιχειρημα του μπαζει χειροτερα απο τον τιτανικο μετα τη συγκρουση με το παγοβουνο. Θα σου πω κατι ειλικρινα και πολυ φιλικα χωρις διαθεση αντιπαλοτητας ή κοντρας εξαλλου κουβεντουλα κανουμε και επειτα δε θα ξανα ασχοληθω, η συμβουλη μου ειναι, διαβασε ξανα αυτο που εγραψες, παρε το χρονο σου, σκεψου λιγο καλυτερα και οταν το καταλαβεις στο 100% στη συνεχεια σκεψου αν θα ειχε περισσοτερο νοημα να ''κρυφτω πισω απο emoticons'' απ' το να το παρω στα σοβαρα και να ασχοληθω περαιτέρω στα συγκεκριμενα επιχειρήματα και τη συγκεκριμενη συζητηση. Αυτα απο μενα και καλη χρονια! Επιστροφη on topic. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από giorgosmcmc 1
Ryzenlake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Θα σου πω κατι ειλικρινα και πολυ φιλικα χωρις διαθεση αντιπαλοτητας ή κοντρας εξαλλου κουβεντουλα κανουμε και επειτα δε θα ξανα ασχοληθω, η συμβουλη μου ειναι, διαβασε ξανα αυτο που εγραψες, παρε το χρονο σου, σκεψου λιγο καλυτερα και οταν το καταλαβεις στο 100% στη συνεχεια σκεψου αν θα ειχε περισσοτερο νοημα να ''κρυφτω πισω απο emoticons'' απ' το να το παρω στα σοβαρα και να ασχοληθω περαιτέρω στα συγκεκριμενα επιχειρήματα και τη συγκεκριμενη συζητηση. Αυτα απο μενα και καλη χρονια! Επιστροφη on topic. Αμα θες να μου εξηγησεις τι παραπανω θα προσφερει μια νεα κονσολα πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε. Τι προσφερε ας πουμε το ps4 σε σχεση με το 3? Το pro σε σχεση με το απλο? Τιποτα αλλο, παρα μονο γραφικα / αναλυση και frames. Αυτα δηλαδη που δεν σε ενδιαφερουν, και δεν ενδιαφερουν και την πλειοψηφια, μιας και εισαι καθως φαινεται ο εκφραστης της. Παρολαυτα, η πλειοψηφια την οποια εκφραζεις, αγορασε ολες τις παραπανω κονσολες. 4 ώρες πριν, PDS13 είπε Το PSVR εχει καποια 120 fps games εγραψα. Toυ οποιου η οθονη ειναι 120hz. Ε γιατι εγω ειπα οτι το αποφασισαν αλλοι? Η αγορα επελεξε αυτο το βιωσιμο μοντελο. Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω. Χανω τον χρονο μου. Καθως ο τροπος που σκεφτεσαι δεν εχει καμια επαφη με το πως λειτουργει η gaming αγορα. Παντως σε γενικες γραμμες(μηπως και το πιασεις) ειναι σαν να ζεις στην Αθηνα και να κανεις παραπονο γιατι η πολη δεν εχει προσαρμοστει στo F1 car σου. Και γιατι η καταναλωτες αγοραζουν συμβατικα αυτοκινητα και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Aλλο ενα hint για το τι ειναι βιωσιμο(τι ζητα η αγορα δλδ για να εχεις ΑΑΑ και οχι μονο) ειναι οτι τα PRO και Χ δεν ξεκινησαν απο την αρχη νεα γενια, αλλα προσπαθησαν να φρεσκαρουν κι αλλο την εγκατεστημενη βαση. Να ειναι πιο ενεργη και αν γινεται μεγαλυτερη. Aπο οσο ειδα reprojection κανει, δεν ειναι δηλαδη 120 frames. Αν οντως δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 120/144 και 60 η 30 τι να σου πω, δεν εχεις καλη αντιληψη. Και η κοπελα μου δυσκολευατε να διακρινει 60 απο 144 ας πουμε. Τα 30 ομως κανουν μπαμ. Δεν νομιζω οτι η διαφορα μιας κονσολας 400 ευρω με μια κονσολα 600€ ειναι το ιδιο με την διαφορα f1 car και συμβατικου αυτοκινητου. Στην τελικη αμφοτερες sony και ms βγαλαν κονσολα ειδικα για αυτους που συμφωνουν με μενα. Εγω λατρευω το concept της κονσολας, δηλαδη 1 configuration για 200 μυρια ατομα να υποστηριζονται αποκλειστικα απο τον developer, αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο χαμηλων επιδοσεων το εν λογω configuration που κατανταει δωρον αδωρον η υποστηριξη. Σε αυτην την γενια θα δουμε μαγικα παντως. Ο λογος ειναι οτι το CPU πλεον ειναι αρκετα δυνατο για να βγαλει ολοκληρη τη γενια σε αντιθεση με τις τρεχοντες κονσολες που ηταν λιγος day one, οποτε με μια κανουργια καρτα στη μεση της γενιας θα μεινει ο πηχης υψηλα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Ryzenlake
xavier Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 @Ryzenlake αφου ξερεις οτι και στην επομενη γενια παλι την 3080 ti θα παρεις...τι το βασανιζεις...Θα τη συγκρινεις με την οποια κονσολα διαλεξεις και θα εισαι ανικανοποιητος...Το 1 configuration για 200 μυρια, σημαινει οτι θα πρεπει να ισορροπησουν και στο πορτοφολι του μεσου user και η ιστορια απεδειξε οτι η σωστη τιμη ειναι 400-450...Τι επιδοσεις να εχουν, που να ανταγωνιστουν τη high end pc market...Υπαρχει κοσμος που παιρνει τη κονσολα μονο για να παιζει fortnite, fifa, call of duty. Υπαρχει κοσμος που βολευεται με τα παιχνιδια του plus, που νοικιαζει τα παιχνιδια απο το seven, κοσμος που παιζει μονο μεταχειρισμενα...
Ryzenlake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, xavier είπε @Ryzenlake αφου ξερεις οτι και στην επομενη γενια παλι την 3080 ti θα παρεις...τι το βασανιζεις...Θα τη συγκρινεις με την οποια κονσολα διαλεξεις και θα εισαι ανικανοποιητος...Το 1 configuration για 200 μυρια, σημαινει οτι θα πρεπει να ισορροπησουν και στο πορτοφολι του μεσου user και η ιστορια απεδειξε οτι η σωστη τιμη ειναι 400-450...Τι επιδοσεις να εχουν, που να ανταγωνιστουν τη high end pc market...Υπαρχει κοσμος που παιρνει τη κονσολα μονο για να παιζει fortnite, fifa, call of duty. Υπαρχει κοσμος που βολευεται με τα παιχνιδια του plus, που νοικιαζει τα παιχνιδια απο το seven, κοσμος που παιζει μονο μεταχειρισμενα... Kαλα οτι θα συνεχισω να εχω high end PC εννοειται, δεν ειπα το αντιθετο. Απλα θα ειμαι ενταξει να παιζω και στην κονσολα, οχι οπως το PS3 ας πουμε που εχω καμια 30αρια παιχνιδια και ζητημα να εχω παιξει 10 λεπτα το καθενα 😛
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 σχετικα με το ποσο το κοινο ασχολειται με τα hardware specs, ουτε εγω νομιζω ο μεσος κονσολας ενδιαφερεται τοσο πολυ για αυτα. λεξεις οπως Teraflops, SSD, VRS, κτλ ειναι απλως marketing talk, αρκετα για να πεισουν τους υποψηφιους αγοραστες οτι τα νεα μηχανηματα ειναι πραγματι "the next step of tech evolution". τα fanboys και οι tech geeks ειναι μονο αυτοι που θα ψειρισουν την τεχνολογια των νεων κονσολων. στο τελος της ημερας ομως, η ποιοτητα και το συνολο των αποκλειστιοτητων ειναι πρωτιστως αυτο που θα καθορισει την επιλογη αγορας του κοινου, και οχι το hardware. διαφορετικα θα τρεχανε ολοι να αγορασουν το XBX1Pro, αντι του PS4.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Aπο οσο ειδα reprojection κανει, δεν ειναι δηλαδη 120 frames. Αν οντως δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 120/144 και 60 η 30 τι να σου πω, δεν εχεις καλη αντιληψη. Και η κοπελα μου δυσκολευατε να διακρινει 60 απο 144 ας πουμε. Τα 30 ομως κανουν μπαμ. Στα 60αρια κανει reprojection στα 120 fps. Γιατι τα περισσοτερα ειναι 60αρια και αυτο ειναι κατωτερο οριο για PSVR. Δεν μιλαω για αυτο. Εχει λιγα native 90fps και 120fps παιχνιδια. Και αυτο που λεω, δεν ειναι οτι δεν βλεπω διαφορα στα 30 vs 60( γιατι 60 vs 120 βλεπω οντως ελαχιστη διαφορα). Ειναι ξεκαθαρη. Αλλα δεν ειναι και σαν να μου πυροβολουν τα ματια τα 30 οπως διαβαζω εδω απο καποιους. Αυτο ακριβως ειπα. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που δεν βλεπει διαφορα απο τα 30 στα 60 εδω που τα λεμε. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 5 hours ago, PDS13 said: Και αυτο που λεω, δεν ειναι οτι δεν βλεπω διαφορα στα 30 vs 60( γιατι 60 vs 120 βλεπω οντως ελαχιστη διαφορα). Ειναι ξεκαθαρη. Αλλα δεν ειναι και σαν να μου πυροβολουν τα ματια τα 30 οπως διαβαζω εδω απο καποιους. Σοβαρά πάντως αν και δεν έχω πρόβλημα με τα 30 καρέ, προσωπικά ορισμένους τίτλους δεν μπορώ να τους παίξω στα 30 καρέ, κυρίως FPS's. Και δεν είναι το 30άρι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το pacing και όταν ανεβοκατεβαίνουν τα καρέ γύρω από τα 30 (π.χ. όταν έχει πολυκοσμία στην οθόνη) ζαλίζομαι σε ενοχλητικό σημείο.
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To 30 fps παιδια ειναι καταντια αυτο οφειλουμαι να το παραδεχτουμε .Στην νεα γενια δεν θα πρεπει να υπαρχει ουτε σαν ανεκδοτο πλεον ,αρκετα τοσα χρονια το φαγαμε στην μαπα . Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 2
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αν ισχυουν τα leaks για 9,2tf πως ειναι δυνατον να τρεχει 4κ 60 frames? Εδω ζοριζεται η ti με 14. Δεν ξερω περιμενω με ανυπομονησία Γιατι, για να κανουν πισω στην αναλυση το ξεχναμε.εδω εγινε χαμος με τις τωρινες κονσολες για το 4κ
kostiger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Αν ισχυουν τα leaks για 9,2tf πως ειναι δυνατον να τρεχει 4κ 60 frames? Εδω ζοριζεται η ti με 14. Δεν ξερω περιμενω με ανυπομονησία Γιατι, για να κανουν πισω στην αναλυση το ξεχναμε.εδω εγινε χαμος με τις τωρινες κονσολες για το 4κ Μεσω τεχνικων δυναμικης αναλυσης οπου χρειαζεται. Το 99% του κοινου δεν θα το ενοχλει, ενω το 99.9% δεν θα αντιληφθει καν την πτωση του pixel count. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostiger είπε Μεσω τεχνικων δυναμικης αναλυσης οπου χρειαζεται. Το 99% του κοινου δεν θα το ενοχλει, ενω το 99.9% δεν θα αντιληφθει καν την πτωση του pixel count. Με checkboard ενοεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις