phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Του πετάς το χοιρομέρι και γλείφει κι εσένα μετά.
k_w_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Λες αυτος που θα μπει να μην εχει μελετησει τον χωρο ...? Λογικα απο την τρυπα που θα δοκιμασει να μπει (παραθυρο ,πορτα,Φωταγωγος κτλ) θα περιμενει ο σκυλος... Ψεκαζει πεταει φολα γατα ή οτι αλλο μπορει να εξουδετερωσει τον σκυλο....
moure Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ένας σκύλος μπορεί να προστατέψει τον χώρο του, οποίος υποτιμήσει αυτό το γεγονός μπορεί να έχει ανάλογη τύχη.
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, moure είπε Ένας σκύλος μπορεί να προστατέψει τον χώρο του Σαφώς και μπορεί. Επίσης όμως δεν είναι άτρωτος και προφανώς αυτός που θα προσπαθήσει να τον εξουδετερώσει γνωρίζει τον τρόπο.
testit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) με αυτό: "η αρχή της αναλογικότητας " εννοείς ότι αν σου δώσει ο άλλος μια μπάτσα, εσύ δεν πρέπει να του αντεπιτεθείς με ένα τανκ σπίτι του! ότι η βία που θα εκφράσεις θα πρέπει να είναι τόση, ώστε να τον εξουδετερώσεις να μη σου κάνει κακό (η αυτοάμυνα έχει όρια). Ναι, ισχύει αυτό, λαβαίνεται υπόψη στο δικαστήριο... αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να σηκώσουν και να κόψουν με μαχαίρια! (αν ο άλλος κρατάει μαχαίρι κι είναι έμπειρος, είσαι χαμένος από χέρι!) . τήζερ απαγορεύονται... τότε μόνο κάμερες, παντού κάμερες και ορατές και κρυφές! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από testit
cumulus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπόν τα συμπεράσματα για να μην πέσετε θύμα ληστείας είναι τα εξής 1)Μη φροντίζετε το κήπο σας 2)Μη φροντίζετε το σπίτι σας 3)Μη βάζετε πορτα ασφαλείας 4) Μη βάζετε συναγερμό 5)Μη βάζετε κάγκελα 6) Μη βάζετε κάμερες 7) Μη έχετε σκύλο 9) Αφήνετε ξεκλείδωτα και ακόμα καλύτερα ανοιχτή την πόρτα 10) Μη δίνετε σημασία στα μέτρα προφύλαξης που προτείνουν μέσω ίντερνετ οι αστυνομικές υπηρεσίες κάθε χώρας. Αυτοί είναι άσχετοι και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Άσε που έχουν γνωστούς σε εταιρείες που πουλάνε συναγερμούς,πόρτες ασφαλείας κλπ και θέλουν να τα τσεπωσουν Γενική σούμα Αν παίρνετε μέτρα μέτρα προφύλαξης θα πέσετε θύμα κλοπής σίγουρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, moure είπε Συναγερμός χωρίς κέντρο λήψης σημάτων είναι απλά μια κουδούνα,πάντα εκτος από το κόστος εγκατάστασης του συναγερμού να υπολογίζεται και το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας.Εγω σε μονοκατοικία,έχω συναγερμό με εξωτερικά ραντάρ σε κάθε πόρτα παράθυρο.Μια φορά επιχείρησαν να με κλέψουν που έλειπα για αρκετό καιρό αλλά τα παράτησαν λίγο πριν μπουν,προφανώς κάτι φοβήθηκαν. Πορτα ασφαλείας δεν έχω καλή και πολύ συχνά την αφήνω ξεκλείδωτη,βέβαια εσωτερικα του σπιτιού,ακριβώς πίσω από την πόρτα κοιμάται ένα κάνε κορσο 55 κιλών και στο δωμάτιο της κόρης μου άλλο ένα 40 κιλών που δεν αστειεύονται. Μια μονοκατοικια σε πλούσια περιοχή, μπορει να τραβήξει πιο high level διαρηκτες. Στο κατω κατω αν έχεις πισίνα και Cayenne παρκαρισμενη απ εξω, πρέπει να σκασεις και κατι παραπάνω για την ασφάλειά σου. Αλλα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ένας απλός συναγερμος είναι συνήθως το μόνο που χρειάζεται για να διώξει τους 'χαρτζιλικάκηδες' Στην τελική, και το κέντρο δεν κάνει θαύματα, οσο για την αστυνομία, συνήθως περιμένουν να περάσει κανα 40λεπτο πριν έρθουν, μην πετύχουν και τον διαρρήκτη σε δράση...
randomcat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, testit είπε με αυτό: "η αρχή της αναλογικότητας " εννοείς ότι αν σου δώσει ο άλλος μια μπάτσα, εσύ δεν πρέπει να του αντεπιτεθείς με ένα τανκ σπίτι του! ότι η βία που θα εκφράσεις θα πρέπει να είναι τόση, ώστε να τον εξουδετερώσεις να μη σου κάνει κακό (η αυτοάμυνα έχει όρια). Ναι, ισχύει αυτό, λαβαίνεται υπόψη στο δικαστήριο... αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να σηκώσουν και να κόψουν με μαχαίρια! (αν ο άλλος κρατάει μαχαίρι κι είναι έμπειρος, είσαι χαμένος από χέρι!) . τήζερ απαγορεύονται... τότε μόνο κάμερες, παντού κάμερες και ορατές και κρυφές! Εννοείται ότι προσπαθείς για να τον στείλεις στην κόλαση με το που τον δεις και με ό,τι όπλο βρεις διαθέσιμο μπροστά σου! Το αν θα σου επιτεθεί ή όχι και το αν είχε όπλο μαζί του δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αφού μπήκε, είναι νεκρός - αλλά αν καταφέρει να το σκάσει, εντάξει, το έσκασε, η ζωή συνεχίζεται. Τέλος. Μετά, ναι, πας φυλακή, αλλά τουλάχιστον με μεγάλο χαμόγελο και ικανοποίηση!
Diskimpex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Η αστυνομια δεν ερχεται γρηγορα γιατι εχουν πολλες κλησεις και απο λαθος συναγερμους.
Doubt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Απορώ που δεν παρενέβη ακόμα κανένας φιλόζωος... Επειδή τα άλλα όπλα μπορούν να στραφούν εναντίον σου και να σου κάνουν χοντρή ζημιά (αν σε αφοπλίσουν) κανένα σπρέι πιπεριού μήπως;; ψεκάζεις και τρέχεις να σωθείς π.χ.
chill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Karpouzac είπε Στην τελική, και το κέντρο δεν κάνει θαύματα, οσο για την αστυνομία, συνήθως περιμένουν να περάσει κανα 40λεπτο πριν έρθουν, μην πετύχουν και τον διαρρήκτη σε δράση... Αν είσαι τυχερός και έχεις everest κοντά στο σπίτι σου μπορεί να έρθουν και σε 20 λεπτακια. 2 1
georgeγ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 να ακολουθειτε τις επισημες οδηγιες να κανετε οτι κοιμαστε 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, billdanos είπε αν τελικά κάποιος αποφασίσει να μπει, απλά ελπίζω και εύχομαι να μην είμαι μέσα ή να μην το καταλάβω! 😛 Αυτο παρακαλαω κι εγω. Μου ελεγε ενας γνωστος οτι μπηκε μεσα ενας την ωρα που κοιμοταν με τη γυναικα του. Ακουσε τον θορυβο, δεν σηκωθηκε μεχρι που εφτασε στην κρεβατοκαμαρα και ξεκινησε να ψαχουλευει εκει. Κρατησε οσο μπορουσε και πεταχτηκε φωναζοντας και τον πηρε στο κυνηγι! Προσωπικα το βρισκω σοκαριστικο αφενος, ασε που θεωρω λαθος κινηση που τον κυνηγησε. Δηλαδη αν εγκλωβιζοταν πουθενα ο τυπος και του εβγαζε μαχαιρι, ο φιλος μου θα τον εξουδετερωνε με τη δυναμη της σκεψης ξερωγω... 11 ώρες πριν, unforgiven είπε Προσωπική άποψη: Ασφάλεια κλοπής και αν μπουκάρουν μέσα, τους βοηθάμε να κουβαλήσουν τα πράγματα, τους δίνουμε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το κοντρόλ της γκαραζόπορτας να μην ψάχνουν, τους φτιάχνουμε και καφέ αν θέλουν. Δεν μπορώ να φανταστώ ΤΙΠΟΤΑ το οποίο θα με έκανε να διακινδυνεύσω τη ζωή τη δική μου και, πολύ περισσότερο, των δικών μου ανθρώπων. Δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα πραγματικα. Δε θα ρισκαρα για κανεναν λογο τη σωματικη μου ακεραιοτητα για κανεναν λογο. Αδιαφορω για το αμαξι, αδιαφορω για τα πραγματα, να σου σκασει δηλαδη ο αλλος με μαχαιρι και εσυ να κανεις τι? Να τσαμπουκαλευτεις ή να διαπραγματευτεις ξερωγω? 2 ώρες πριν, randomcat είπε Εννοείται ότι προσπαθείς για να τον στείλεις στην κόλαση με το που τον δεις και με ό,τι όπλο βρεις διαθέσιμο μπροστά σου! Το αν θα σου επιτεθεί ή όχι και το αν είχε όπλο μαζί του δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αφού μπήκε, είναι νεκρός - αλλά αν καταφέρει να το σκάσει, εντάξει, το έσκασε, η ζωή συνεχίζεται. Τέλος. Μετά, ναι, πας φυλακή, αλλά τουλάχιστον με μεγάλο χαμόγελο και ικανοποίηση! Ενταξει ναι πας με χαμογελο και ικανοποιηση, το οποιο φανταζομαι το διατηρεις στη μπουζου, στο μερος δηλαδη που ολοι μας ξερουμε πως ο κοσμος περναει καλα. Χεστα τα Χ χρονακια που θα φας, ο κλεφτης να ναι νεκρος μην κλεψει καναν αλλο 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Diskimpex είπε Η αστυνομια δεν ερχεται γρηγορα γιατι εχουν πολλες κλησεις και απο λαθος συναγερμους. Φιλη μου πηρε τηλεφωνο που μπηκαν μεσα στο σπιτι την αστυνομια, επισης πηρε και τον αδερφο της (Ειχαν φυγει οι κλεφτες, η φιλη με τον φιλο μου κοιμοντουσαν τους ειδαν και εφυγαν). Ο αδερφος της ητανε στην Καβαλα και αυτη Θεσσαλονικη, ο αδερφος της εκανε συνοδεια στο περιπολικο να τους δειξει το σπιτι. Δε νομιζω να ειναι τα false alarms, πιο πιθανο μου φαινεται να μην θελουν να ρισκαρουν την ζωη τους για τον μισθο που παιρνουν (δεν εχω ιδεα τι παιρνουν αλλα η ζωη πιστευω αξιζει παραπανω 😜 ) Ας παω αργα λεει μπας και εχουνε φυγει μην φαμε και καμια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από ExTaCy1337
telis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8. Αφήστε ένα χαρτονόμισμα μικρής αξίας σε εμφανές σημείο π.χ. €20 στο σαλόνι ή στο τραπέζι της κουζίνας. Ο ληστής θα ψάξει το σπίτι μέχρι να βρει κάτι αξίας, αν δε βρει κάτι άλλο εκτός του χαρτονομίσματος θα συμβιβαστεί με το γεγονός πως τουλάχιστον δεν φεύγει με άδεια χέρια. Άστο αδελφέ, θα μου το ψειρίζει κάθε πρωί ο γιος μου. Προτιμώ την κλοπή, μια φορά θα γίνει.... 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα